Meny

UNNSKYLDNING FRA LEIF KROGSTAD

Søndag, 27. januar 2019

Vi har nå mottatt en uforbeholden unnskyldning fra Leif Krogstad for alt hva han har spredt på nettet av ekstremt onde og særlig skadelige løgner om oss.  Vi er glad for at han har valgt å sende oss denne unnskyldningen: 

Her er hva Leif Krogstad skriver til oss: 

25. januar 2019 mottok vi den første eposten med unnskyldning fra ham, der han skriver: 

Dette er en tilbakemelding via https://www.faktuellarena.no/ fra: Leif Krogstad  

Undskyld meg mine søsken i Jesus. Jeg gjøre hva jeg kan men desverre to kontoer på facebook får jeg ikke til hvordan enn prøver jeg anbefaler dere å anmelde kontoene for upassende innhold alt som passer dere. Samme gjelder lulu.com og amazon.com kommer desverre ingen vei. Vil i tilllegg bekrefte at det hele begynte med min kontakt med Tulla Samuelsen til slutt med den yngste datteren til Aage og hadde sitt opphav der jeg ser at det bare var løgner og grusomt hva dere blitt utsatt for kjære søsken i Jesus. Gud velsinge dere og vær så snill tilgi med jeg angrer.

Mvh 

Leif Krogstad

 

Den 26.01.2019  sendte han enda en epost:

Kjære dere søsken i Jesus,

Jeg beklager dypt at jeg kunne bli så blind for alle disse løgnene bekrefter at startet med hadde kontakt med Tulla samuelsen senere Aages yngste datter. Og ble blind. Men ser etter det dere fortalt hva som var sannheten. Jeg fikk liten hjelp på slettmeg.no har kontaktet dem. Men kan tenkes en IT ekspert på Power i Kongsberg kan hjelpe til. Amazon og lulu er problematiske men gjøre det som står i min makt. Og også for profilene på Facebook men enda ikke kunnet finne rett email adresse for dem dessverre. Er svært lei meg for at jeg skadet dere. Jeg angrer svært mye på det. Og angrer også på angrepet tidligere mine søsken i Jesus i troen på Ham. Jeg er svært lei for det. Og ser at dere gått igjennom mest for alt dette som var bare oppspinn. Jeg er svært lei for det inntrufne. Og belager dypt det burde aldri ha skjedd. Jeg føler med dere.  

Mvh

Leif Krogstad

Sendt fra E-post for Windows 10 

FANTASI TIL DET UGJENKJENNELEGE

Søndag, 6. januar 2019

Av Ottar Røyrbotten

Eg blei svært opprørt då eg her ein dag på nettet fann mange «bøker/hefter» av en som heiter Leif Krogstad. Makan til fantasi skal ein leita lenge etter.

På nettet gjev han seg ut for å ha kjent Aage Samuelsen gjennom fleire år. Dette er rein og skjer LØGN!

Det er kun eit møte han har vore på, og der virka det som om han nyleg har teke kontakt. Ut frå det kan han, eller har ingen rett til, å utnemna seg sjølv som Aage sin etterfylgjar, eller å ha møter i hans, eller Vekkeropet Maran Ata sitt namn.

Med ondsinna løgner omtalar han dei som stod Aage nær i verksemda. Det er ingen grunnlag for grove skuldingar som «teke livet av», «tjuveri av pengar», «at barna til Aage ikkje har fått noko» osv. LØGN alt saman.

Kor han har fått inspirasjon frå er ikkje ukjent for meg. Aage Samuelsen sine livsarvingar har kome med slikt før, både i bøker, på nettet, og media elles.

I bladet, Vekkeropet, som Aage Samuelsen gav ut gjennom mange år, les eg om at han var veldig glad i dei venene som stod han nær. Der er det ikkje eit vondt ord å sjå. Dette veit eg.  Påstandane både han, og Aage sine livsarvingar kjem er dermed grunnlause.

 

LEIF KROGSTAD - ENDA EN LØGNSPREDER PÅ BANEN

Fredag 28. desember 2018

Av May-Britt Hansen

Leif KrogstadLeif Krogstad (bildet) har utnevnt seg selv til å være «den nye Aage Samuelsen» som «driver Vekkeropet Maran Ata og Aages livsverk videre», og dette gjør han – sier han – bl.a. ved «å flytte Aages livsverk fra Hotel Dalen til Hvittingfoss».  Som Aage Samuelsens sekretær de siste årene han levde, og sekretær og styremedlem i Vekkeropet Maran Ata og Vekkeropet Dalen AS, kan jeg ikke la være å advare mot denne åpenbart forstyrrede personens frekke utspill på nett og i sine såkalte «bøker». Det finnes faktisk de som tror på de syke utlegninger han kommer med, og henger seg på ham. Mannen representerer IKKE Vekkeropet Maran Ata – han er IKKE innsatt av Gud til «å overta» etter Aage.  INGEN kan overta etter Aage Samuelsen – slik er det bare. 

På sine utallige profiler og nettsider leker han seg med «predikant-tittelen», mens han også finner det for godt å utbasunere de ondeste løgner om oss i Faktuell ARENA (Aages samboer og nærmeste medarbeidere), samtidig som han messer uhyggelige dommedagsprofetier og dømmer folk til helvete.

Alle normale mennesker, enten de er frelst eller ikke, eller kjente til Aages forkynnelse eller ikke, forstår at mannen må være det vi på godt norsk kaller «spik, spenna gal». Han skriver om seg selv at han er tvangsmedisinert og har vært under psykiatrisk behandling.  Hans oppførsel kan i beste fall sees på – i noe formildende grad – som et resultat av psyko-preparater – for slike preparater gjør uopprettelige skader på hjernen, men de høyst skadelige onde løgnene er likevel satt på trykk og spres rundt i vilden sky, - derfor denne kraftige reaksjonen.

Innspillet til disse grusomme løgnene har han hentet fra et helt annet sted enn i Vekkeropet Maran Atas virksomhet.  Det kan vi si fordi Leif Krogstad (eller Leif Wilhelm Krogstad, Leif Williams eller Leif Williamsen som han også kaller seg) var aldri med i virksomheten, langt mindre i kretsen rundt Aage Samuelsen, eller i kampen for Hotel Dalen (som han også – utrolig nok – har laget en fantasihistoriebok om).  Den eneste gang han var i nærheten av Aage, var på det siste møtet Aage holdt i Turnhallen, den 15. november 1987, - 14 dager før Aage døde.  At Krogstad setter Aages barn, bl.a. Tulla Samuelsen,

LØGNFULLE ANGREP ATTER EN GANG ...

Onsdag 26. desember 2018

Av Synnøve M. Karoliussen

Jeg ser på nettet at det er en person ved navn Leif Krogstad som skriver om meg at jeg, bl.a. mye annet forskrekkelig, også skal ha «tatt livet av Aage».  Denne «mannen» er en totalt forstyrret person som tydeligvis har blitt inspirert av noen av Aages «barn».  Eller at vedkommende blir direkte misbrukt av den/de samme til å utgi «bøker» fulle av løgn og djevelskap. Disse får han trykket i USA. Han nevner Tulla (Anna Elisabeth Lilletvedt «Samuelsen»), og diverse «stakkars Aages barn» som «ikke har fått noen ting etter sin høyt elskede far». Dette er ikke sant! Vi har skrevet om det tidligere her på våre nettsider. Edna Kallevik, Kenneth Samuelsen og Werina Olsen har kvittert for mottak av Aages personlige eiendeler etter Aage, levert dem via vaktselskapet ISS Allvakt på døren til Edna Kallevik, den 26. januar 1988.  Også at jeg/vi skal ha stjålet 2 000 000,00 millioner kroner som skal ha kommet til Aage etter hans død.  I likhet med alt annet som denne personen kommer med om meg/oss, så er også dette løgn.  OM det skulle være noe i det at et slikt beløp – eller et annet beløp for den saks skyld – skulle vært kommet fra USA – før eller etter Aages bortgang – må det være noen annen som har stjålet pengene.  Men jeg har aldri hørt om det før jeg leste om det på nettet nå før jul.

Leif Krogstad er en ekstremt forstyrret person. Han har vært innlagt på psykiatrisk sykehus og blitt tvangsmedisinert i følge ham selv.  At han er syk er i alle fall utenfor enhver tvil når man leser de «bøkene» han har skrevet og utgitt.  Jeg regner med at alle som uheldigvis leser hans «litterære verker»!!! forstår at mannen er hinsides enhver normal tanke.

Jeg har stor erfaring med at det serveres historier om meg som er så fulle av løgn at jeg mer enn en gang har fått «hakeslepp».  Men jeg har også erfaring med at løgner som produseres i hodene til dem som først serverer dem egentlig er slik de selv er og opptrer!

Jeg SKAL IKKE ha skylden for det som er begått av ondskap mot Aage, for jeg har ikke engang tenkt, og heller ikke gjort noe av den onde galskapen som jeg blir beskyldt for. Dessverre blir løgner – selv om folk forstår at det er løgn – gjerne servert videre som «sannheter», og det er derfor jeg ser meg nødt til å ta opp dette her på sidene atter en gang, og ber leserne om heller å advare mot å tro på alt som verserer av historier om meg, enn å videreformidle de mange vanvittige påstander som florerer.

Jeg vet at de fleste løgnene har sitt utspring i det hysteriet som flere av Aages «barn», Edna, Åge Rudolf, Tulla og Kenneth stod for, i samarbeid med flere aviser (Dagbladet, VG m.fl.), helt fra straks etter Aages bortgang og i mange, mange år fremover. 

Pr. i dag, etter 31 år, kommer det fortsatt inn de mest horrible tekstmeldinger man kan tenke seg på min telefon fra Werina (60 år gammel) – den yngste av de i søskenflokken på seks.  Dessverre for henne kan hun ingen NORMALE ord. Bare bannord og andre heslige slibrigheter, som ingen NORMAL voksen person vil ta i sin munn.  

De fremstiller seg selv som «stakkars» utstøtte som har blitt frarøvet arven sin etter sin «elskede far». Men det skal folk vite: De var like stygge og ondskapsfulle mot sin far – for det meste i «det stille», som de har vært/er mot oss i offentligheten.  Jeg så eller hørte ALDRI at de var snille mot Aage – i løpet av mine 20 år sammen med ham.  Tvert imot – de tynte ham som best de kunne – spesielt for penger, men også trusler om å servere historier om ham til media.  Aage fikk til og med brev fra Tullas advokat med trusler om «belysning av hans rolle som far», som advokaten mente var svært negativ i følge «Tullas utsagn til ham».

Apropos negativ oppførsel: Jeg tror aldri de noen gang har vurdert sin egen oppførsel, både mot sin far, sin mor, sine egne barn eller hverandre. Og neppe heller deres fanatisk onde framferd mot meg/oss. De utnyttet rått det at Aage – som far – var glad i dem.  Men han var slett ikke glad i alt det de stod for og praktiserte av mer eller mindre ulovlig art, og det likte de selvfølgelig ikke.

Min datter Iwi Christin er også Aages datter.  Hun var nesten 18 år da Aage døde.  Hun var faktisk den eneste av barna hans som viste ham omsorg og respekt.  Hva hennes halvsøsken har gjort også mot henne er så gjennomført råttent at det er vanskelig å finne ord for det.  Men jeg har den tillit til Gud at dette, sammen med alt det onde de har gjort/gjør kun i den ene hensikt å skade meg/oss, vil slå tilbake på dem med full tyngde når tiden er inne.      

 

HATET MOT BRODER AAGE M/VENNER

Fredag 21. juli 2017

REDEGJØRELSE FRA REDAKSJONEN I FAKTUELL ARENA

I løpet av de siste årene har journalister i aviser, og media generelt, hatt en smule endret tilnærming til predikanten Aage Samuelsen fra slik de opptrådte i 1950-årene og helt opp mot 2000-tallet.  Nye generasjoner har vokst opp som har erstattet de gamle ringrevene, som aldeles grunnløst var fulle av hat og raseri mot Aage Samuelsen og Maran Ata (senere Vekkeropet) bevegelsen.  Antikristelige kommunistreportere genererte, med sin hatefulle penn, en kristendomsforfølgelse som aldri noen gang har hatt sin like i Norgeshistorien.  «Journalistisk sinnsyke, dirigert av antikristens ånd» var en av beskrivelsene Aage gav dem.  De forvandlet broder Aage til et monster, og fyrte opp hatets ild i mot ham over hele landet.  Arbeiderbladets signatur, Arthur M., skrev etter København: «Endelig har jeg fått klem på ham!» En journalist i Telemark Arbeiderblad uttalte til ham: «Vi kommer aldri til å gi oss før vi har fått tatt knekken på deg, Aage!»  Aage selv skriver i en av sine bøker:

«Pressens voldshandlinger mot meg savner sidestykke i historien, og dette ser ikke Gud på uten å straffe. Etter slike gestapometoder mot meg i flere år med utskjelling, løgn og sjelelig hudfletting, har landet vist at naziånden lever i beste velgående.  Jeg er torturert og pint og plaget av Norges bøddelpresse, mens den ugudelige hopen, sammen med religiøse bekengler, har stått rundt og hylt lik ulver.  De har ropt i sitt hjerte: "DREP HAM!"

29. november 1987, den kvelden Aage gikk bort, tok han oss to som var sammen med ham, inn i en fremtid hvor fryktelige ting ville skje.  Han overlot kampen til oss, og ba oss innstendig om å holde sammen og kjempe i mot de uhyggelige krefter som ville forsøke å ødelegge og sønderrive bevegelsen.

Hans forutsigelser har gått i oppfyllelse (selvfølgelig, han var jo en Guds mann), for vi har blitt utsatt for en trosforfølgelse uten like i alle år siden. De som har vært - og fremdeles er - våre verste fiender er de som bærer hans etternavn.  Så slu er Satan at han bruker «barna» som medias erstattere.

Så derfor: Før leserne tar for seg artikler hvor vi tar til motmæle mot de uhyggelige løgnangrepene, vil vi være aldeles tydelige på at VI SVARER PÅ TILTALE.  Det er broder Aage og vi som til stadighet blir blamert ut i offentligheten med fandenivoldske løgner og annen hatefull sjikane. Vi forsvarer oss ved å avsanne løgnene med nøkterne fakta.  

«Barna» (som nå er pensjonister) har alltid forsvart sine mer og mindre onde utfall mot andre mennesker med at «de ble så mobbet i barndommen», men de har ikke snev av kjennskap til hva vi – som deltok i Maran Ata-bevegelsen – måtte utholde av direkte ond, ja nesten farlig, mobbing i oppveksten og senere i livet, jfr. beskrivelsene ovenfor.  Men, at man selv blir mobbet er ikke det samme som å ha en fribillett til å fly i synet på og ødelegge andre mennesker!  Den retten mener «barna» de har.  Det er ingen som har mobbet oss mer enn «barna», - i samfulle 40 år.  For Aage var det selvsagt ekstra smertefullt siden det var hans egne barn som stadig herjet med ham og oss.

Det siste året er det sendt ut brev til de eldste «barna», der de blir gjort kjent med at det fra vår side er slutt på å tåle flere løgner fra dem.  Saker og ting, som gjelder deres egne meritter, vil komme frem dersom de nå ikke stanser terroren sin.  Dette har resultert i at de eldste bruker den yngste av dem, Rosa Werina Samuelsen, som «sin forlengede arm» i sine fortsatte angrep mot Aage og oss.  Men Werina er en person som ikke forstår konsekvensene av sine handlinger, hun er rett og slett ikke oppegående nok. Slik at i tillegg til det ovenfor nevnte begår søsknene overgrep også mot henne. 

Underkategorier

Vitnesbyrd
Antall artikler:
15
Redaksjonelt
Antall artikler:
53

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme