Fredag 27. februar 2015.  Oppdatert 28. februar og 2. mars 2015.

Av redaksjonen i Faktuell ARENA

 

Fordi vi, i redaksjonen i Faktuell ARENA, og noen av våre venner, de siste ukene har vært utsatt for en stadig økende intensitet i terrortelefoner og hatmeldinger pr. SMS mm. fra noen av Aage Samuelsens barn, velger vi nå å offentliggjøre deler av innholdet i disse.  Dette har nå pågått siden Aage døde i november 1987.- Før internett og mobiltelefonens tid kom truslene pr. brev og telefonoppringninger, og også fysiske angrep fra dem på person og eiendom. 

Grunnen til intensiteten i terror og trusler er deres raseri mot oss fordi vi går imot deres, og andres, forvrengte fremstilling av Aage og Maran Ata (senere Vekkeropet).

Vi finner oss ikke i denne «sporten» de bedriver som består av sverting med løgnpropaganda, forvrengning av fakta, banning osv. osv., overalt hvor de kommer til.

 

Vi vil nå la folk få vite mer detaljert hvordan flere i søskenflokken opererer mot oss.

 

Under viser vi noen utdrag av hva de skriver i sine SMS- og epost-meldinger, på Facebook osv.

Vi kan ikke vise alt fordi det er av så graverende ondsinnet og løgnfull karakter at vi vil ikke hjelpe dem med å spre det videre.  Det som står å lese nedenfor er ille nok, og viser hvor de befinner seg i terrenget.

 

NB: Ordbruken er så forferdelig at vi  ikke vil skrive de verste ordene rett ut, slik de har gjort i sine meldinger til oss. Forøvrig er de deler av de meldingene vi har gjengitt her ordrett gjengitt, slik de selv har skrevet dem:

 

Utsnitt av SMS fra Werina Samuelsen (56 år gammel) 1. februar d.å.: 

 

«Ja nå skal det bli liv :-) (…) … nå er vi i gang for aller siste gang. (…) hørte forresten at … er forelska i deg. Nå skal det bli slutt (…) :-(Werina.»

 

SMS-melding nr. 1 av 4 meldinger fra Werina 7. februar d.å.:

 

« … Når du åpnet munnen din luktet det kloakk (…) dere skal ikke arve en dritt etter Aage (…) men nå har dere 2 levd nok på han så snart vil du få en stor overraskelse du aldri har opplevd (…) hva vi har av et brev. Mvh Rosa Werina Samuelsen»

 

Nr. 2 av 4 fra Werina:

 

«… Nå skal vi endelig plukke dere bit for bit (…) Men nå kommer det mye fram mer enn hva jeg skriver nå. Werina.

 

Nr. 1 av 12 SMS-meldinger som Werina sendte den 15. februar d.å:

 

« … for du var gal du å er enda mer gal nå. Men vent synnøve så skal du snart se. Mvh Werina. … »

 

Nr. 2 av 12 fra Werina:

 

« … Dere har holdt på altfor lenge nå søte deg.»

 

Nr. 4 av 12 fra Werina:

 

« … du er å blir rottegift.  Men nå er endelig alt i gang å nå går det vår vei. Den som ler sist ler best (…) vi sitter med et hemmelig brev (…) så dere har virkelig noe å glede dere til :-):-):-):-). Klem fra meg.»

 

Nr. 6 av 12 fra Werina:

 

« … Men gleder meg når vi endelig er ferdig med dere engang for alle.  Dere skremmer ikke oss forstår du.(…) Vi er sterke forstår du.  Kanskje dere havner der til slutt (…) Ha en fin rolig søndags kveld

 

SMS-melding fra Kenneth S. (61 år gammel) 16. februar d.å.:

 

« … du må lese stykket til Jan Otto en gang til. Det er ikke pappa han skriver om men h…filler som klistret seg fast (…) men jeg skal love deg at sannheten skal komme frem.»

 

SMS-melding nr. 1 av 2 fra Werina 22. februar d.å.:

 

«Du si meg en ting? Hva har du med å blande deg inn i saker du ikke har noe med? (…) Men bare vent så skal dere 3 ja du er med du også, du slipper ikke unna.  Jeg har sett sett mye å du har ikke sett en dritt (…).Skam deg. Werina

 

SMS-melding nr. 2 av 2 fra Werina:

 

«Men (…) nå begynner morroa å pass så du ikke mister alt når saken er over for nå begynner det virkelig å brenne under bena deres.»

 

SMS-melding nr. 1 av 2 fra Kenneth S. 26. februar d.å.:

 

«Dere 3 er gale. Ikke noe mer å si om det.  Dere vet vel for f..n ikke (…) Så hold til he….te kjeften din å ikke bland deg bort i ting du ikke har peiling på (…)  Flytt til Israel dere der passer dere din knøl».

(Disse uttalelser kommer fra en som påstår seg å være en reell representant for broder Aages åndelige virksomhet.  Det er han så absolutt ikke! Ref. hans språk og uttalelser, red.)

 

SMS-melding nr. 2 av 2 fra Kenneth:

 

«Å glem ikke at vi er bønnebarn».

(Og hva skulle det ha med saken å gjøre, skulle det gi dem forrett fremfor andre som også er bønnebarn?  Red.)

 

Dette er bare noen ytterst få av de utallige terrortelefoner, SMS-meldinger og annet vi har mottatt fra søsknene gjennom årenes løp. 

 

Vi går videre til noen få av de meldingene vi har mottatt på epost:

 

Før jul i 2013 kom det inn en epost fra en «ukjent», etter at han hadde vært inne og lest på Kenneth og Co.s nettsider, som han skrev:  

«dere er sat..s ho..r å kan aldri si dere kjente åge samuelsen (…) Brenn i h….tte!!! (…) ååååh jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dette!   FOR VI MÅ GJØRE NOE MED DERE 2 !!!!!!!!!! dere fortjener ikke en dritt (…)  Dere kommer til h….tte og litt til! DET VIL ALDRI VÆRE FRELSE FOR H..ER.». 

 

Her er utsnitt fra noen av meldingene som barn og barnebarn av søsknene har sendt oss: 

 

« … dere skal få betale for det dere har gjort, og når det er ferdig så kommer det mer …».

 

« … hvis du er ute etter løgner, les i bibelen …».

 

« …hører jeg et pip fra noen av de andre religiøse tullingene så skal jeg vise dere at jeg ikke er noen samuelsen …» .   

Aage Samuelsen og Israel:

Aage Samuelsen var en sann Israelvenn.  Han hadde alltid en bønn i sitt hjerte om at Gud måtte hegne om og bevare Israel, og sitt spesielle folk jødene, fordi han virkelig trodde Gud.  Det samme oppfordret han ofte fra talerstolen folk om å gjøre.  Vi tør påstå at Norge aldri noen gang har hatt en større Israel- og jødevenn enn Aage Samuelsen.   

I Bibelen står det «Den som velsigner Israel vil jeg Herren velsigne, og den som forbanner Israel vil jeg Herren forbanne».   Den første delen av skriftstedet var det Aage praktiserte i ord og handling.

Under vises Werina Samuelsens og Christer Karlssons hatefulle og ANTIisraelske utsagn.  

23. mai i fjor postet Werina på sin Facebookprofil:


Christer Karlsson er Kenneth Samuelsens sønn.  Christer er også administrator og daglig leder i enkeltpersonfirmaet som drifter «Aage-nettsiden» og som altså mener seg og være kapable til å drive «det Aage Samuelsen sto for videre».

Men vi, som er frelst, og var Aages aller nærmeste betrodde medarbeidere og sterke Israelvenner, er ikke egnet – i følge dem.

I en melding han og faren hans la ut på nettet i juni ifjor skriver de: «Vel, en ting er i alle fall helt klart, de hatefulle damene i Drammen er de siste individer på denne jord som kan føre det som Aage Samuelsen sto for videre, det klarer familien best selv.»

Vi er slett ikke hatefulle, verken mot dem eller noen annen! Men, vi står midt i veien for deres frie utfoldelse i å forvrenge alt som har med Broder Aage å gjøre og den virksomhet han stod som leder for, og det får dem til å gå aldeles berserk.  Den som har åndelig innsiktig forstår selvsagt hva som ligger bak. Det er heller ikke snakk om å "føre videre Aages sak" med møtevirksomhet osv.  Det var ikke bare "Aages sak", det var/er også vår sak - som vi bærer med oss videre på veien.  Vi står rett og slett bare og holder denne Guds sak oppe! 

Som den åndelige analfabet Christer viser at han er, sikter han til den "familien" som banner, sverter og dikter opp de groveste løgner om oss, Aage og virksomheten. 

Og han!!! - som ikke kjenner oss - snakker om å være hatefull!

Men dessverre, årsaken er ganske sikkert at han har vokst opp på løgn fra sin far-familie.  Christer Karlsson var omkring halvannet år da Aage døde, så det sier seg selv at han ikke ble kjent med Aage, og hva han stod for. 

Her viser vi flere utsagn fra Kenneth og Co. på sine Facebooksider:

 

Tirsdag, 13. januar 2015:

«Vi registrerer at FaktuellArena med May-Britt Hansen og Synnøve Karoliussen i spissen fortsetter med sin sjikanering oppkast mot familien og Dagbladet på sin hjemmeside, etter stykket som sto i Dagbladet før jul. Vi holder oss for gode til å svare på slikt spy, men vi gjør bare folk oppmerksomme på at disse besatte menneskene, som ikke kan la familien være i fred, verken har noen kjødelig eller åndelig relasjon til Aage Samuelsen».

Nedenfor viser vi eksempler på hvordan søsknene deler ut trusler, sjikanere og sensurerer venner som går i forsvar og tilbakeviser løgnene deres.  Først til en epost som Jane Ihle sendte oss før jul i 2014:

”I sommer mottok jeg et trusselbrev fra Rosa Werina Samuelsen som hun hadde sendt meg via Facebook.  Her ”advarte” hun meg bl.a. mot å komme med uttalelser på ”Faktuell” som hun kaller det.  Dette provoserte meg så sterkt at jeg vil vise denne trusselen på nettsidene til Faktuell ARENA, i håp om at folk skal få se – og forstå – hvordan de opptrer mot folk som ikke ”danser etter deres pipe”.  Et lite utsnitt av meldingen:

 

 

Etter at hun sendte meg denne meldingen sperret hun for meg på Facebook, slik at jeg ikke får svart henne der.  En feig og ynkelig måte å slippe å bli konfrontert med sannheten på.

Det er ikke Rosa Werina Samuelsen, eller noen annen, som bestemmer hva jeg skal si og hvor jeg sier det.  Og Rosa Werina Samuelsen har selvfølgelig ingen myndighet til å dirigere hva som skal stå på Faktuell ARENA sine nettsider. 

 

Det jeg har skrevet om i Faktuell ARENA tidligere er ting som har gjort så inntrykk på meg at jeg bare måtte skrive om det.  Dokumenterte fakta lyver ikke.”

 

I begynnelsen av januar 2015 svarte Ottar Røyrbotten på en av de løgnaktige påstandene Kenneth og Co. var ute med på Facebook: 

 

«Sann og ærleg skildring fra Dagbladet?

 

Langt derifra! Eg gjekk sjølv på møta til Aage i ca. seks år. I desse åra høyrde eg aldri Aage banna slik det blir hevda i Dagbladet. Eg har vore i kontakt med folk som har gått på møta til Aage langt tilbake i tid, - heilt tilbake i pinsebevegelsen.  Ingen av dei eg har vore i kontakt med har høyrt Aage har banna heller. Eg er derfor svært overtyda om at denne påstanden som blir framstilla i Dagbladet er usann.

 

Så blir det hevda at Aage var på Hedmarktoppen med Knut Bjørnsen. Dette er heller ikkje sant. På ein møtekassett eg har fortel Aage sjølv kor hen han var i lag med Knut Bjørnsen, - det var ein heilt annan stad. Så denne påstanden er rein løgn.

 

Løgn er det også at Kenneth var saman med Aage den siste tida. Eg veit kven som var saman med Aage den siste tida eg. Det var Synnøve M. Karoliussen og May-Britt Hansen. Eg hadde kontakt med Aage inntil få veker før han reiste heim til Jesus så dette veit eg.»

 

FÅ TIMER ETTERPÅ VAR KOMMENTAREN FJERNET AV KENNETH OG CO.

 

8. januar d.å. skrev Jane Ihle en kommentar til Kenneth og Co. om samme løgnfulle Dagbladartikkel:

KOMMENTAREN BLE FJERNET AV KENNETH OG CO. STRAKS ETTERPÅ.

Vi har også merket oss ved flere anledninger at personer – uansett hvem de er – som stiller spørsmål av kritisk eller korrigerende art, straks blir sensurert bort fra Kenneth og Co.s såkalte «Aage-profil».  De kan jo ikke vise folk at de verken VET eller KAN svare på saker og ting som angikk den virksomhet de aldri deltok i på noe måte.

 

Til slutt kan vi ikke la være å skrive av en Facebookmelding som Anna Elisabeth (Tulla) Samuelsen la ut 1. juli i fjor på sin såkalte «Aage-profil»:

«Beklager, har tenkt å legge ned sia’ pga div familiemedlemmer har kopiert og vil tjene penger… ikke derfor jeg laget denne så visst den er borte,har jeg lagt den ned…føler meg flau pga visse folk i det jeg trodde var familie. Trist-men ofte fra de nærmeste en får dritten :-(

 

Apropos bønnebarn: Å være bønnebarn gir ikke Kenneth og Co. blankofullmakt til å terrorisere oss i Faktuell ARENA eller andre.  For øvrig er også vi bønnebarn, som tusenvis av andre er, men vi vet ikke om noen – uten om dem – som bruker det argumentet for å lyve på og herse med hvem de vil.