Lørdag, 30.03.2019

Avisutklipp maranata bladet 7 8 1965
Av redaksjonen i Faktuell ARENA

«Det som har vært, er det som skal bli, og det som har hendt, er det som skal hende, og det er intet nytt under solen». Pred. 1,9.

Pressen får omsider – og vel fortjent – smake sin egen ekle, vonde medisin.  De erfarer nå hvordan det er å være «på den andre siden», og «det er krevende å være der», sier VG.  Men, dette gjelder bare denne ene saken om Trond Giske og dansevideoen.  Norges «elitepresse» har likevel fått et skikkelig slag for baugen.  Renommeet og tilliten er skamfert, og nå fossror de for å rettferdiggjøre seg selv.  Folket, altså vi «ikke profesjonelle», skal nå plutselig tas mer hensyn til, og aktsomhetskravene som i utgangspunktet lå til grunn for kontakt med kilder skal tas i bruk, - for det har de jo aldri tenkt på før.  Vi venter faktisk bare på at NRK, TV2, Dagbladet og de andre «seriøse» aktørene av pressestanden også skal måtte gå samme canossagang.

For vi kan ikke la være å tenke på hvordan det samlede norske pressekorps (med unntak av noen svært få journalister med samvittighet og integritet) i sin tid gikk fullstendig berserk i sine hysteriske og gjentatte forsøk på «å ta livet av Aage Samuelsen». Men Aage Samuelsen hadde ikke gjort noe galt, han var en vanlig mann av folket, en forkynner av Guds ord som ALDRI holdt noe tilbake av de bibelske sannheter, slik de religiøse som oftest gjorde/gjør.  Han avslørte legestandens ufullkommenhet og advarte folk mot å stole blindt på dem, der folk ble lemlestet for livet av giftige medisiner, og dødsfall skjedde på grunn av legenes feilbehandlinger.  

PRESSENS TERROR I 50 ÅR

I samfulle 40-50 år holdt de på, og faktisk holder de på enda, over 30 år etter hans bortgang.  Den sosialistiske ånd som besjeler de aller, aller fleste journalister, er en antikristelig og hatefull ånd; den opererte den gang og den gjør det i dag.  At det er lovfestet ytringsfrihet her i landet gjelder visst bare for kommunistene.

Hvis pressen hadde gått i seg selv på 1950-60 tallet, slik de nå er tvunget til å gjøre i Giske-saken, og latt være å gå i kompaniskap med de religiøse i sin intense higen og iver etter å ødelegge én mann, broder Aage, (les Aages artikkelen om den norske presse her), så hadde broder Aage og kristenfolket vært spart for en uendelighet av hets, terror, forfølgelse og hatefulle løgner.  Det har vært så ille for oss frelste at mange av oss har fått våre liv her i verden rasert. - og ansvaret for det påhviler nettopp de hatefulle sosialistiske journalister med sin udemokratiske, ufortjente og misbrukte maktposisjon. Herom hersker ingen tvil. 

KRISTENDOMSFORFØLGELSE I NORGE

Mange av oss som deltok i møtene sammen med Aage opplevde de verst tenkelige forfølgelser på grunn av all løgnen som stod i avisene.  Vi – som på 60-tallet – var unge tenåringer fikk slynget de ufyseligste ord etter oss, vi ble spyttet på, etterapet, og til og med slått ned på grunn av vår tilknytning til Maran Ata. Aage ble utsatt for tre FYSISKE mordforsøk – foruten alle de PSYKISKE mordforsøkene – og de var ikke få.  Han kunne ikke sitte i fred på et tog, han kunne ikke gå i fred på gatene, - han ble hånet, spottet, spyttet på og terrorisert av mennesker inspirert av de grusomme avisinnlegg journalister – besatt av hat mot levende kristendom – produserte an masse.  De fremstilte Aage som et monster, - en ugjenkjennelig rar figur som folk absolutt måtte ta avstand fra hvis de selv skulle unngå å bli terrorisert, - mens det var journalistene selv som var de egentlige uhyrene og monstrene.

Vi har ønsket, bedt til Gud, og takket ham for at pressefolket en vakker dag skulle måtte erfare på kropp, sjel og sinn hvordan det er å være utsatt for en slik terror de selv har begått mot uskyldige mennesker.  Det finnes også de som ikke bekjenner seg til kristendommen, som har erfart den samme terrorforfølgelse fra de «korrekte journalistene», - også folk som til slutt har tatt sine egne liv (Tore Tønne er ett eksempel).

DEN NORSKE PRESSES ANSVAR

Det norske pressekorps har således dryppende blod på sine skrivehender, og at de nå først (foreløpig) ser ut til å måtte betale en bitte-, bitte, - bitteliten pris for det, er en befrielse for oss som har vært utsatt for deres ondskapsfulle, dødelige skriverier.

Det skal virkelig noe til – for den samlede norske presse – å skrive gladhistorier om positive ting som skjer i den mer konservative delen av verden.  Ta bare president Trump f.eks., Israel, «konflikten» som de elsker å kalle den, kristenfolket, FrP, og andre som naturlig hører til på høyresiden av deres mørkerøde kommunistiske venstreside; de klarer ikke – med sin beste vilje – å fortelle sannheten.  De har bare ett motiv: Å skade den de ser på som sin største fiende – den konservative høyresiden – mest mulig, slik at de selv får det spillerom for sine hatytringer de føler de trenger for «å vinne over høyrekreftene».  I deres verden går det aldri den andre veien.

MANGLER I OPPLYSNINGSPLIKTEN

President Trump har utrettet mirakler i USA, arbeidsledigheten er nede i et minimum, han har skapt flere tusen arbeidsplasser bare i løpet av det siste halvannet år, folket kommer seg i jobb og blir selvstendige, fattigdommen synker, det er satt kriterier for hvem som kommer inn i landet, - terrorister blir stanset før de får gjort skade, og folk kan føle mer på tryggheten. Men er journalistene så reale at de gir ham «kred» for det?  Å nei da!  Det sitter nok altfor langt inne. 

Aage Samuelsen ba for syke, folk ble frelst, de kom ut av elendighet og sykehuskøer, - de ble glade samfunnsborgere og var med på å glede og redde atter andre. Hvordan kunne journalistene være så til de grader negative og hatefulle mot dette? Man kan jo nesten ikke tro at det sant.  Men faktum er at de i stedet hisset hverandre opp til å produsere flest mulig stygge, groteske løgnhistorier om ham.   

Israel er det eneste demokratiske landet i Midt-Østen.  De beskytter og tar vare på sitt folk (også ikke-jøder) og fe. De verdsetter livet (ikke døden slik de islamistiske såkalte «palestinere» gjør), og vokter landets lovlige grenser stadfestet av FN i 1948, men langt viktigere – Gud selv har satt en ubrytelig grenselinje rundt Israel – og den kan leses i Josvas bok, kapittel 15.  Det kan ingen sosialistjournalist eller andre hatefulle individer rokke ved.  

FrP er et parti som bruker sunn fornuft, og folkelige løsninger.  Det har de alltid gjort.  Men det liker ikke sosialistene, - derfor må de bruke sine egne sosialistjournalister og sosialistpolitikere til å lyve om FrP-politikeres motiver og utsagn, for så å få ministre og andre politiker fra FrP som står i sentrum fjernet så fort som bare «rakkeren». 

JOURNALISTER MED INTEGRITET

Vi har noen få EKTE journalister her i landet, - da tenker vi på de som er i Resett.no, Human Rights og Dokument.no, - som virkelig baserer seg på undersøkende journalistikk, for så å bringe sannheten til folk. Dette liker ikke motstandere av sannheten.

«Det som begynner med manglende respekt for ett enkeltmenneske ender altfor ofte opp med katastrofer for hele nasjoner». Kofi Annan 

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme