Artikler

Onsdag, 29. september 2021 

Aage Samuelsen, etnisk norsk statsborger, født og oppvokst i dette landet, verdenskjent predikant og et brennende vitne for den levende Guds Sønn, Jesus Kristus, kunne vise til fantastiske resultater ved sin uredde klare forkynnelse.  Tusener på tusener i dette landet ble frelst, helbredet og hjulpet til et nytt liv.  Det var hans drivkraft og mål for den nesten uutholdelige kampen han kjempet for evangeliet i kommunistlandet Norge.

Denne mannen gjorde sosialistene HVA DE KUNNE for å drepe. De klarte det nesten.  Tre ganger ble han fysisk utsatt for mordforsøk, mens den blodrøde kristendomshatende sosialistpressen, sammen med de religiøse, tok forfølgelsen til nye høyder ved gang på gang å korsfeste ham offentlig med sin hatefulle onde penn.   

Vi vil påstå at ingen her i landet har noen gang vært gjenstand for maken til forfølgelse fra misunnelige, kommunistrøde sosialister som broder Aage, men det var heller ikke få advarsler han kom med imot denne farlige ismen i årenes løp.  REDAKSJONEN.

Her kan du lese en av dem: 

---------------------------------

SOSIALISTENES HØYBORG – NRK
 
red flags
 
Av Aage Samuelsen
Vekkeropet nr. 2 – februar 1984 
 
I alle år har det i NRK eksistert en klan som har dominert og bestemt hva som skal sendes og hva som ikke skal sendes i TV og radio.
De fleste av programmene som sendes er ofte innholdsløse og bleke, og gjengangere er et hyppig fenomen.  Det er på sin plass at slike programmer blir fjernet!
 
Det ser ut for at NRK er plaget av familesvakhet, og at de har klippekort til de dør av alderdomssvakhet, for noe så fargeløst og ideløst som det som serveres for lytterne og seerne – ja det er et sorgens kapittel.
Først og fremst vil jeg nevne det politiske klimaet og spillet som foregår bak kulissene i NRK, som regel er dette rødt eller rosenrødt, og disse personer blir alltid fremstilt som verdens fredsapostler.
 
Når Bjartmar Gjerde ble hysset inn på Marienlyst i siste øyeblikk gikk det et lettelsens sukk gjennom AP og SV: «Takk og lov».  For at det er mye som bevisst tilbakeholdes av NRK er det ingen tvil om, saker og ting som kunne gjøre det norske folk oppmerksom på hvor lett det er for Sovjet å operere i de norske farvann f.eks.  At dette ikke har kommet frem i nyhetene har vi bevis for:
I Komagvær, for ikke lang tid tilbake (1983/84 - red.anm.), ankret en russisk båt opp like i nærheten av en norsk peilestasjon og lå der i flere døgn.  Her kunne de peile inn meldinger som kom over den norske peilestasjonen uten den minste reaksjon fra myndighetenes side.
Det som gjør denne saken så interessant er at en tidligere sjøoffiser gjorde avisene oppmerksom på forholdet, og skrev at det var høyst merkverdig at denne båten kunne ligge og operere uantastet.  Da mannskapet på båten, etter flere døgn, ble spurt om dette forholdet unnskyldte de seg med at det var dårlig vær, men det var ikke tilfelle.  Det var blikk stille. 
Når det ikke førte frem unnskyldte de seg med at lasten hadde forskjøvet seg etter et tidligere uvær, men den norske sjøoffiseren gjorde myndighetene oppmerksom på at heller ikke dette var tilfelle.  Saken er i det hele tatt ikke kommentert, hverken i radio eller TV, selv om det stod i avisene der oppe.
 
Hadde dette hendt en norsk båt, på motsatt side, ville den blitt tatt øyeblikkelig.  De hadde vel neppe kommet tilbake til Norge på aldri så lenge.  Daglig skjer det krenkelser fra Sovjets side på norsk territorium.  Det er ganske sikkert med en viss hensikt de gjør det, nemlig i påkommende tilfelle av krig. 
Hvorfor sparer de norske myndigheter og NRK disse fiendtlige opptredener fra Sovjet? Hva er de redde for?  Er det ikke internasjonal lov og rett vi skal forsvare?  Jeg tror at i tilfelle krig, er det den enkleste sak av verden for den russiske hær å innta Norge.  Det vet Sovjet, det vet også personer innen NRK og allikevel tier de stille.  Les mer på neste side.
 
Når det gjelder de kristne programmene som NRK varter opp med, er disse en flause helt igjennom.  De burde spare den norske befolkning for slik lapskaus som serveres hele året.  Enkelte av de som opptrer i disse programmene ser ut som om de skulle komme fra en annen planet, og jeg har ofte sagt når jeg ser disse at faktisk tror jeg de stammer fra apekattene.  Dette vaset er godt nok for Ola Fjomp from Norway – Pottit-landet – mens de innen NRK som har med dette å gjøre ler seg spent i hjel. 
 
Programmet de kaller «TRO OG LIV», burde heller ha tittelen «VANTRO OG DØD», noe annet er det ikke.  Men man kan jo ikke vente annet av de som går og tråkker i religiøs sirup hele året rundt. 
Det er i høyeste grad på tide å få en fullstendig omveltning av hele systemet i NRK.  Skal det f.eks. være debatter om kristendom, ja så selvfølgelig må kirkens religiøse tørrpinner, professorer og teologer, som ikke engang eier gangsyn, dominere bildet.  Og når jeg hører på deres sludder er det ikke vanskelig å forstå hvor langt de er på avveie fra Bibelens sannheter, men dette finner det norske folk seg i – uten å reagere det minste.
 
Det er på høy tid at de ansvarlige myndigheter griper inn og at vi får reklame i TV.  Enda flere nærradiostasjoner bør opprettes slik at vi kan få friske innslag både i radio og TV, så det gamle avdankende systemet i NRK avgår ved døden.  Vi skal ikke engang følge begravelsen, men synge og juble innfor Herrens åsyn, og rope ut over hele Norge: «DET GAMLE ER FORGANGET, SE ALT ER BLITT NYTT».  Vi har ikke bruk for det gamle skrammelet lenger.
  
 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme