Lørdag, 19. februar 2022

Aage Samuelsen hadde svært god innsikt i hva som rørte seg på den politiske arenaen.  Ikke bare her i landet, men også overalt ellers i verden, og det er ikke få artikler han har skrevet som viser nettopp dette.  Her er en av dem, og som man ser er den akkurat like aktuell i dag – kommunisme er kommunisme – uansett hvilket årstall kalenderen viser.  Artikkelen ble skrevet for 39 år siden.  Red.Sovjets forakt

 

SOVJETS FORAKT FOR MENNESKELIV 

AAGE SAMUELSEN

Fra Vekkeropet nr. 8, september 1983 

Den som har levd en tid og fulgt med i Sovjets forakt og spill med menneskeliv lar seg aldri lure av Sovjetdiplomatiets tomme fraser om antikommunisme.  Dertil er hele deres råskap mot mennesker for åpenlys.  De har selv lagt grunnlaget for den antisovjetiske holdning over hele verden.

Det er ikke tall på de menneskemasser som er blitt offer for Moskvas massemyrderier.  Stalins hemmelige politi, spesielt under Lavrentiy P. Berias ledelse av NKVD, senere KGB, er så blodig og skrekkinngytende at det finnes ikke ord som kan dekke det.  Konsentrasjonsleirene fra 1920-årene og helt inn til dags dato er så fulle av grusomheter at alt som heter sympati og forståelse for Sovjet, under dette terrorregimet, er blitt torpedert av dem selv.  

Hele den sovjetiske nasjon blir året rundt dopet med fraser og beskyldninger om de vestlige lands (spesielt USAs) «hat og krigsforberedelser mot kameratlandet Sovjet».  Deres infiltrering, intriger og kyniske planlegging om verdensherredømme er en åpenbar og kjent tese, og marxist-leninistisk lære, uten hensyn til tap av menneskeliv.  Deres planmessige opplegg og langsiktige mål er erobring av Guds hellige land – Israel. Arabernes hat mot Israel er Sovjets innfallsport til Israel.

Deres skremselsbilde om kapitalismens og jødedommens «herjinger mot arbeiderne» i alle land er noe de fleste uvitende mennesker biter på, mens deres propaganda er full av glansbilder om «Sovjetparadiset». Dessverre er det et faktum at arbeidere over hele verden er blitt utnyttet på det skammeligste av kyniske pengemagnater, men selv det kan ikke skjule Sovjet-pampenes massemyrderier, som for det meste har gått ut over fattige og lidende mennesker.  Derfor må det i vårt eget land ikke finnes plass for mennesker som på en kynisk måte tilraner seg andres gull, gods og eiendom.  Det må ikke være plass i vårt velferdsland for noe som heter fattigdom og nød.  Vi er skyldige til å hjelpe hverandre. 

Dersom dette skjer vil klasseforskjellen bli så stor, og nøden så skrikende, at det vil bli et glimrende påskudd og en invitasjon til Sovjet om å komme sin fattige nabo til «hjelp og unnsetning.»  Først og fremst bør dette være en advarsel til toppolitikere i alle partier, og til LO, med sine mange milliarder oppsparte penger som fattige arbeidsfolk i årevis har fylt LO-kassen med.   Jeg tror ikke så mange av de LO-organiserte fattige arbeiderne tror så mye på Tor Halvorsens (LO-leder i1983, red.anm.) gråtkvalte nød for de arbeidsløse. 

Det er tragisk å se at LOs metoder for å samle seg dynger av rikdom og kapital er presis etter samme mønster som det de sier kapitalismen bruker.  Og det er den samme vei til kapitalisme som Sovjetpampene har brukt i årevis. 

Det er offisielt kjent den store avstanden som råder mellom Sovjets toppsjikts kapitalistiske begjær og ned til de fattige slavebundne menneskemasser over hele Russland.  Privatlivet er knust av den mangeårige kollektiviseringsprosess som har rådet der i landet, og som også har gjort seg sterkt gjeldede her i landet. 

Menneskerettighetsloven har ingen som helst betydning for Sovjet mer enn på papiret, det har vi sett gang på gang.  Jeg minner her om disse forbryteres og psykopaters erobring av land etter land – med sine utallige menneskeliv på samvittigheten – om de har noen samvittighet. 

Med hvilken rett har de, og andre, til å gjøre seg til herrer over andre som ikke deler deres demoniske og tyranniske regime?  At mennesker her hjemme, som lever godt og har det godt, kan skjenke dette terrorveldet den minste sympati er meg helt uforståelig.  Deres valgspråk: «Frihet, likhet og broderskap» er den største løgnfrase som noen gang er blitt til på jorden. Det som nu er skjedd, med det Sørkoreanske flyet, (Flight 007 - skutt ned 1. sept. 1983 – red.anm.) er bare ett av de utallige bevis for Sovjetregimets forakt og hån mot menneskeliv.

Men Guds dom er forut bestemt over dem, og den er ikke langt borte.  Herrens åndepust skal fortære dem, som de selv skånselsløst med sin løgnaktige propaganda har fortært av millioner på millioner og atter millioner. 

Det er ikke anti-russisk propaganda jeg kommer med, men det viser min avsky mot at dette kan skje også i vår opplyste tid - 1983.

Les også artikkelen: Forspillet til tredje verdenskrig, her.