Redaksjonelt

AAGE SAMUELSEN OG PRESSENS UNISONE HAT

Lørdag, 30.03.2019

Avisutklipp maranata bladet 7 8 1965
Av redaksjonen i Faktuell ARENA

«Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen». Pred. 1,9.

Pressen får omsider – og vel fortjent – smake sin egen ekle, vonde medisin.  De erfarer nå hvordan det er å være «på den andre siden», og «det er krevende å være der», sier VG.  Men, dette gjelder bare denne ene saken om Trond Giske og dansevideoen.  Norges «elitepresse» har likevel fått et skikkelig slag for baugen.  Renommeet og tilliten er skamfert, og nå fossror de for å rettferdiggjøre seg selv.  Folket, altså vi «ikke profesjonelle», skal nå plutselig tas mer hensyn til, og aktsomhetskravene som i utgangspunktet lå til grunn for kontakt med kilder skal tas i bruk, - for det har de jo aldri tenkt på før.  Vi venter faktisk bare på at NRK, TV2, Dagbladet og de andre «seriøse» aktørene av pressestanden også skal måtte gå samme canossagang.

For vi kan ikke la være å tenke på hvordan det samlede norske pressekorps (med unntak av noen svært få journalister med samvittighet og integritet) i sin tid gikk fullstendig berserk i sine hysteriske og gjentatte forsøk på «å ta livet av Aage Samuelsen». Men Aage Samuelsen hadde ikke gjort noe galt, han var en vanlig mann av folket, en forkynner av Guds ord som ALDRI holdt noe tilbake av de bibelske sannheter, slik de religiøse som oftest gjorde/gjør.  Han avslørte legestandens ufullkommenhet og advarte folk mot å stole blindt på dem, der folk ble lemlestet for livet av giftige medisiner, og dødsfall skjedde på grunn av legenes feilbehandlinger.  

PRESSENS TERROR I 50 ÅR

I samfulle 40-50 år holdt de på, og faktisk holder de på enda, over 30 år etter hans bortgang.  Den sosialistiske ånd som besjeler de aller, aller fleste journalister, er en antikristelig og hatefull ånd; den opererte den gang og den gjør det i dag.  At det er lovfestet ytringsfrihet her i landet gjelder visst bare for kommunistene.

Hvis pressen hadde gått i seg selv på 1950-60 tallet, slik de nå er tvunget til å gjøre i Giske-saken, og latt være å gå i kompaniskap med de religiøse i sin intense higen og iver etter å ødelegge én mann, broder Aage, (les Aages artikkel om den norske presse her), så hadde broder Aage og kristenfolket vært spart for en uendelighet av hets, terror, forfølgelse og hatefulle løgner.  Det har vært så ille for oss frelste at mange av oss har fått våre liv her i verden rasert. - og ansvaret for det påhviler nettopp de hatefulle sosialistiske journalister med sin udemokratiske, ufortjente og misbrukte maktposisjon. Herom hersker ingen tvil. 

KRISTENDOMSFORFØLGELSE I NORGE

Mange av oss som deltok i møtene sammen med Aage opplevde de verst tenkelige forfølgelser på grunn av all løgnen som stod i avisene.  Vi – som på 60-tallet – var unge tenåringer fikk slynget de ufyseligste ord etter oss, vi ble spyttet på, etterapet, og til og med slått ned på grunn av vår tilknytning til Maran Ata. Aage ble utsatt for tre FYSISKE mordforsøk – foruten alle de PSYKISKE mordforsøkene – og de var ikke få.  Han kunne ikke sitte i fred på et tog, han kunne ikke gå i fred på gatene, - han ble hånet, spottet, spyttet på og terrorisert av mennesker inspirert av de grusomme avisinnlegg journalister – besatt av hat mot levende kristendom – produserte an masse.  De fremstilte Aage som et monster, - en ugjenkjennelig rar figur som folk absolutt måtte ta avstand fra hvis de selv skulle unngå å bli terrorisert, - mens det var journalistene selv som var de egentlige uhyrene og monstrene.

Vi har ønsket, bedt til Gud, og takket ham for at pressefolket en vakker dag skulle måtte erfare på kropp, sjel og sinn hvordan det er å være utsatt for en slik terror de selv har begått mot uskyldige mennesker.  Det finnes også de som ikke bekjenner seg til kristendommen, som har erfart den samme terrorforfølgelse fra de «korrekte journalistene», - også folk som til slutt har tatt sine egne liv (Tore Tønne er ett eksempel).

