Sanger

Aage Samuelsen og Ruth Reese

Hør broder Aage og den verdenskjente soulsangerinnen Ruth Reese synge en fantastisk versjon av: "When The Saints Go Marching In", fra et møte i Turnhallen i Oslo i 1982.


Aage Samuelsens sanger

aage-solvDet er mange som spør etter tekstene til Aage Samuelsens sanger.  Gjennom årene som frelst og predikant har Aage laget omkring 300-400 sanger, og vi legger stadig flere av tekstene hans ut på sidene våre. 

Den kjente organisten Egil Hovland, som i 1983 satte noter til minst 20 av Aages sanger, sa bl.a. under det berømte vekkelsesmøtet i Strømsø Kirke, 6. februar 1983 om sangene hans:  " ... Jeg har tatt for meg hans melodier, en etter en, - siden jeg har litt forstand på hva som er galt og riktig.  På Aages melodier finnes ingen feil.  Ingen teoretiske feil overhode. (...)  Den fineste?  Ja, jeg har vært veldig opptatt av "ET UNDER PÅ GOLGATA HENDTE", har spilt den minst hundre ganger.  Og når Aage og koret hans synger ... "JEG LEVER HVER DAG I HANS NÅDE" .... Ja, da må jeg si:  DETTE ER EVANGELIET!"  Hør fra møtet i Strømsø kirke i radioprogram nr. 35 og 36 på sidene for radio- og møteopptak.

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme