for den store festen som tenkes holdt i slutten av januar 2015.

Lørdag, 27. desember 2014

Av Synnøve M Karoliussen

Etter å ha lest hva Edna, Aase, Kenneth og Tulla har å si om sin far i Dagbladets Magasin 20. desember 2014 tenker jeg: Stakkars folk!  Forstår de ikke at de fleste lesere reagerer med motvilje når de «blekker» ut mer eller mindre underlige utsagn om faren sin.  Vanlige, normale mennesker synes ikke at historiene er like morsomme som de selv synes når de fremstiller ham som en falsk og uærlig person, men det får stå for deres egen regning.

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg i mine nesten 20 år sammen med Aage ALDRI noen gang hørte Aage banne!  Tvert imot var det for Aage et stygt språk som han ikke ville ta i sin munn.  Riktignok hadde han en Skien/Bakken dialekt, avslepen sådan og noe upolert til tider, men bannet gjorde han ALDRI! 

Som sagt: De skal selv stå til ansvar for sine utsagn.  At andre som kjente Aage godt (jeg selv kjente ham MEGET godt) ikke finner ham igjen i deres (barnas) beskrivelse av ham er helt sikkert. 

Disse av hans barn som elsker å figurere i avisene bør vel nå ha fått tømt seg, og forstå at de vil tjene på å stanse sine uttalelser med forvrengte sannheter og røverhistorier som bare de selv synes er morsomme.  Folk som i utgangspunktet er negativt innstilt til Aage får bare enda større antipati mot ham, når de – Aages «barn»?! – går til Dagbladet og serverer hans hode på et sølvfat på denne måten. 

Jeg vil oppfordre dem til å utlevere sannheten om seg selv til offentligheten, og fortelle om egne meritter, og huske å ta med detaljene av div. hendelser av grov og frynsete karakter de siste 40 – 50 årene uten å bruke Aage som lokkemiddel for å få oppmerksomhet.

Men det vil nok ikke være interessant for Dagbladet, for salget av avisen stiger neppe om avisen bruker bilder av Kenneth og Co. uten å nevne Aages navn, så interessante personer er de ikke.  

Dagbladet har en egen agenda, som går ut på: 

Punkt 1 - førsteprioritet: Å dra Aage mest mulig ned i søla, punkt 2: Å tjene penger på ham.   Det er avisens skitne policy når det gjelder Aage! 

At Kenneth og Co. stadig går til den avisen som i 60 år har hatt stor glede av å skrive ødeleggende om Aage sier veldig mye, - faktisk alt om dem! Les hva Aage selv skrev allerede i 1963 om Dagbladets terror, her.

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme

Tre siste fra SMA-Norge.no