Fakta Fakta

Kenneth Samuelsen og Co.s forvrengninger

Onsdag 19. februar 2014

Når Kenneth Samuelsen, Roy Christer Karlsson og Co. skriver på sine nettsider og andre sosiale medier at, sitat: ”Familien i alt har vært i 3 rettssaker mot Synnøve Karoliussen & May-Britt Hansen” og at de ”sitter med tre rettskraftige dommer” så er det IKKE sant.  Den ene saken de sikter til var det Iwi Christin som reiste mot dem.  Det gjorde hun kun på bakgrunn av hva ”familien” har gjort i mot henne.  Aage er hennes biologiske far, og det har DE visst hele tiden. Saken hennes gikk for lukkede dører og er således unntatt offentligheten, det vet også Kenneth og Co. meget godt.  At de ved å offentliggjøre dommen begår en ulovlig handling bryr de seg ingenting om.

Werina Samuelsens manglende virkelighetsbegrep

Av May-Britt Hansen

Onsdag 12. februar 2014

Rosa Werina Samuelsen er ute på Facebook igjen (11. februar 2014), med et nytt ”fantasikåseri”.  Denne gang bl.a. om min daglige arbeidsplass i Kongens gate 27 i Skien gjennom flere år på 1980-tallet, - nemlig kontorlokalene til Vekkeropet Dalen AS og Vekkeropet Maran Ata.  Disse lokalene lå IKKE over S. Dahls renseri, men i 2. etg. i bygget ved siden av.  Det var IKKE Werina Samuelsen som vasket kontorene, det var det Hæge Lio (før hun sluttet), undertegnede og Synnøve som gjorde.  Kontorene var IKKE innredet som et ”lyd og opptaksstudio”, det var rene kontorlokaler.  Lydstudioet vi brukte var i Porsgrunn – Busk Lydstudio.   Det var IKKE Namsmannen som registrerte gjenstandene på kontoret, det var det stevnevitne Einar Aasen (en ”god bekjent” av Kenneth Samuelsen) som gjorde. Jeg var selv til stede under registreringen.  Kontoret var IKKE tømt for gjenstander og møbler.  Det er selvfølgelig heller IKKE sant at Aages bankboks befant seg på kontoret, men der stod en defekt kodesafe av merke Centry, som aldri var i bruk.  Det er IKKE sant at arkivskapet var tomt. Se liste over registrerte gjenstander på kontoret i dokumentvisning nedenfor.

Skussmål

22. november 2013

Artikkelen nedenfor er skrevet av Aage Samuelsen, og stod å lese i bladet Vekkeropet nr. 5/1985.

Legg merke til den gode attesten Aage gir May-Britt Hansen her i denne artikkelen.  Det viser hvor stor pris han satte på henne og hennes store arbeidsinnsats. 

Det er helt det motsatte av, - og stikk i strid med, - hva Kenneth og Co. så løgnaktig sprer om May-Britt på internett og overalt ellers hvor de finner det for godt.  De kaster ut løgnfulle og frekke påstander som f.eks. at hun "utnyttet Aage" og "har levd på han i 30 år" . 

Synnøve M. Karoliussen

 Vekkeropet nr. 5/1985

KENNETH SAMUELSENS HETS

22. november 2013

Av Jane Ihle

 

For ca en uke siden fikk jeg se at Kenneth Samuelsen & co. hadde brukt Internett for å skrive en del STYGT (for å si det mildt) om Synnøve Karoliussen og May-Britt Hansen i Faktuell Arena.

Så, for et par dager siden så jeg enda en gang at Kenneth Samuelsen & co IGJEN hadde brukt Internett for å skrive ENDA MERE STYGT om Synnøve og May-Britt.

Det var så forferdelig å lese om alt det STYGGE og USANNE som Kenneth Samuelsen & co hadde skrevet at jeg har vært helt uvel og følt meg syk i flere dager.

 

ANGREP UTAN SIDESTYKKE

20. november 2013

 

Av Ottar Røyrbotten

 

Når eg no har fått sett kva Kenneth Samuelsen skriv om på internett, kan eg ikkje anna sei enn det eg har valt som overskrift: «Angrep utan sidestykke». Ja, for det finns vel ikkje noko liknande så langt eg kjenner til i Norge si historie. Det han med sine søsken påstår er «fakta om faktuellarena» er ikkje anna enn løgn og bedrag. Eg er svært opprørd over deira påfunn, og ser meg nøydd til å ta avstand frå det dei kjem med i sine påstandar.

 

Eg vil ikkje skriva om alt dei er inne på, men komentera noko av det som blir hevda.

 

«Besatte mennesker»

Dette påstår dei om May-Britt Hansen og Synnøve M. Karoliussen. Det er teke ut av lause lufta. Det sei meir om dei som kjem med dei, enn det seier om May-Britt og Synnøve. Personleg kjenner eg begge to, og vil påstå at eg her veit kva eg skriv om. Eg får minna om Jesus. Han blei og skulda av farisearane og dei skriftlærde for det same. Eg vil tru folk flest her tenkjer sitt.

 

Kenneth Samuelsens despotiske adferd

19. november 2013

Av May-Britt Hansen

Kenneth og Co. lyver despotisk – som alltid.  Nå også på nettet.  Deres kontinuerlige fanatiske og dypt ærekrenkende angrep mot oss, som var Aage Samuelsens nærmeste medarbeidere, går helt over styr. Det er 26 år siden Aage Samuelsen døde, men Kenneth Samuelsen (60) og Werina Olsen (Samuelsen??) (55) er så virkelighetsfjerne at de nekter å innse det.  De har ikke såpass innsyn i sin egen onde adferd at de skjønner at de derved også stempler Aage som en like stor kjeltring de mener vi er, - de reduserer ham til et null – en mann uten egne meninger, som verken var i stand til å velge sin egen samboer, ansatte eller venner.  Denne ”fulltidsjobben” er selvoppholdsdriften i livene deres, - det eneste de lever og ånder for.  DET er besettelse!  Kenneth Samuelsen må lære seg terminologien … han som kaller oss, sitat: ” Disse to besatte menneskene”. 

Det er et faktum at Kenneth og Co. angriper meg/oss igjen!  Som ALLTID TIDLIGERE er det de som først angriper oss og vi som går ut og forsvarer oss, og må rydde opp møkka de smører ut overalt så det stinker, og det er ikke vår møkk!  Det som nå skjer er det de selv som legger opp til, og vi provoseres til det ytterste til å fortelle ting vi ellers aldri ville gått ut med.  Dette for at folk som leser det  få en motvekt til galskapen de sprer.  Ansvaret for det påhviler Kenneth Samuelsen. og Co. Man er jo ikke rettsløs, vi har lov til å forsvare oss.  Det er mange, mange år siden vi avslørte taktikken deres, og ut fra hva vi raskt erfarte fant vi grunnregelen i handlingsmønsteret, som er: UANSETT HVA SØSKENFLOKKEN BESKYLDER OSS FOR Å VÆRE/GJØRE – SLIK ER DE/GJØR DE SELV. 

Underkategorier

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme