Meny

Muslimsk jødehat og norsk oppvigleri

suissa_rachelDr. Michal Rachel Suissa er født i Marokko og har arabisk og berberisk som morsmål. Som flyktning kom hun til Israel, der hun tok sin utdannelse. Dr. Suissa jobber som førsteamanuensis i legemiddelkjemi ved Høgskolen i Oslo. Hun er leder for Senter mot antisemittisme og er redaktør for kvartalstidsskriftet "SMA-info: Om Israel og antisemittisme".

Aftenposten fikk tilbud om å trykke nedenstående artikkel 17. mars i år, men de tør ikke.
Her er den likevel, spre den gjerne til flere.  Takk og hilsen Rachel.

Faktuell ARENA - nettbutikk

Første nr. av magasinet "faktuell ARENA" ble utgitt  i juli mnd. 2006, siden den gang er utgitt 23 nr. til (hvorav mange er dobbeltnr.)  Historien om hva som virkelig skjedde under den tiden Aage Samuelsen med venner hadde hånd om Hotel Dalen, Dalen i Telemark (1983-1987) er fortløpende fortalt gjennom alle nr.  For å få kontinuitet og full forståelse av hendelsene i historien anbefales at magasinene leses i kronologisk rekkefølge.

Priser for magasinet er som følger:

Nr. 1-24:   kr. 480,- + porto.

Nr. 1-12 eller 13-24:  kr. 260,- + porto

Ved bestilling av færre nr. er prisen kr. 25,- pr. stk. 

 

Frelst og helbreda

ottar

Eg er ein mann som i si tid blei frelst på Aage Samuelsen sine møter. Eg vil i korte ordelag fortelja om korleis dette gjekk til, og skriva litt om nokre av mine opplevingar med Jesus.

Eg var 23 år på den tida, og var på banearbeid ved NSB Finse. Det var i dei åra når Aage reiste mykje på messer. Det året skulle han og vitja Voss under det årlege arrangementet "Vossadagane". Lenge hadde Gud kalla på meg. Eg gjekk litt av og til på indremisjonsmøte, men fekk liksom ikkje så mykje ut av dei. Då Aage skulle vitja "Vossadagane" var eg fullt og fast bestemt på at dit skulle eg.

Norge – sett fra Israel

Dette er en høyaktuell artikkel som vi har hentet ut fra bladet ISRAELS RØST, «for Bibelen og Israel».
Artikkelen, som er skrevet av Alexander Zvielli, har stått i Jerusalem Post den 22. mars 2007, og viser hvilken avsky israelere flest har for det offentlige Norges standpunkter og innblanding i Israels egne affærer.

Raymond Johannesen og SV, med sin antijødiske holdning, har med den norske regjerings godkjenning anerkjent en såkalt «palestinsk regjering» (i virkeligheten en terrorcelle) som er så hatefull mot Israel at de aldri vil – slik de selv kunngjør – anerkjenne Israels rett til å eksistere i fred og ro innenfor egne sikre grenser.
Ved å gjøre dette har de satt vårt eget land, Norge, i enda større fare enn det vi var i fra før av på grunn av den antijødiske holdningen som preger både media, religiøse i forskjellige retninger og politikere.

«… FOR DEN SOM RØRER VED EDER, RØRER VED HANS ØIENSTEN.» Sak. 2,12.

Underkategorier

Vitnesbyrd
Antall artikler:
15
Redaksjonelt
Antall artikler:
53

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme