Artikkelindeks

 

hva-ser-du2

Artikkelserien «HVA SER DU I GUDS ORD» var en fast spalte i bladet «VEKKEROPET – TIDSSKRIFT FOR MARAN-ATA VEKKELSEN».  Her tar Aage Samuelsen oss med inn i bibelske spørsmål som mange synes er vanskelige, og de aller fleste vil ganske sikkert kjenne seg igjen i de ulike problemstillinger han omtaler.  Artiklene er som Paulus’ brev til menighetene, de veileder oss til dypere innsikt i Guds frelsesverk. 

Siste artikkel: DET GAMLE OG DET NYE TESTAMENTETS LOVSANG, publisert 21. JUNI 2023

Les også forordet av Aage Samuelsen nedenfor.

FORORD AV AAGE SAMUELSEN

 Vekkeropet, februar 1980

Når de gamle trosheltene holdt ut i kamper og lidelser så var det fordi de så noe mer enn andre.

David sier: «JEG HADDE ALLTID HERREN FOR MINE ØINE».  Og Paulus taler om «HJERTETS OPPLYSTE ØINE». Ef. 1, 18.  Og i Hebr.br. 11 så profetene «frem til noe som var bedre enn det som var her nede».

Det er mye fantastisk i Guds ord som er skjult for de fleste.  Du må ha åpenbaringens teleskop for å skue inn i Guds hemmeligheter, så får du se rikdommer og skatter gjemt på lønnlige steder.  Man må ikke lese det som en historie, men som et testamente, overgitt deg til odel og eie.  «Når I da kommer sammen, så har enhver av eder noe».

Det som skjer ute i verden i dag har de gamle profeter sett gjennom åpenbaringens teleskop.  Daniel hadde sine jevnlige bønnestunder, og han hadde alltid et åpent vindu vendt mot Jerusalem, likesom Noa hadde et åpent vindu i arken.

Dersom Satan skulle komme til deg og si: «Du forstår ingenting av dette», så har han rett i det.  For det er ikke gitt noe menneske med sin forstand å forstå skriftene.  Det er bare Ånden som ransaker alle ting!  Også dybdene i Gud.  For den som har mottatt åpenbaringen kan hverken mennesker eller djevler hindre deg fra å se hva ingen andre ser.  Jeremias ble kastet ned i en brønn, og lokket satt på, men Herrens ord kom til Jeremias mens han satt i brønnen. 

Uansett hva de gjør med et menneske, vil det overleve krisene fordi det har åndens teleskop i sitt hjerte, og ser at han som er med oss er større enn de som er mot oss.  Les derfor Guds ord med takk i ditt hjerte, for dette testamentet – med de ufattelige rikdommer – er ditt testamente.   AMEN!

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme