Fredag, 13. januar 2023  

REGJERINGENS MAKTARROGANSE 

Av red. i Faktuell ARENA  

KarrikaturDet er mange i dag som er rasende, oppgitt og fortvilet over AP/SP-regjeringens ekstremt arrogante og nedrige holdning til oss «vanlige folk», og ikke minst over dens hasardiøse økning av skatter og avgifter i alle lag.  Det er jo så man nesten ikke får puste, det mangler bare at de skattlegger oss for å trekke luft.  

Så får også Jonas G. Støre og Trygve Slagsvold Vedum på pukkelen så det svir i kommentarfelt på sosiale medier, i aviser, blader og andre medier, og begge partier faller som korthus på meningsmålingene.  Her er det lite å legge til og svært mye å bifalle. 

At Jonas og co. behandler det norske folk som barnehagebarn, som må «ledes og læres», fordi de åpenbart mener at vi ikke forstår noe som helst av hva som skjer rundt om i verden, er ikke annet enn «god gammeldags AP-politikk».  Denne holdningen er så inngrodd i Aps ryggmarg at den ikke lar seg fjerne før partiet avgår ved døden.  Det er nesten litt rart at dagens Norge reagerer så veldig mot AP og SP som de gjør nå, for det er et faktum at partiene ikke har forandret seg eller endret politikk.

Det er virkelig helt uforståelig at folk stemmer dem frem ved hvert valg, for de har aldri vist til annet enn å legge byrder på folk, tunge byrder de slett ikke selv er innstilt på å bære. 

Den sosialistisk/kommunistiske leir var, og er fremdeles, en av kristendommens verste fiender.  Aage Samuelsen og Maran-Ata-folket fikk, og får fremdeles, merke forfølgelsene fra den kanten på kropp og sjel. Sammen med den religiøse demon driver disse kreftene en intenst kamp for å radere ut levende kristendom.  De hater Gud med et intenst, glødende hat, og hadde det stått i deres makt ville de fjernet Gud fra vår kultur fullstendig.  

Ingen i Norge har avslørt disse grusomme, menneskefiendtlige kreftene tydeligere enn Aage Samuelsen, mens han enda var blant oss.  Han var en modig, uredd og kompromissløs mann som ikke lot seg dupere av trusler og hatkampanjer, fordi Gud var med ham, men så preget det ham også gjennom hele hans virke som predikant og forkynner av levende kristendom. 

Å ikke ha en slik stemme i dagens Norge er et voldsomt tap og savn for landet vårt.

At han gikk imot dem – i Jesu navn – hadde en helt annen virkning enn slik folk protesterer i dag, der de sitter på hver sin tue og kjefter og kjefter.  Det fører ikke til noe som helst. 

Fordi så mange avviste budskapet han hadde å bringe det norske folk,  la de derved veien åpen for alt det forferdelige som skjer i landet vårt i dag.  Broder Aage  sa i sin tid: «Fordi det norske folk ikke ville ta imot forkynnelsen – om den levende, allmektige Gud og hans enbårne Sønn Jesus Kristus – ville Norge bli oversvømt av fyll, narkotika, prostitusjon, kriminalitet, mord og andre grusomheter».  Også dette, som så mye annet han forutsa, har i sannhet gått i oppfyllelse. 

Les bl. mange andre artikler av Aage Samuelsen: POLITISK MASKERADEBALL.