Av Aage Samuelsen

Vekkeropet nr. 3, mars 1983

”Jeg vil velsigne den som velsigner dig, og den som forbanner dig vil jeg forbanne; og i dig skal alle jordens slekter velsignes.”  1. Mos. 12,3.

Gud har gitt klare advarsler til den som forbanner Israel, uansett hvem det er.  Det hatet som råder i den kommunistiske leir mot Israel, er dødsdommen over dem selv.  Også for dem blant araberne som har på programmet å utslette Israel.  Jeg håper aldri at PLO-lederen Arafat blir ønsket velkommen til Norge av Den norske regjering.  De har kun ett mål for øye; - å radere ut Israel.

Det er heller ikke plass for en PLO-stat, som helst sikkert vil bli benyttet av Sovjet som en operasjonsbase for gangsterne i Moskva, og ikke har noen annen hensikt enn å innvadere hele Israel, så de kan gjøre seg til herre over de veldige oljeressursene og stenge veien for all vestlig innflytelse.  Man behøver ikke å lese aviser for å forstå hva Moskvas hensikt er, vi ser den tydelig i Guds ord, og vi vet hva kommunismens hensikt er.  Det er ubegripelig at det er krefter i landet – i toppstillinger i f.eks. Arbeiderpartiet – som gir Moskva sin fulle støtte.  Det er dessverre bare å konstatere at disse kreftene får overhånd her i landet, og legger landet åpen for bødlene fra Moskva.

Den anti-israelske ånd, som mer og mer gjør seg gjeldende over hele verden, vil før eller siden, om ikke så lenge, føre til et oppgjør mellom Gud og alle hans fiender.  Dette er uunngåelig.

I Ezekiel 38 ser vi sluttfasen for den kommunistiske horde, som Gud skal holde oppgjør med.  Det er løfter som Gud har gitt Abraham og hans folk: ”Den som forbanner dig, vil jeg forbanne.”

GLEM IKKE Å BE FOR ISRAEL!