Nå måtte jeg bare skrive et innlegg her på sidene til Faktuell Arena.

Igjen og igjen ser jeg Kenneth Samuelsen & co spre falske anklager og andre heslige ting på nettet om Synnøve Karoliussen og May-Britt Hansen i Faktuell Arena.  Dette går ærlig talt ikke an!!!

De skriver også blant annet om at Faktuell Arena skulle ha lurt og bedratt folk! Å bare skrive denne løgnen her er så uhørt at

jeg blir kvalm for å si det mildt! Ingen i Faktuell Arena har NOEN GANG lurt noen som helst. Det tror jeg både Kenneth Samuelsen og alle andre vet!

 

I mange år har Kenneth Samuelsen med søsken holdt på å plage og forfølge Synnøve Karoliussen og May-Britt Hansen.

 

Samtidig med alt dette har de krevet en arv som de har fått for mange år siden og også signert på at de har fått. Allikevel fortsetter de å skrive løgn på løgn om at de ikke har fått det eller det av denne arven! At det kan gå an!!!!!

 

Nå bør Kenneth Samuelsen & co en gang for alle slutte å skrive USANNHETER slik som de gjør!

Jane Ihle

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme