Søndag, 27. januar 2019

Vi har nå mottatt en uforbeholden unnskyldning fra Leif Krogstad for alt hva han har spredt på nettet av ekstremt onde og særlig skadelige løgner om oss.  Vi er glad for at han har valgt å sende oss denne unnskyldningen: 

Her er hva Leif Krogstad skriver til oss: 

25. januar 2019 mottok vi den første eposten med unnskyldning fra ham, der han skriver: 

Dette er en tilbakemelding via https://www.faktuellarena.no/ fra: Leif Krogstad  

Undskyld meg mine søsken i Jesus. Jeg gjøre hva jeg kan men desverre to kontoer på facebook får jeg ikke til hvordan enn prøver jeg anbefaler dere å anmelde kontoene for upassende innhold alt som passer dere. Samme gjelder lulu.com og amazon.com kommer desverre ingen vei. Vil i tilllegg bekrefte at det hele begynte med min kontakt med Tulla Samuelsen til slutt med den yngste datteren til Aage og hadde sitt opphav der jeg ser at det bare var løgner og grusomt hva dere blitt utsatt for kjære søsken i Jesus. Gud velsinge dere og vær så snill tilgi med jeg angrer.

Mvh 

Leif Krogstad

 

Den 26.01.2019  sendte han enda en epost:

Kjære dere søsken i Jesus,

Jeg beklager dypt at jeg kunne bli så blind for alle disse løgnene bekrefter at startet med hadde kontakt med Tulla samuelsen senere Aages yngste datter. Og ble blind. Men ser etter det dere fortalt hva som var sannheten. Jeg fikk liten hjelp på slettmeg.no har kontaktet dem. Men kan tenkes en IT ekspert på Power i Kongsberg kan hjelpe til. Amazon og lulu er problematiske men gjøre det som står i min makt. Og også for profilene på Facebook men enda ikke kunnet finne rett email adresse for dem dessverre. Er svært lei meg for at jeg skadet dere. Jeg angrer svært mye på det. Og angrer også på angrepet tidligere mine søsken i Jesus i troen på Ham. Jeg er svært lei for det. Og ser at dere gått igjennom mest for alt dette som var bare oppspinn. Jeg er svært lei for det inntrufne. Og belager dypt det burde aldri ha skjedd. Jeg føler med dere.  

Mvh

Leif Krogstad

Sendt fra E-post for Windows 10