Fredag, 30. desember 2022 

AAGE SAMUELSEN – EN FREMSYNT MANN

Av Redaksjonen i Faktuell ARENA 

Aage Samuelsen var en fremsynt mann, langt, langt foran sine kristne og ikke-kristne medskribenter og samtidsanalytikere rundt om i landet.  Det er bare å lese hans artikler, skrevet for 40-50 og 60 år tilbake i tid, så kommer det tydelig frem. De kunne alle som en vært skrevet i dag.  Det være seg enten oppbyggende trosartikler, politiske og samfunnsrelaterte artikler eller artikler av historisk art.  Når man leser dem, har det den samme effekt som når man leser Bibelen; for hver gang man åpner Boken leder den Hellige Ånd oss inn i nye opplevelser, og alt blir nytt.

Den lynskarpe, avslørende og uhøytidelige måten å fortelle sannheten på, om de manges underliggende skumle hensikter og onde planer, gjordeMaran Ata annonse Aage til skyteskive.  I særdeleshet for den religiøse og politiske eliten her i landet, også legestanden, som alle fikk med seg sine undersåtter i denne ensidige stygge kampen. De sablet ham ned i radio, TV, presse og fra talerstoler rundt om.

Helbredelse ved bnnNår vi nevner legestanden skal det sies at Aage Samuelsen i alle år, og høyst urettmessig, ble beskyldt for å «nekte folk» å gå til lege.  Dette er en stor løgn. Men i sin gjerning pekte han ALLTID hen på Jesus som LEGEN over alle leger. Han hadde selvsagt ingen myndighet over folks vilje, og var alltid svært tydelig på at alle mennesker har sin frie vilje til å gjøre hva de selv vil. For øvrig er det en kjent sak at legestanden har mange liv på samvittigheten. 

I denne uhyggelige stormen stod broder Aage helt alene i over 40 år – uten å rikke seg en millimeter fra det ståsted Gud hadde satt ham på.  Men Gud holdt sine armer rundt ham og hegnet om ham – han var «Gutten til Gud», og det var Gud selv som hadde gitt ham oppdraget.  Enhver artikkel, tale og sang var inspirert og innpodet av den Hellige Ånd, og derfor står de i en klasse for seg i all evighet.

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme