Redaksjonelt

NOK ER NOK

Onsdag, 1. september 2021 

NOK ER NOK!

Av Redaksjonen i Faktuell ARENA

De er visst ingen ende på løgnene, forvirringen og horrible fantasiutsagn på nett fra enkelte i søskenflokken Samuelsen.  Vi har sagt det før, og sier det igjen, så lenge en eller flere av dem sprer løgn, går vi imot og forteller folk hva som er sant og ekte fakta i de ulike saker. Har vi skriftlige bevis, lydfiler eller annet vil det bli fremlagt av oss.  Men uansett vil de bli motsagt når de lyver. De skal IKKE få anledning til å flyte på folks uvitenhet. 

Fra å være tidsvitner, og samtidig de nære medarbeidere i den virksomhet de lyver om, har vi – som alle andre som blir angrepet – en soleklar rett til å forsvare oss mot slik terror. 

Les også artiklene HATET MOT BRODER AAGE M/VENNER (faktuellarena.no), og INTET FLATTERENDE INNTRYKK OG DÅRLIG REKLAME (faktuellarena.no)

 

 

TIL MINNE OM OTTAR

Fredag, 8. oktober 2021

244456915 409394177467604 2358853259938570618 nTil minne om Ottar

Vår kjære fine broder og gode venn gjennom mer enn 40 år, Ottar Røyrbotten, reiste hjem til Jesus onsdag 6. oktober 2021, en trofast medarbeider med et åndelig klarsyn av de sjeldne.  Han har stått støtt som fjell på evangeliets faste grunn siden den dag han ble frelst på et møte hos Broder Aage i Turnhallen i Oslo, september 1981, 23 år gammel. 

Det er ikke få opplevelser Ottar kan vise til når det gjelder sin vandring med Jesus i dette livet, og mange er de mektige vitnesbyrd han sendte inn til Vekkeropet.  Les ett av dem her.   

Broder Aage var glad i Ottar og verdsatte høyt hans åndelige kvaliteter, men også den sterke støtte han ellers var i bevegelsen på mange måter.  Ofte skrev han oppmuntrende brev til Aage, noe som vi vet gledet ham stort, for det var et direkte resultat av hans forkynnelse. Ottar var også ivrig med i arbeidet med å restaurere Hotel Dalen der han jobbet som snekker og altmuligmann, og den innsats han la ned var ikke ubetydelig.

Vi har alle tre deltatt og jobbet tett sammen i Vekkeropet Maran Ata, og Ottar var en av svært få som ikke sviktet i kampens hete, også etter at Aage reiste hjem.  Han holdt stand mot den grusomme mobben som fra samme øyeblikk Aage døde vendte sitt raseri mot oss, for det skjedde virkelig slik broder Aage advarte oss mot den siste kvelden han var her i verden.

Ottar lot seg heller ikke knekke av alle Satans forsøk på å trekke ham i alle andre retninger.  Det var mange av vennene som sviktet og forsvant under de nesten umenneskelige kamper som raste mot oss.  Men alle ble stilt på et valg, og de fleste valgte letteste utvei for å slippe unna forfølgelsene, fremfor å stå fast på troens faste grunn, ta opp kampen mot ondskapens åndehær, og fortsette å ta til seg av de åndelige kostelige måltider de fikk servert på møtene, som var det som gav sjelen næring.

Ottar har alltid vært lydhør overfor stemmen fra Gud, og den Hellige Ånd advarte ham mot å la seg lure av krefter som ikke ville han vel. Gjennom alle disse vonde årene bidro han ofte med et ord fra Gud i rett tid, som både trøstet og hjalp oss alle videre. 

Da vi startet Faktuell ARENA i 2006 var det med et felles ønske om å videreformidle det samme budskap broder Aage stod for, men også at vi kunne ta for oss andre tema som angår oss alle i hverdagen.  Her har Ottar gjort en betydelig jobb med lydfiler, møte- og videoopptak osv.  Alt i alt var den gjerning han gjorde i vår bevegelse helt uvurderlig.  Bare evigheten vil vise hvor stor virkning det har hatt.

I Guds Ord står det at ingen kan, med all sin bekymring, legge en alen til sin livs lengde, og at vår tid her nede er tilmålt.  Nå var din tid her på jorden over, Ottar, og Jesus har hentet deg hjem til det sted og mål du alltid hadde for øye – vårt himmelske hjem Jerusalem.  Og ordet som står i Esekiel 43, 5 har kommet til oss: «Og Ånden løftet mig op og førte mig inn i den indre forgård, og se, Herrens herlighet fylte huset.» 

Vi vil avslutte med noen ord fra Ottar selv, som han skrev til bladet Vekkeropet:

«Eg vil til slutt takka Gud av heile mitt hjarte for det eg har fått oppleva med Jesus. Eg har ikkje angra på at eg har vore lydig og har gått heile vegen med han.  Eg vil til slutt koma med ei oppmoding til deg som enno ikkje er frelst. Ta imot Jesus, la deg døype i vatn og med Den Heilage Ande. Det er det som fører fram til ei evig frelse. Amen!

Ottar Røyrbotten»

Takk kjære Ottar, vi vil minnes deg med varme og stor takknemlighet. Vi sørger dog ikke således som de andre som ikke har håp, men vi gråter fordi vi aldri mer skal se deg igjen her på jorden.

Synnøve og May-Britt  

I EN MÅNESKINNSNATT MED DEG, DU LILLE KJÆRE

Onsdag, 1. september 2021

Av redaksjonen i Faktuell ARENA

AAGE SAMUELSEN FORTELLER OM HVORDAN SANGEN «I EN MÅNESKINNSNATT MED DEG DU LILLE KJÆRE» KOM TIL: 

Tulla Samuelsen fantaserer igjen, på sin falske Aage Samuelsen-side på Facebook, som hun har for vane.  Se klippet fra siden hennes nedenfor.  MneskinnsnattLes også selv hvem Aage skrev sangen til i intervjuet han hadde med KK i 1982, i uttalelsen vi gjengir nedenfor.  Sangen ble skrevet til en ganske ung dame han aldri fikk. 

Aage og Elisabeth var «nødt» til å gifte seg (i 1938) – som han selv har fortalt - seks år etter at han skrev denne sangen. 

Aage var 17 år, og ulykkelig forelsket i en ung jente fra Skien.

Han forteller selv hvordan sangen kom til, og om jenta han aldri fikk, i en KK-reportasje i 1982:

KLIPPET FRA BLADET KK NR. 34/82

Aage om mneskinnsnatt «Jeg var sytten (altså i 1932, red.anm.), og vilt forelsket i ei yndig lita dokke fra Skien.  Det var en ulykkelig forelskelse, for jeg torde ikke snakke til jenta.  Jeg var så sjenert at jeg ikke engang våget å hilse når jeg møtte henne på gaten.

Jeg spilte i et danseorkester og sang romantiske sanger i fritida.  Denne håpløse forelskelsen resulterte i en nydelig tango som blir sunget den dag i dag, femti år etter: 

 

«I en måneskinnsnatt med deg, du lille kjære

Just når blomst og trær står kledd i sommerskrud

Kun hos deg og ingen annen vil jeg være

I mitt hjerte har du alltid vært min brud …»  Osv.

 

Har du hørt noe så poetisk?

Jeg stod på scenen og sang denne sangen, mens jeg stirret på mitt hjertes utkårede, som alltid svinget seg med andre enn meg.  Jeg håpet hun skulle forstå at sangen var til henne, men hun forsto ikke noe, og sendte meg aldri så mye som et blikk.

 

 

FORSTYRREDE LEIF KROGSTADS ABSURDE FANTASIER

Mandag, 30. august 2021 

Redaksjonen i Faktuell ARENA

Leif Krogstad bilde1FORSTYRREDE LEIF KROGSTADS ABSURDE FANTASIER 

Vi har den siste tiden mottatt svært opprørte meldinger fra noen av våre trofaste besøkende her på våre nettsider, som har observert nok en makaber video lagt ut på Youtube av dypt mentalt forstyrrede Leif Krogstad (i denne videoen kaller han seg «David Olsen»).  Vi har tidligere omtalt ham bl.a. i artiklene: «OM LEIF KROGSTADS LØGNER», og «LEIF KROGSTAD – ENDA EN LØGNSPREDER PÅ BANEN».

Denne gangen overgår han seg selv i absurd ondskap. I en video han kaller «Mordet på Aage Samuelsen» blir vi i redaksjonen anklaget for «å ha drept Aage Samuelsen», først «med blåsyre», deretter ved «skudd to ganger i hjertet med Mauser lasergevær», for så å «blande mer gift og skyte en gang til».

Mannen har vært inn og ut av psykiatrisk sykehus gjennom en årrekke, noe han selv har offentliggjort i sine mange «bøker og hefter».  I sin psykotiske tilstand tror han om seg selv at han er en inkarnasjon av Aage Samuelsen «og leder for Vekkeropet Maran Ata», noe vi selvfølgelig umiddelbart avkrefter! 

Vi har sett videoen, og rapportert den.  Enkelte, som verken kjenner oss i Faktuell ARENA eller virksomheten Vekkeropet Maran Ata, kan nok gjøre seg noen underlige tanker i denne saken, basert på en viss søskenflokks stadige løgnutfall mot oss i massemedia og sosiale medier gjennom de siste 30-35 årene. 

Ingen av oss kjenner Leif Krogstad, men vi har sett og hørt mye av de gale fantasiene han har produsert om oss på nettet.  Som han skrev til oss i en epost, har han hatt en del kontakt med et par av barna til Elisabeth Samuelsen, nærmere bestemt Werina Samuelsen og Anna Elisabeth Tulla Samuelsen.  Der skal han – ikke overraskende – ha fått til seg «mye informasjon» av ymse karakter. Hva disse to som han kaller «Aages juveler» har foret ham med er, som det alltid er fra den kanten, bare oppdiktede, ondsinnede løgnhistorier om oss.  I sin forvirrede, syke tilstand, spinner han han videre på disse løgnene og legger dem ut som film og/eller på trykk.