OM LEIF KROGSTADS LØGNER

Søndag, 24. mars 2019 

AV REDAKSJONEN I FAKTUELL ARENA

Leif Krogstad er ute og lyver igjen – på YouTube denne gang – med nye videoer, og det etter å ha sendt oss to unnskyldninger for sine tidligere løgner.  Se artiklene nedenfor.  I sine eposter innrømmer han at han har løyet grovt på oss, - fordi han har hørt på folk som har lagt løgnene i hans munn, - for deretter å be oss så ydmykt om unnskyldning.

Vi skal gjenta at Leif Krogstad – med de mange underlige titler, navn og profiler – aldri kjente/kjenner Aage Samuelsen, oss som Aages nære medarbeidere, virksomheten Vekkeropet Maran Ata eller Vekkeropet Dalen AS.  Han har kun vært på ett eneste møte.  Han har i sine mange «bøker/hefter» fortalt om sine flere år i psykiatrien både før og etter han var på dette møtet i Turnhallen.  Om perioden 1988 og frem til 2018 skriver han bl.a.: «De siste 30 årene har jeg vært i «fangenskap» – helt til han «traff en kvinne som fridde ham ut».  Og det var etter denne tildragelsen at han begynte å få så altfor store tanker om seg selv, - så store at han oppfatter seg selv som Aage Samuelsens arvtager, - og som derved kan «dele av sine mange åpenbaringer» (les løgner).  At Krogstad gikk inn i en slik modus passet også andre løgnere med samme formål – nemlig å gjøre hva de kan for å skamfere vår troverdighet, samtidig som de raserer absolutt alt hva Aage bygget opp i sin gjerning for Gud. 

Krogstad påstår også i videoer og hefter å ha "brevvekslet med Aage". Det har han aldri gjort.  Aage brevvekslet ikke med noen!  Hva Aage hadde å si skrev han i bladet Vekkeropet, i avisartikler/hefter og bøker, eller talte på møtene.  Leif Krogstad påstår også "å ha deltat i Aages bevegelse", men det var aldri noen "Aages bevegelse", - virksomhetens navn var Vekkeropet Maran Ata, og der var det aldri snakk om medlemsfortegnelse eller innmeldelse.  Leif Krogstad var aldri delaktig i den.

At Leif Krogstad - etter å ha kommet med en uforbeholden unnskyldning både innfor Gud og oss - igjen lar seg påvirke av onde krefter som inspirerer ham til å publisere nye (og gamle) løgner, er bare tragisk og trist.  Men han er en psykisk svært ustabil person som vi også formoder enhver fornuftig mann og kvinne brått gjennomskuer, og som vil forstå at hans forferdelige publikasjoner kun er bygget på sykes fantasier.  I Salomos Ordspr. 17,4 står det: "Den onde akter på onskaps lebe, løgneren lytter til ødeleggelses tunge".  Les også Aages artikkel "Løgnen og hatets ånd", her.

Om man ønsker å lese om hva som skjedde i årene på Hotel Dalen, eller i virksomheten forøvrig, anbefaler vi å lese historien i magasinet Faktuell ARENA, her og artikkelen "Utlevert barna", her.  Dette er historie bygget på fakta og dokumentasjon.  Vi som drifter dette nettstedet var tidsvitner, og har førstehånds kjennskap til hva som skjedde til enhver tid, - også i årene etter Aage Samuelsens bortgang.

RED.

 

UNNSKYLDNING FRA LEIF KROGSTAD

Søndag, 27. januar 2019

Vi har nå mottatt en uforbeholden unnskyldning fra Leif Krogstad for alt hva han har spredt på nettet av ekstremt onde og særlig skadelige løgner om oss.  Vi er glad for at han har valgt å sende oss denne unnskyldningen: 

Her er hva Leif Krogstad skriver til oss: 

25. januar 2019 mottok vi den første eposten med unnskyldning fra ham, der han skriver: 

Dette er en tilbakemelding via https://www.faktuellarena.no/ fra: Leif Krogstad  

Undskyld meg mine søsken i Jesus. Jeg gjøre hva jeg kan men desverre to kontoer på facebook får jeg ikke til hvordan enn prøver jeg anbefaler dere å anmelde kontoene for upassende innhold alt som passer dere. Samme gjelder lulu.com og amazon.com kommer desverre ingen vei. Vil i tilllegg bekrefte at det hele begynte med min kontakt med Tulla Samuelsen til slutt med den yngste datteren til Aage og hadde sitt opphav der jeg ser at det bare var løgner og grusomt hva dere blitt utsatt for kjære søsken i Jesus. Gud velsinge dere og vær så snill tilgi med jeg angrer.

