Torsdag, 24. februar 2022 

Av AAGE SAMUELSEN

Vekkeropet nr. 1 – januar 1982 
Artikkelen har stått i Telemark Arbeiderblad den 30. desember 1981
 

Aldri før i historien har disse to giganter kjempet så innbitt mot hverandre om retten til verdensherredømmet som i dag.  Det er kampen om menneskets sjeler, med hver sin fordervede og ødeleggende ideologi.

At millioner av mennesker lar seg dåre av disse forførende makter stemmer jo i grunnen med det som Bibelen taler om, at «fordi de ikke tok imot kjærlighet til sannheten, så sender Gud villfarelsens ånd».  

Når kommunismen – like for verdens øyne – demonstrerer sin brutalitet og hensynsløshet i et maktbegjær og et hat overfor dem som ikke vil følge deres ideologi, så burde det være en tydelig advarsel til alle mennesker at bak denne ideologien skjuler det seg demoniske makter, dirigert av hatets far: Satan.

kommunisme superhelten hammer sigte red ussr posterDet er bevist utallige ganger at kommunismen aldri har vært arbeidernes forsvarer. Millioner av arbeidere, i de land som de så brutalt holder i et jerngrep, har lidd døden i konsentrasjonsleirer opprettet allerede i 1920-årene. Millioner av menneskers uskyldige blod roper i evighet om hevn.test paver

Når kommunismen og katolisismen nå står overfor hverandre, er det hatets ideologi fra begge disse giganter som tørner mot hverandre.  Katolisismen er en åndsmakt og en ideologi som har hyllet seg inn i en religiøs kappe, men de har de samme motiver: Å erobre hele verden. 

Det er interessant å legge merke til at over alt hvor katolisismen har fått fullt fotfeste i folket, der herjer fattigdommen og elendigheten.  Den katolske kirke selv er verdens rikeste organisasjon.  De har slike enorme rikdommer at det i land hvor de har makten ikke behøver å finnes et eneste sultende menneske.  De har vel ikke selv kontroll over sine enorme rikdommer.  Og en annen interessant ting å legge merke til er at i disse fattige, katolske landene har kommunismen, med sin ideologi, den største grobunn i sine appeller: Å komme arbeiderne til hjelp!  Les mer på neste side ...

I de latin-amerikanske landene, som er gjennomsyret av katolisismen, er fattigdommen og elendigheten grenseløs.  Tross alt dette følger menneskene i sin blindhet i disse to ideologiers djevelske fotspor, fordi de ikke vil ta imot sannheten om Kristus. 

Det er ingen grunn til å se fremtiden lys i møte, tvert imot bør det være klinkende klart at verden står overfor en katastrofe som de aldri før har opplevd, og at den kampen vi ser utspilt like for våre øyne er en kamp om fortapte menneskesjeler.

At katolisismen gjennom sitt sosiale arbeide og sine falske hyrdetoner vil vinne enda mer sympati i det gigantiske spillet i Polen i dag, er det ingen tvil om.  De vil vinne millioner av menneskers sympati.

Spørsmålet jeg stiller meg, som mange kanskje ikke reflekterer over, er: Hvorfor kan ikke disse to giganter, som begge hevder å være de lidendes beskyttere og hjelpere, dersom de har slike edle følelser for de lidende slutte kampen, legge ned våpnene og øse sine rikdommer ut til hjelp for disse fattige mennesker?  Bare dette burde få menneskenes øyne opp for både kommunismens og katolisismens djevelske spill med verden. 

De ufattelige rikdommer, som den katolsk-romerske kirke sitter på, avslører kirkens heslige og egoistiske demoniske hensynsløshet.  Skjøgen i Rom og kommunismen i Moskva er på full fart mot sin endelighet, hvor deres dom venter på dem. 

La deg ikke blende av kommismens forsikring om at de er de fattige arbeideres forsvarer.  Det er for lengst strøket over med blod fra deres utallige ofre.  La deg ikke blende av katolisismens fargeprakt, eller deres krusifiksgudstjenester.  Deres falske hyrdetoner er blandet med skrik fra deres utallige ofre, som stod imot den romerske kirkes heslige evangelium, som intet har med Kristus å gjøre. 

Snart vil teppet gå ned for siste akt i disse to brutale gigant-demoners djevelske spill med verden.