Meny

ANNA ELISABETH (TULLA) SAMUELSEN LYVER OM AAGE SAMUELSEN

Fredag, 18. juni 2021
ANNA ELISABETH (TULLA) SAMUELSEN LYVER IGJEN
 
Av redaksjonen i Faktuell ARENA 
 
Anna Elisabeth (Tulla) Samuelsen er administrator for en av de falske Aage Samuelsen-profiler på Facebook, der hun misbruker Aages gode navn og rykte som forkynner.  Uvisst for hvilken gang har hun igjen gått offentlig ut med rystende løgner om ham. 
Nå lyver hun ikke bare om ham, men setter seg også ut med Gud og hva han har virket gjennom sin tjener, broder Aage. 
Teksten øverst i skjermbildet fra Facebook nedenfor kommer fra en som har vært på Aages møter.
Løgnutsagnet med påfølgende hånlige kommentar av Tulla Samuelsen leses i svaret nedenfor:
 
Face book skjermbilde 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tulla Samuelsen er utrolig frekk, og slett ikke så intelligent som hun selv mener hun er, og åndelig kunnskap og innsikt er hun blottet for. Det forundrer oss at hun vil vise seg så til de grader respektløs både mot Gud selv, mot den Guds mann Aage Samuelsen, og at hun TØR blande seg inn i åndelige anliggender.
Hun skjønner tydeligvis ikke at det finnes tusener av mennesker som fortsatt lever, som har vært på Aages møter og ved selvsyn sett og hørt om disse mirakler. De har lest Aages bøker og mangfoldige har selv opplevd fantastiske helbredelser av alle slag. 
Disse menneskene, hvorav mange er frelst, døpt og åndsdøpt, VET at det skjedde guddommelige mirakler under Aages talerstol, ja til og med har en kvinne stått opp fra plutselig død under ett møte i Turnhallen på 70-tallet.  Flere var vitne til det!
 
HELBREDET PÅ MØTE ETTER Å HA VÆRT LAM I BENET
 
Et par av disse store mirakler kan leses i artiklene «Moss 1954, avisene begynner å skrive» og «Pinsevennenes historiske sommerstevne 1957», som vi har lagt ut her. Bl.a. fortelles det om fru Marie Hansen fra Saltnes, et lite tettsted mellom Moss og Fredrikstad, som opplevde å bli helbredet for nettopp lamhet i benet på et møte i Moss i 1954, etter at Aage hadde bedt for henne. Les også «vitnesbyrd fra fru Nanna Myhra fra Ulefoss», som er hentet ut fra avisen Varden i 1957.
I Maran Ata-bladet nr. 1/1962, artikkelen «Pinsevennenes historiske sommerstevne 1957», skriver Aage bl.a.: «… I 1954 skjedde herlige ting på møtene i Moss, hvor endog en dame ble frelst og helbredet for lamhet i venstre ben.  Dagbladet og Vårt Land rykket ut med et råttent angrep mot meg.  Damens helbredelse ble sabotert og mistenkeliggjort av ledende pinseforstandere, men dette ble kraftig tilbakevist av damen selv i nærvær av forstanderen for pinsemenigheten i Sarpsborg (som jeg ikke husker navnet på) og forstander Thoralf Gilbrant. På et møte jeg hadde i juni måned 1961, stod denne søster opp og vidnet om sin frelse og helbredelse …». 
 
DIKTER OPP VERDISYN OG TALEMÅTER
 
Tulla Samuelsens atskillige løgnutfall mot broder Aage er medvirkende til at uvitende mennesker kynisk blir presentert en helt annen historie. Hun bekjenner seg selv som agnostiker, men er likevel så «dristig» at hun begir seg ut på et åndelig område hun ikke har det aller minste kjennskap til, og her koketterer hun og slår om seg med den ene bløffen etter den andre, som om hun «vet alt» fordi hun er «datt’ra te Aage».  Hun skjemmer seg ut, og gjør seg selv til latter, ved sin avslørende historieløshet og åndelige analfabetisme.
At hun gjør Aage til en løgner og prøver å rive ned det han bygde opp igjennom sitt evangeliske virke, fra han ble frelst og frem til den dagen han forlot denne verden, er atskillig verre.  Les mer på neste side ....
 

LEVENDE KRISTENDOM

Torsdag 29. oktober 2020

turnhallen oslo5På dette nettstedet tar vi deg med på ekte, levende evangeliske møter, hvor den Hellige Ånd leder an. Predikant Aage Samuelsen m/venners møter i Turnhallen - og mange andre steder - er helt etter Bibelens oppskrift. Vi tør si: Det ikke finnes maken noe sted i hele verden.

Møteopptakene er å finne under fanevalg "lydopptak".  Skroll nedover og finn dem i tur og orden her.  Se også videoopptak fra møtene i Turnhallen, og andre steder, her.

Red.

 

AAGE SAMUELSEN OG PRESSENS UNISONE HAT

Lørdag, 30.03.2019

Avisutklipp maranata bladet 7 8 1965
Av redaksjonen i Faktuell ARENA

«Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen». Pred. 1,9.

Pressen får omsider – og vel fortjent – smake sin egen ekle, vonde medisin.  De erfarer nå hvordan det er å være «på den andre siden», og «det er krevende å være der», sier VG.  Men, dette gjelder bare denne ene saken om Trond Giske og dansevideoen.  Norges «elitepresse» har likevel fått et skikkelig slag for baugen.  Renommeet og tilliten er skamfert, og nå fossror de for å rettferdiggjøre seg selv.  Folket, altså vi «ikke profesjonelle», skal nå plutselig tas mer hensyn til, og aktsomhetskravene som i utgangspunktet lå til grunn for kontakt med kilder skal tas i bruk, - for det har de jo aldri tenkt på før.  Vi venter faktisk bare på at NRK, TV2, Dagbladet og de andre «seriøse» aktørene av pressestanden også skal måtte gå samme canossagang.

For vi kan ikke la være å tenke på hvordan det samlede norske pressekorps (med unntak av noen svært få journalister med samvittighet og integritet) i sin tid gikk fullstendig berserk i sine hysteriske og gjentatte forsøk på «å ta livet av Aage Samuelsen». Men Aage Samuelsen hadde ikke gjort noe galt, han var en vanlig mann av folket, en forkynner av Guds ord som ALDRI holdt noe tilbake av de bibelske sannheter, slik de religiøse som oftest gjorde/gjør.  Han avslørte legestandens ufullkommenhet og advarte folk mot å stole blindt på dem, der folk ble lemlestet for livet av giftige medisiner, og dødsfall skjedde på grunn av legenes feilbehandlinger.  

PRESSENS TERROR I 50 ÅR

I samfulle 40-50 år holdt de på, og faktisk holder de på enda, over 30 år etter hans bortgang.  Den sosialistiske ånd som besjeler de aller, aller fleste journalister, er en antikristelig og hatefull ånd; den opererte den gang og den gjør det i dag.  At det er lovfestet ytringsfrihet her i landet gjelder visst bare for kommunistene.

Hvis pressen hadde gått i seg selv på 1950-60 tallet, slik de nå er tvunget til å gjøre i Giske-saken, og latt være å gå i kompaniskap med de religiøse i sin intense higen og iver etter å ødelegge én mann, broder Aage, (les Aages artikkel om den norske presse her), så hadde broder Aage og kristenfolket vært spart for en uendelighet av hets, terror, forfølgelse og hatefulle løgner.  Det har vært så ille for oss frelste at mange av oss har fått våre liv her i verden rasert. - og ansvaret for det påhviler nettopp de hatefulle sosialistiske journalister med sin udemokratiske, ufortjente og misbrukte maktposisjon. Herom hersker ingen tvil. 

KRISTENDOMSFORFØLGELSE I NORGE

Mange av oss som deltok i møtene sammen med Aage opplevde de verst tenkelige forfølgelser på grunn av all løgnen som stod i avisene.  Vi – som på 60-tallet – var unge tenåringer fikk slynget de ufyseligste ord etter oss, vi ble spyttet på, etterapet, og til og med slått ned på grunn av vår tilknytning til Maran Ata. Aage ble utsatt for tre FYSISKE mordforsøk – foruten alle de PSYKISKE mordforsøkene – og de var ikke få.  Han kunne ikke sitte i fred på et tog, han kunne ikke gå i fred på gatene, - han ble hånet, spottet, spyttet på og terrorisert av mennesker inspirert av de grusomme avisinnlegg journalister – besatt av hat mot levende kristendom – produserte an masse.  De fremstilte Aage som et monster, - en ugjenkjennelig rar figur som folk absolutt måtte ta avstand fra hvis de selv skulle unngå å bli terrorisert, - mens det var journalistene selv som var de egentlige uhyrene og monstrene.

Vi har ønsket, bedt til Gud, og takket ham for at pressefolket en vakker dag skulle måtte erfare på kropp, sjel og sinn hvordan det er å være utsatt for en slik terror de selv har begått mot uskyldige mennesker.  Det finnes også de som ikke bekjenner seg til kristendommen, som har erfart den samme terrorforfølgelse fra de «korrekte journalistene», - også folk som til slutt har tatt sine egne liv (Tore Tønne er ett eksempel).

OM LEIF KROGSTADS LØGNER

Søndag, 24. mars 2019 

AV REDAKSJONEN I FAKTUELL ARENA

Leif Krogstad er ute og lyver igjen – på YouTube denne gang – med nye videoer, og det etter å ha sendt oss to unnskyldninger for sine tidligere løgner.  Se artiklene nedenfor.  I sine eposter innrømmer han at han har løyet grovt på oss, - fordi han har hørt på folk som har lagt løgnene i hans munn, - for deretter å be oss så ydmykt om unnskyldning.

Vi skal gjenta at Leif Krogstad – med de mange underlige titler, navn og profiler – aldri kjente/kjenner Aage Samuelsen, oss som Aages nære medarbeidere, virksomheten Vekkeropet Maran Ata eller Vekkeropet Dalen AS.  Han har kun vært på ett eneste møte.  Han har i sine mange «bøker/hefter» fortalt om sine flere år i psykiatrien både før og etter han var på dette møtet i Turnhallen.  Om perioden 1988 og frem til 2018 skriver han bl.a.: «De siste 30 årene har jeg vært i «fangenskap» – helt til han «traff en kvinne som fridde ham ut».  Og det var etter denne tildragelsen at han begynte å få så altfor store tanker om seg selv, - så store at han oppfatter seg selv som Aage Samuelsens arvtager, - og som derved kan «dele av sine mange åpenbaringer» (les løgner).  At Krogstad gikk inn i en slik modus passet også andre løgnere med samme formål – nemlig å gjøre hva de kan for å skamfere vår troverdighet, samtidig som de raserer absolutt alt hva Aage bygget opp i sin gjerning for Gud. 

Krogstad påstår også i videoer og hefter å ha "brevvekslet med Aage". Det har han aldri gjort.  Aage brevvekslet ikke med noen!  Hva Aage hadde å si skrev han i bladet Vekkeropet, i avisartikler/hefter og bøker, eller talte på møtene.  Leif Krogstad påstår også "å ha deltat i Aages bevegelse", men det var aldri noen "Aages bevegelse", - virksomhetens navn var Vekkeropet Maran Ata, og der var det aldri snakk om medlemsfortegnelse eller innmeldelse.  Leif Krogstad var aldri delaktig i den.

At Leif Krogstad - etter å ha kommet med en uforbeholden unnskyldning både innfor Gud og oss - igjen lar seg påvirke av onde krefter som inspirerer ham til å publisere nye (og gamle) løgner, er bare tragisk og trist.  Men han er en psykisk svært ustabil person som vi også formoder enhver fornuftig mann og kvinne brått gjennomskuer, og som vil forstå at hans forferdelige publikasjoner kun er bygget på sykes fantasier.  I Salomos Ordspr. 17,4 står det: "Den onde akter på onskaps lebe, løgneren lytter til ødeleggelses tunge".  Les også Aages artikkel "Løgnen og hatets ånd", her.

Om man ønsker å lese om hva som skjedde i årene på Hotel Dalen, eller i virksomheten forøvrig, anbefaler vi å lese historien i magasinet Faktuell ARENA, her og artikkelen "Utlevert barna", her.  Dette er historie bygget på fakta og dokumentasjon.  Vi som drifter dette nettstedet var tidsvitner, og har førstehånds kjennskap til hva som skjedde til enhver tid, - også i årene etter Aage Samuelsens bortgang.

RED.

 

Underkategorier

Vitnesbyrd
Antall artikler:
15
Redaksjonelt
Antall artikler:
53

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme