Aage Alta

FRA REDAKSJONEN: 

OPPLYSENDE ARTIKLER 

 

I november 1984 skrev den gang redaktør i avisen Varden (Skien), Johan E. Holand, et inserat om Aage Samuelsen, bl.a.:

 

«Det er interessant og tankevekkende å motta bladet «VEKKEROPET» som Aage Samuelsen står som redaktør for og leder med fast hånd.  Han preger bladet både på den ene og den andre måten og der er garanti for interessante innfallsvinkler og friske innslag i dagens debatter om samfunns- og menneskelivet. 

Her er både opplysende artikler om allmennmenneskelige forhold og stoff med klar religiøs forkynnelse (…) Det er noe dynamisk over så vel mannen som det blad han redigerer (…).  Han får i mange tilfeller til løsninger på oppgaver som andre må resignere overfor.» Johan E. Holand.

Aage Samuelsen hadde alltid svært god innsikt i hva som rørte seg på den politiske arenaen.  Ikke bare her i landet, men også overalt ellers i verden, og det er ikke få artikler han har skrevet som viser nettopp det. 

Overordnet dette var de alltid tuftet på og forankret i Guds eget ord, og her var han i en klasse for seg. Når man leser artiklene ser man at de er like dagsaktuelle i dag – uansett hvilket årstall kalenderen viser.