Torsdag, 5. oktober 2022 

SOVJETUNIONEN HAR PLANER OM Å UTSLETTE ISRAEL

Klippet fra KARMEL – publisert i VEKKEROPET, Januar 1980

Henry Kissinger

Sovjetunionen har virkelig planer om å utslette Israel.  Denne fryktelige trussel uttalte den sovjetiske ambassadør i USA, Anatoly Dobrynin, til den daværende amerikanske statssekretær Henry Kissinger.  Kissinger avslører selv dette i sine nylig utgitte memoarer.

Den 8. mai 1971, kl. 20.30, skriver Kissinger i sin bok: «Traff president Nixon sammen med Kongressens ledere for å underrette dem om blokaden mot Vietnam».  Samtidig, og med samme hensikt, traff han Dobrynin.

Bare en gang, sier Kissinger, tapte Dobrynin fatningen.  Da den amerikanske utenriksministeren spurte ham hva Kreml ville gjøre hvis de 15 000 soldatene som var stasjonert i Egypt kom i fare for å bli fanget av Israel, raste Dobrynin, og viste åpenbart senere mer enn hva han egentlig ville si.  Anatoly Dobrynin

I følge Kissinger sa Dobrynin:

«For det første plasserer vi ikke tropper som ikke kan forsvare seg selv.  For det andre, vil vi, hvis israelerne truer oss, utslette dem i løpet av to dager.  Jeg kan forsikre Dem om at våre planer for en slik mulighet allerede er utarbeidet.»

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme