Etterfølgende epost sendte Ottar Røyrbotten til Christer Karlsson – sønn av Kenneth Samuelsen – den 3. juni i år, etter påstander som i månedsvis har stått publisert på deres nettsider og på Facebook. Ikke uventet har svar uteblitt, for HVA skal de komme med?  Det vil være umulig for dem å frembringe personene som vi i Faktuell ARENA i følge dem skulle ha lurt og bedratt, og det skal visstnok være mange.  Det burde ikke være så vanskelig å fremskaffe i det miste et par stykker om dette var sant, men det er det ikke. Vi har aldri lurt eller bedratt noen!  Men på seg selv kjenner man andre, så det er nok der hunden ligger begravet. Som det aller meste av det som ellers kommer fra den kanten er dette ondskapsfulle påstander som er klekket ut i deres egne hjerter og sinn, slik de har for vane å gjøre.  Mens de opererer i sin uærlige fremferd hyler de opp, lyver og peker på oss for å få folk til å se bort fra dem så det ikke skal bli avslørt hva de selv gjør.

De sier at vi holder folk for narr.

Det er ikke å holde folk for narr å gjøre det Aage ba oss om å gjøre; - å ta vare på det vi har fått og bringe dette videre ut til folk.  På den tiden Aage levde var ikke internett tilgjengelig slik det er nå.  Men om han hadde levd i dag, ville han vært den første til å bruke nettet til å spre evangeliet om Jesus - ikke sitt privatliv - verken fra sine tidligere eller senere år her i verden.   Det vi gjør, gjør vi uten å kreve verken penger eller annet av noen. De økonomiske kostnadene har vi 99 % tatt selv.  Andre kostnader er den terroren som Kenneth og hans søsken har stått for og påført oss.  Det onde de gjør mot oss, - sett bort fra de økonomiske utlegg vi har hatt på grunn av dem, - har vi måttet tåle i massevis.  I dag finner vi oss ikke i det lenger, for maken til terror som disse personene har stått for i nærmere 40 år – og da snakker vi bare for oss selv – skal man virkelig lete lenge etter! Som en person (blant flere) som har god kjennskap til Kenneth og hans søskens metoder sa til oss: ”Jeg begriper ikke hvordan dere har hatt så stor tålmodighet og greid å la være å ta igjen med disse folkene, - med den gjennomførte årelange terroren dere har vært utsatt for i alle år fra den kanten.  Det hadde aldri jeg klart!”

 

Denne personen vil vi ikke si navnet på her, men i en rettssak vil navnet komme frem.

 

Som vi har sagt før, så har vi håpet at de ville gå lei sin desperate trang til å plage oss, men vi erfarer at de hele tiden er sykelig og unormalt opptatt av oss, slik stalkere er kjent for å være.

 

De har på en måte tydeligvis hjernevasket seg selv.  Det er også tydelig at de har lite innhold i sine liv, så de må finne på noe så de kan figurere som hovedrolleinnehavere i sine egne oppsetninger for sitt publikum.  De er så innbilske at de tror at de er de eneste menneskene her i verden som har noen betydning. Men en ting er i hvert fall sikkert: - De hevder seg å ha arvet sine egenskaper fra Aage, - og det kan så være at de har arvet ”stå-på-genet”, men det er en markant og vesentlig forskjell på Aage og dem, - og det er at mens Aage brukte sine egenskaper oppad i positiv retning, og aldri plaget andre mennesker, men tvert imot holdt ut både spott, hån, løgnpropaganda og terror fra diverse hold i samfunnet, og også urettferdige anklager og store og urimelige krav fra sine egne barn i sin tjeneste for Gud, så bruker de det de mener de har arvet i loddrett negativ retning – og i det viser de stor utholdenhet.  

 

Dette bør folk merke seg: - Det at Aage var glad i sine barn, er ikke det samme som at han bifalt deres livsførsel og onde hensikter. Det var tvert imot hans store sorg.  

 

Se eposten nedenfor.

 

 

Synnøve M. Karoliussen

Ottar Røyrbotten

May-Britt Hansen

 

 

From:Ottar Røyrbotten

Sent: Tuesday, June 03, 2014 8:37 PM

To: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Subject: Skuldingar på nettside.

 

Til Christer Karlson, ansvarlig på nettstaden Aage Samuelsen no. 

De skriv på sida Dykkar at de blir forfulgt med rettsaker av dei ansvarlege på faktuellarena. Dette er løgn frå ende til annan. Det er Dykkar, og spesiellt Kenneth og Werina Samuelsen sine løgnaktige utspel i aviser og media elles, som er årsaken til dette. Når De gjennom fleire år har helde på med slikt, må De rekna med at det blir teke til motmæle. Om De kjenner Dykk forfulgt, så har De Dykk sjølve å takka for det.

 

De seier og at De veit om personar som har støtta Synnøve Karoliussen og May-Britt Hansen som har fått store økonomiske vanskar. Dette er ikkje sant. Eg veit ikkje om nokon. Om så er tilfelle, så er det på tide dei står fram offentleg, slik at både eg, og fleire med meg, kan få sjå kven desse er.

 

Den andre vegen derimot: Eg veit om dei som har fått store økonomiske vanskar på grunn av det din far, Kenneth Samuelsen, og hans søsken har drive med.

 

Ottar Røyrbotten

Drammen

 

 

 

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme