Onsdag 26. desember 2018

Av Synnøve M. Karoliussen

Jeg ser på nettet at det er en person ved navn Leif Krogstad som skriver om meg at jeg, bl.a. mye annet forskrekkelig, også skal ha «tatt livet av Aage».  Denne «mannen» er en totalt forstyrret person som tydeligvis har blitt inspirert av noen av Aages «barn».  Eller at vedkommende blir direkte misbrukt av den/de samme til å utgi «bøker» fulle av løgn og djevelskap. Disse får han trykket i USA. Han nevner Tulla (Anna Elisabeth Lilletvedt «Samuelsen»), og diverse «stakkars Aages barn» som «ikke har fått noen ting etter sin høyt elskede far». Dette er ikke sant! Vi har skrevet om det tidligere her på våre nettsider. Edna Kallevik, Kenneth Samuelsen og Werina Olsen har kvittert for mottak av Aages personlige eiendeler etter Aage, levert dem via vaktselskapet ISS Allvakt på døren til Edna Kallevik, den 26. januar 1988.  Også at jeg/vi skal ha stjålet 2 000 000,00 millioner kroner som skal ha kommet til Aage etter hans død.  I likhet med alt annet som denne personen kommer med om meg/oss, så er også dette løgn.  OM det skulle være noe i det at et slikt beløp – eller et annet beløp for den saks skyld – skulle vært kommet fra USA – før eller etter Aages bortgang – må det være noen annen som har stjålet pengene.  Men jeg har aldri hørt om det før jeg leste om det på nettet nå før jul.

Leif Krogstad er en ekstremt forstyrret person. Han har vært innlagt på psykiatrisk sykehus og blitt tvangsmedisinert i følge ham selv.  At han er syk er i alle fall utenfor enhver tvil når man leser de «bøkene» han har skrevet og utgitt.  Jeg regner med at alle som uheldigvis leser hans «litterære verker»!!! forstår at mannen er hinsides enhver normal tanke.

Jeg har stor erfaring med at det serveres historier om meg som er så fulle av løgn at jeg mer enn en gang har fått «hakeslepp».  Men jeg har også erfaring med at løgner som produseres i hodene til dem som først serverer dem egentlig er slik de selv er og opptrer!

Jeg SKAL IKKE ha skylden for det som er begått av ondskap mot Aage, for jeg har ikke engang tenkt, og heller ikke gjort noe av den onde galskapen som jeg blir beskyldt for. Dessverre blir løgner – selv om folk forstår at det er løgn – gjerne servert videre som «sannheter», og det er derfor jeg ser meg nødt til å ta opp dette her på sidene atter en gang, og ber leserne om heller å advare mot å tro på alt som verserer av historier om meg, enn å videreformidle de mange vanvittige påstander som florerer.

Jeg vet at de fleste løgnene har sitt utspring i det hysteriet som flere av Aages «barn», Edna, Åge Rudolf, Tulla og Kenneth stod for, i samarbeid med flere aviser (Dagbladet, VG m.fl.), helt fra straks etter Aages bortgang og i mange, mange år fremover. 

Pr. i dag, etter 31 år, kommer det fortsatt inn de mest horrible tekstmeldinger man kan tenke seg på min telefon fra Werina (60 år gammel) – den yngste av de i søskenflokken på seks.  Dessverre for henne kan hun ingen NORMALE ord. Bare bannord og andre heslige slibrigheter, som ingen NORMAL voksen person vil ta i sin munn.  

De fremstiller seg selv som «stakkars» utstøtte som har blitt frarøvet arven sin etter sin «elskede far». Men det skal folk vite: De var like stygge og ondskapsfulle mot sin far – for det meste i «det stille», som de har vært/er mot oss i offentligheten.  Jeg så eller hørte ALDRI at de var snille mot Aage – i løpet av mine 20 år sammen med ham.  Tvert imot – de tynte ham som best de kunne – spesielt for penger, men også trusler om å servere historier om ham til media.  Aage fikk til og med brev fra Tullas advokat med trusler om «belysning av hans rolle som far», som advokaten mente var svært negativ i følge «Tullas utsagn til ham».

Apropos negativ oppførsel: Jeg tror aldri de noen gang har vurdert sin egen oppførsel, både mot sin far, sin mor, sine egne barn eller hverandre. Og neppe heller deres fanatisk onde framferd mot meg/oss. De utnyttet rått det at Aage – som far – var glad i dem.  Men han var slett ikke glad i alt det de stod for og praktiserte av mer eller mindre ulovlig art, og det likte de selvfølgelig ikke.

Min datter Iwi Christin er også Aages datter.  Hun var nesten 18 år da Aage døde.  Hun var faktisk den eneste av barna hans som viste ham omsorg og respekt.  Hva hennes halvsøsken har gjort også mot henne er så gjennomført råttent at det er vanskelig å finne ord for det.  Men jeg har den tillit til Gud at dette, sammen med alt det onde de har gjort/gjør kun i den ene hensikt å skade meg/oss, vil slå tilbake på dem med full tyngde når tiden er inne.