Redaksjonen i Faktuell ARENA har mottatt en e-post fra Gunnar Strand (82 år), en mann som i sin tid gikk på møtene til broder Aage. Han ønsker å sette inn et lite vitnesbyrd om hva han har opplevd der:

”Jeg stod i kø 2 timer for og komme inn på møte. Køen var lang så jeg ble litt urolig. Kanskje jeg ikke kom inn, men jeg stod der til dørene gikk opp. Jeg var da litt ruset for jeg var bundet av det pluss masse røkning. Jeg glemmer det aldri. Nu er jeg 82 år, men i det møtet ble jeg løst fra alkohol og tobakk. Jeg gikk ut av det møte som en ny skapning og det holder i dag. Jeg var også i begravelsen til Åge og det var Kåre Kristiansen som forrettet og han hadde vært min søndagskolelærer på Nesodden. Sitter igjen med bare gode minner om Åge. Åge sa også en gang til meg: Bare vent til jeg er død så vil alle synge sangene mine OG DET ER SANT: Jeg var glad i Åge og jeg glemmer han aldri.”

Gunnar Strand

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme