Meny

AIPAC - konferansen 2012

Lytt til den viktige talen levert av statsminister Netanyahu på AIPAC-konferansen (The American Israel Public Affairs Committee) i Washington DC i begynnelsen av mars mnd. 2012. Her forklarer statsministeren hvorfor verden kan ikke tillate Iran å skaffe seg atomvåpen og hvordan den jødiske staten forbeholder seg retten til å forsvare seg mot fiender som søker statens utslettelse.

Helbredet fra migrene

Jeg hadde lyst til å skrive for å fortelle forskjellige ting som Herren har gjort. Helsen min blir bedre og bedre. Det er helt fantastisk alt sammen. Jeg pleide å ha 2-3 migreneanfall i uken! Som regel fikk migrenetablettene det vekk da, men ikke bra med tabletter i det hele tatt! Absolutt ikke. Så kom det siste ordentlige migreneanfallet den 8. desember 2011! Dere ba så for meg. Herlig.

Eit vitnesbyrd

Her er et lite utdrag fra et av Vekkeropet Maran Atas møter: Det er Ottar Røyrbotten som vitner om frelse og helbredelse.  Hør lydfilen nedenfor:

ottar turnhallen

Vitnesbyrd fra Ottar

 

Les flere vitnesbyrd fra Ottar her:

Åpent brev til Jonas Gahr Støre

jpost_logo1

 

 

Til informasjon: En uhyre viktig artikkel som har stått i Jerusalem Post, videreformidlet fra www.antisemittisme.no.

Åpent brev til Norges utenriksminister Jonas Gahr Støre
Av Shimon Samuels, 14. juni 2011

Oversatt for SMA av Per Antonsen

antiisraels propagandaDeres fordømmelse den 7. juni av Israels forsvar av sin grense med Syria var høyst urovekkende. For å avlede oppmerksomheten fra sine egne grusomheter, rekrutterte tyrannen i Damaskus syriske og palestinske demonstranter for å trenge igjennom grensegjerdet under påskudd av å skulle markere årsdagen for Seksdagerskrigen i 1967. De beskrev det israelske forsvarets, IDFs, reaksjon som "den alvorligste hendelsen på Golan siden 1973."

Hadde De sagt "siden 1967," ville Deres kommentar ha reflektert den sanne situasjonen med syrisk artilleri som hadde bombardert bønder i Galilea fra sine skanser på Golan uavbrutt siden 1948.

Dronninga vitjar Irland.


I Dagsrevyen den 19. mai 2011 hadde NRK repotasje om den engelske Dronninga som vitjar Irland. På slutten av innslaget hadde Dagsrevyen intervju med sin tidlegare London-korrespondent Anette Groth. Den irske øya er delt i to, og ho kom med ein uttale om at ho synes det er meiningslaust at det skal vera to statar på denne vesle øya. Eg har i denne saka ikkje noko problem med å forstå henne.

Eg skulle for min del sett at NRK og Anette Groth hadde hatt same oppfatninga når det gjeld Israel og Midt-Austen og. Oppretta palestinsk stat, og dela vesle Israel opp i fleire nasjonar, ser eg på som like meiningslaust som at det skal vera to statar på den irske øya.

Ottar Røyrbotten
Drammen

Underkategorier

Vitnesbyrd
Antall artikler:
15
Redaksjonelt
Antall artikler:
53

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme