Taler

En liten radiotale av Aage Samuelsen fra begynnelsen av 1980-årene. Til påminnelse og oppbyggelse for enhver.

Nå vil jeg gjerne fortelle deg hva som kan være til hinder for å få et møte med Gud.  Det er jo ikke måte på hvor mange hindringer som blir lagt i veien for en for å oppnå noen av løftene som Gud har gitt oss.  De mest utenkelige ting kan dukke opp som forteller deg hva du og ikke må.  

 

Gud kaller på deg til frelse eller taler til deg om helbredelse, så forteller djevelen deg om alt hva du skal gjøre, - om avtaler du har, - og alle dine venner, og så sier han: ”Ta det må ro, - nå må du vente, - du kan bli frelst siden!  Når det gjelder helbredelse - enten for det ene eller det andre - så må du ta hensyn til hva legen har sagt, så må du ta hensyn til medisiner og mange, mange andre ting!”   Det Gud har sagt kommer så langt, langt bak i rekken.  

 

Av erfaring i mitt eget liv har jeg ikke hatt noen annen å stole på enn Gud og det han har sagt, og av den grunn kan jeg si: Det holder alt hva Gud har sagt!  La ingen ting hindre deg i å få et møte med Gud som kan forandre hele livet ditt.  Utsett ikke til i morgen det Gud vil gjøre i dag.  Troens ord er deg nær, i din munn og i ditt hjerte – Ikke vent, men si: Takk Jesus, du møter meg akkurat nu! 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme