Mandag, 30. august 2021 

Redaksjonen i Faktuell ARENA

Leif Krogstad bilde1FORSTYRREDE LEIF KROGSTADS ABSURDE FANTASIER 

Vi har den siste tiden mottatt svært opprørte meldinger fra noen av våre trofaste besøkende her på våre nettsider, som har observert nok en makaber video lagt ut på Youtube av dypt mentalt forstyrrede Leif Krogstad (i denne videoen kaller han seg «David Olsen»).  Vi har tidligere omtalt ham bl.a. i artiklene: «OM LEIF KROGSTADS LØGNER», og «LEIF KROGSTAD – ENDA EN LØGNSPREDER PÅ BANEN».

Denne gangen overgår han seg selv i absurd ondskap. I en video han kaller «Mordet på Aage Samuelsen» blir vi i redaksjonen anklaget for «å ha drept Aage Samuelsen», først «med blåsyre», deretter ved «skudd to ganger i hjertet med Mauser lasergevær», for så å «blande mer gift og skyte en gang til».

Mannen har vært inn og ut av psykiatrisk sykehus gjennom en årrekke, noe han selv har offentliggjort i sine mange «bøker og hefter».  I sin psykotiske tilstand tror han om seg selv at han er en inkarnasjon av Aage Samuelsen «og leder for Vekkeropet Maran Ata», noe vi selvfølgelig umiddelbart avkrefter! 

Vi har sett videoen, og rapportert den.  Enkelte, som verken kjenner oss i Faktuell ARENA eller virksomheten Vekkeropet Maran Ata, kan nok gjøre seg noen underlige tanker i denne saken, basert på en viss søskenflokks stadige løgnutfall mot oss i massemedia og sosiale medier gjennom de siste 30-35 årene. 

Ingen av oss kjenner Leif Krogstad, men vi har sett og hørt mye av de gale fantasiene han har produsert om oss på nettet.  Som han skrev til oss i en epost, har han hatt en del kontakt med et par av barna til Elisabeth Samuelsen, nærmere bestemt Werina Samuelsen og Anna Elisabeth Tulla Samuelsen.  Der skal han – ikke overraskende – ha fått til seg «mye informasjon» av ymse karakter. Hva disse to som han kaller «Aages juveler» har foret ham med er, som det alltid er fra den kanten, bare oppdiktede, ondsinnede løgnhistorier om oss.  I sin forvirrede, syke tilstand, spinner han han videre på disse løgnene og legger dem ut som film og/eller på trykk.

At opphavet til disse løgnene ligger hos søsknene er hevet over enhver tvil, vi har hørt det før, og kjenner igjen essensen i hva som blir produsert i den sykes sinn. 

Vi vil på denne måten henstille folk om å fortsette og hjelpe oss med å rapportere inn disse stygge videoene som stadig dukker opp om Aage Samuelsen og oss i de ulike fora. Hva han sprer i alt som er av medier, har han dessverre også trykket opp i sine mange sinnsforvirrede «bøker» og «hefter». Verst er det at søsknene ikke har snev av moral eller hemninger omkring dette.  Når det gjelder å spre løgner om Aage og oss er de så gement kyniske og usle at de ikke engang unnser seg for å bruke sykt forstyrrede personer.