Taler

Klipp fra møte på YOUTUBE

 
Nå har vi - ved god hjelp - fått lagt ut et lite klipp fra en tale broder Aage holdt i Turnhallen i Oslo på Youtube. Klikk på filmen under og gled deg, det er mat for sjelen:

Dersom du tror skal du se Guds herlighet

TALE AV AAGE SAMUELSEN

TURNHALLEN
18. september 1983


DERSOM DU TROR SÅ SKAL DU FÅ SE GUDS HERLIGHET

 


Disse ord: "Alt er mulig for den som tror!" og "hva som helst I ber om i mitt navn, det skal I få!" - er to fine linjer. Det var denne troen Nehemias brukte. Troen på Herrens sak - å bygge opp igjen det som var revet ned.

I den kampen Nehemias hadde - mot Tobias - fienden han hadde på utsiden som før hadde vært den dominerende i det gamle nedrevne templet og som hadde tillatt kremmere å komme inn med alle slags kremmervarer, så var det blitt en blanding. De hadde ektet hverandre - hedninger og israelitter - og det ble blandingsbarn. Dette skar Nehemias i hjertet, så han ba til Gud om at han måtte hjelpe ham å bygge opp igjen det som var revet ned.

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme