22. november 2013

Av Jane Ihle

 

For ca en uke siden fikk jeg se at Kenneth Samuelsen & co. hadde brukt Internett for å skrive en del STYGT (for å si det mildt) om Synnøve Karoliussen og May-Britt Hansen i Faktuell Arena.

Så, for et par dager siden så jeg enda en gang at Kenneth Samuelsen & co IGJEN hadde brukt Internett for å skrive ENDA MERE STYGT om Synnøve og May-Britt.

Det var så forferdelig å lese om alt det STYGGE og USANNE som Kenneth Samuelsen & co hadde skrevet at jeg har vært helt uvel og følt meg syk i flere dager.

 

Jeg vet jo at det Kenneth Samuelsen & co skriver er regelrett LØGN fra ende til annen!! Men det er vel kanskje slik at på seg selv så kjenner man jo andre!!!!!

 

Kenneth Samuelsen lyver og hetser jo ikke bare Synnøve og May-Britt, men han hetser jo også de i nær familie med disse to! Pluss at han hetser Aage Samuelsen! Skjønner han ikke dette eller?!!!!

 

Heldigvis har jeg fått oppleve vår kjære Broder Aage Samuelsen - en tvers igjennom ærlig og fin mann. Jeg kjenner også både Synnøve og May-Britt og vet meget godt at disse to er ærlige og flotte mennesker på alle mulige måter!

Jeg vet også at folk med normal intelligens selvfølgelig vil skjønne dette!