Mvh 

Leif Krogstad

 

Den 26.01.2019  sendte han enda en epost:

Kjære dere søsken i Jesus,

Jeg beklager dypt at jeg kunne bli så blind for alle disse løgnene bekrefter at startet med hadde kontakt med Tulla samuelsen senere Aages yngste datter. Og ble blind. Men ser etter det dere fortalt hva som var sannheten. Jeg fikk liten hjelp på slettmeg.no har kontaktet dem. Men kan tenkes en IT ekspert på Power i Kongsberg kan hjelpe til. Amazon og lulu er problematiske men gjøre det som står i min makt. Og også for profilene på Facebook men enda ikke kunnet finne rett email adresse for dem dessverre. Er svært lei meg for at jeg skadet dere. Jeg angrer svært mye på det. Og angrer også på angrepet tidligere mine søsken i Jesus i troen på Ham. Jeg er svært lei for det. Og ser at dere gått igjennom mest for alt dette som var bare oppspinn. Jeg er svært lei for det inntrufne. Og belager dypt det burde aldri ha skjedd. Jeg føler med dere.  

Mvh

Leif Krogstad

Sendt fra E-post for Windows 10 

LEVENDE KRISTENDOM

Torsdag 29. oktober 2020

turnhallen oslo5På dette nettstedet tar vi deg med på ekte, levende evangeliske møter, hvor den Hellige Ånd leder an. Predikant Aage Samuelsen m/venners møter i Turnhallen - og mange andre steder - er helt etter Bibelens oppskrift. Vi tør si: Det ikke finnes maken noe sted i hele verden.

Møteopptakene er å finne under fanevalg "lydopptak".  Skroll nedover og finn dem i tur og orden her.  Se også videoopptak fra møtene i Turnhallen, og andre steder, her.

Red.

 

LEIF KROGSTAD - ENDA EN LØGNSPREDER PÅ BANEN

Fredag 28. desember 2018

Av May-Britt Hansen

Leif KrogstadLeif Krogstad (bildet) har utnevnt seg selv til å være «den nye Aage Samuelsen» som «driver Vekkeropet Maran Ata og Aages livsverk videre», og dette gjør han – sier han – bl.a. ved «å flytte Aages livsverk fra Hotel Dalen til Hvittingfoss».  Som Aage Samuelsens sekretær de siste årene han levde, og sekretær og styremedlem i Vekkeropet Maran Ata og Vekkeropet Dalen AS, kan jeg ikke la være å advare mot denne åpenbart forstyrrede personens frekke utspill på nett og i sine såkalte «bøker». Det finnes faktisk de som tror på de syke utlegninger han kommer med, og henger seg på ham. Mannen representerer IKKE Vekkeropet Maran Ata – han er IKKE innsatt av Gud til «å overta» etter Aage.  INGEN kan overta etter Aage Samuelsen – slik er det bare. 

På sine utallige profiler og nettsider leker han seg med «predikant-tittelen», mens han også finner det for godt å utbasunere de ondeste løgner om oss i Faktuell ARENA (Aages samboer og nærmeste medarbeidere), samtidig som han messer uhyggelige dommedagsprofetier og dømmer folk til helvete.

Alle normale mennesker, enten de er frelst eller ikke, eller kjente til Aages forkynnelse eller ikke, forstår at mannen må være det vi på godt norsk kaller «spik, spenna gal». Han skriver om seg selv at han er tvangsmedisinert og har vært under psykiatrisk behandling.  Hans oppførsel kan i beste fall sees på – i noe formildende grad – som et resultat av psyko-preparater – for slike preparater gjør uopprettelige skader på hjernen, men de høyst skadelige onde løgnene er likevel satt på trykk og spres rundt i vilden sky, - derfor denne kraftige reaksjonen.

Innspillet til disse grusomme løgnene har han hentet fra et helt annet sted enn i Vekkeropet Maran Atas virksomhet.  Det kan vi si fordi Leif Krogstad (eller Leif Wilhelm Krogstad, Leif Williams eller Leif Williamsen som han også kaller seg) var aldri med i virksomheten, langt mindre i kretsen rundt Aage Samuelsen, eller i kampen for Hotel Dalen (som han også – utrolig nok – har laget en fantasihistoriebok om).  Den eneste gang han var i nærheten av Aage, var på det siste møtet Aage holdt i Turnhallen, den 15. november 1987, - 14 dager før Aage døde.  At Krogstad setter Aages barn, bl.a. Tulla Samuelsen,

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme