Torsdag 27. februar 2014

Dokumentvisningen nedenfor avslører løgnene om at vi skulle ha, sitat: ” … stjålet fra dødsboet”, - og at de ikke, sitat: ” … har fått noe etter pappa – annet enn noen gamle hatter og sko”.

Vi hetser IKKE Kenneth Samuelsen, hans søsken eller hans sønn Roy Christer Karlsson, verken på nett, i aviser, via ”jungeltelegrafen” eller på andre måter slik de hevder vi gjør. 

Årsaken til at vi de siste par årene har gått til det skritt å svare på tiltale ved å imøtegå de ondskapsfulle løgnene med oppklarende artikler, dokumentasjon og andre beskrivelser av fakta, kommer som en direkte følge av Kenneth og Co.s aktiviteter i presse og på nett m.m. 

Det er ALLTID Kenneth og Co. som er ute først.  Vi har datoene som viser når de går ut, og datoene når vi har svart!  De vil bli lagt frem i retten.  Vi har i årevis forsøkt å unngå dette som nå skjer, men dessverre har Kenneth og Co. benyttet vår tilbakeholdenhet til ”å danse på bordet”.

Se dokumentvisning i to deler nedenfor:

Del 1:  Liste over utleverte gjenstander

Del 2: Kommentarer til utleverte gjenstander

Del 1:

Del 2:

 

 

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme