Artikler

Onsdag 25. desember 2019 

Vi har hentet frem en redaksjonell artikkel som broder Aage skrev i Vekkeropet nr. 2-1987, som passer å lese nå i disse juletider.  Nå viste det seg også å bli den siste hilsen han gav til vennene i virksomheten, bortsett fra de ord han sa til oss to som var til stede (red.i Faktuell ARENA), den 28. november 1987, noen timer før han forlot oss; bl.a.: «Nå må dere brødre og søstre stå sammen, og be til Gud av hjertet, og ta opp kampen mot den forfølgelsen som jeg har vært utsatt for i over 40 år, og mot den forfølgelsen som kommer over vårt land nu i enda sterkere grad.» 

TIL ALLE MINE BRØDRE OG SØSTRE  

AAGE SAMUELSEN 

Klippet fra Vekkeropet nr. 2/1987

 

Julenisse

 

Dere må unnskylde at jeg ikke sender en klissen julehilsen, det ser vi så alt for mye av i slike religiøse blader, - da er alle ting så vel og bra.  Man hører «God jul» fra alle kanter. 

Men, dersom jeg ikke ønsker mine brødre og søstre alt godt hele året, hva skal jeg da med en tom og innholdsløs julehilsen?  Det holder ikke! 

Mitt hjerte tenker på mine brødre og søstre hele året, og jeg takker Gud hver dag i mitt hjerte for alle disse fine, trofaste vennene, som ikke svikter når kampen er som hårdest.  Det er venner man kan stole på. 

Jeg vil benytte denne anledningen til å takke for all åndelig og timelig hjelp, og den store hjelpen dere har vært til å få i gang bladet igjen.  Jeg vil også ved denne korte hilsen ønske dere alt godt i resten av året, og inn i det nye år. 

Gud velsigne dere alle!

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme

Tre siste fra SMA-Norge.no