At opphavet til disse løgnene ligger hos søsknene er hevet over enhver tvil, vi har hørt det før, og kjenner igjen essensen i hva som blir produsert i den sykes sinn. 

Vi vil på denne måten henstille folk om å fortsette og hjelpe oss med å rapportere inn disse stygge videoene som stadig dukker opp om Aage Samuelsen og oss i de ulike fora. Hva han sprer i alt som er av medier, har han dessverre også trykket opp i sine mange sinnsforvirrede «bøker» og «hefter». Verst er det at søsknene ikke har snev av moral eller hemninger omkring dette.  Når det gjelder å spre løgner om Aage og oss er de så gement kyniske og usle at de ikke engang unnser seg for å bruke sykt forstyrrede personer.

 

NY FALSK PÅSTAND FRA ANNA E. TULLA SAMUELSEN

Mandag, 30. august 2021

Redaksjonen i Faktuell ARENA

Anna Elisabeth Tulla Samuelsen skriver på sin FB-profil (bildet nedenfor): «På vei til Dalen Hotel på dugnad».

Tulla Samuelsen er snart 70 år gammel, men eier ikke selvrespekt. Igjen lyver hun for å profittere på folks uvitenhet, tross at hun vet at vi som var på Hotel Dalen kan fortelle en helt annen og ikke minst sann historie.

Sannheten er at verken hun, eller de to som sitter ved siden av henne, har noensinne – under den tiden Aage og Vekkeropet Dalen AS eide hotellet – vært på dugnad på Hotel Dalen.

P vei til Dalen Hotel

Det som er sant, og hva som skjedde på Hotel Dalen og ellers i virksomheten Vekkeropet Maran Ata, er særdeles viktig når historien skrives.  Vi her i redaksjonen var alle – i sterk motsetning til Aages kjødelige barn med eksfruen – deltakere i denne.  Fra august/september 1983, da Aage kjøpte hotellet og frem til sommeren 1987, arbeidet vi i front.

Historien i detaljer kan du lese i magasinet Faktuell ARENA hvor vi har skrevet ned det som angår kjøpet og restaureringsarbeidene på Hotel Dalen i vår tid, men også en del av det som skjedde noen år fremover etter Aages bortgang.

Riktignok dukket noen av barna hans opp på hotellet fra tid til annen, men det var slett ikke dugnadsarbeide de kom for, de hadde helt andre ting fore når de var der.  Ting som var svært ødeleggende både for prosjektet, Aage og oss andre som jobbet der.  Nedenfor kan man lese noen få av søskenflokkens ugjerninger på hotellet under den tiden vi jobbet som mest intenst med restaureringen, og dette er SANN HISTORIEFORTELLING! 

 

SØSKNENE SAMUELSENS «BEDRIFTER» PÅ HOTEL DALEN 

Anna Elisabeth (Tulla) Samuelsen ankom først hotellet under et sommerstevne i juli 1985, sammen med sin mor Elisabeth Samuelsen, og sin sønn som da var mellom 12-14 år gammel. Hva som skjedde under dette besøket er det flere som aldri kommer til å glemme.  

Faktuell ARENA - historisk magasin - faktuell ARENA 2007 nr. 2 

I kapittelet i lenken ovenfor: «SOMMERSTEVNE JULI 1985», side 10, står beretningen om Tulla Samuelsens tyveritokt på Hotel Dalen.  

Sammen med sin mor Elisabeth, sin eldste sønn og bror Kenneth Samuelsen (avdød 2016), (sistnevnte var betalt ansatt på hotellet fra omkring juni 1984 inntil han fikk sparken av Aage i aug.1985), lempet de møbler og saker og ting ut gjennom vinduet fra et av rommene i 2. etg., og firte tingene ned stillaset på utsiden.

Gjenstandene ble straks stuet inn i Tullas bil som stod klar på baksiden av hotellet. 

Tidspunktet var velregissert fordi det skjedde mens Aage m/venner var opptatt med møtet som foregikk ved inngangspartiet til hotellet.  Hun måtte jo sikre seg at Aage ikke så hva hun gjorde. Det hun IKKE var klar over, var at det var andre personer som overraskende ble vitne til tyveriet.

Da alt var klappet og klart, stod hun på GOD avstand og ropte til Aage som fremdeles stod på hotelltrappen: «Ha det pappa! Nå kjører vi!» Hva hun stjal med seg kom aldri tilbake til hotellet. 

Nest eldste datter, Åse Samuelsen (død 2017) konfronterte senere moren sin ang. denne saken, men da ble moren illsint og svarte: «Tulla var i sin fulle rett til å gjøre dette, fordi hun er så glad i gamle ting.» 

Hva gjaldt Kenneth Samuelsens «dugnadsinnsats» står det å lese i lenkene nedenfor.  Les mer på neste side ....

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme

Tre siste fra SMA-Norge.no