DAGBLADET BEKLAGER - IGJEN

DAGBLADET 17. SEPTEMBER 2012: 

"DAGBLADET BEKLAGER. 

I Dagbladets artikkel søndag 13. mai 2012 om Aage Samuelsen ble det skapt et uriktig inntrykk av Samuelsens medarbeider May-Britt Hansen og samboer Synnøve Karoliussen. Dagbladet hadde ikke undersøkt godt nok de faktiske og rettslige omstendigheter, på tross av at det på forhånd ble opplyst at det forelå dokumentasjon for flere av påstandene i artikkelen.

Dette gjelder særlig om påstått uberettiget salg av kassetter med Aage Samuelsen.  Som det framgikk av Dagbladets rettelse 14. mai 2012 har May-Britt Hansen dokumentasjon på at kassettene er kjøpt av Emi Music Norway AS og av andre.

Dagbladet burde også ha opplyst at tidligere politianmeldelse for opphavskrenkelser for de samme forhold var henlagt av politiet for flere år siden som intet straffbart forhold.  Karoliussen/Hansen har aldri krevet opphavsrettigheter etter Aage Samuelsen.

Dagbladet beklager overfor May-Britt Hansen og Synnøve Karoliussen at artikkelen på grunn av flere faktafeil og unøyaktigheter fikk et misvisende innhold og en uriktig fremstilling av dem."

dagbladet-17.-september-2012 

Vi har den 19. september 2012, fått vite at Dagbladet har trykket beklagelsen på nytt, - med faksimile. Beklagelsen stod i mandagsutgaven, 17. september.  Nå har de faktisk holdt ord, og det setter vi pris på.

Vi håper vi aldri mer noen gang blir utsatt for slike løgnaktige avisskriverier fra Dagbladet eller media forøvrig.

Kenneth og Werina Samuelsen, og også Tulla Samuelsen som viste til avisartikkelen på sin såkalte "Aage Samuelsen-fanside" på Facebook, visste meget godt at de løy om det som stod i artikkelen i Dagbladet 13. mai i år, men for dem spiller det ingen rolle at de gyver løs på uskyldige i en galskaps blanding av hat og selvmedlidenhet, … og ”action” i media er slett ikke å forakte når de synes dagene blir for stille og kjedelige. 

De hamrer alltid løs med at de ble mobbet i sin oppvekst.  Og det er unnskyldningen de bruker når de spyr løgner og andre hesligheter ut over oss, - uten at vi noen gang har krummet så mye som ett hår på deres hode.  Tvert imot!  Men, de er selv de verste mobberne noen kan komme ut for.

I årene etter Aage døde ser det ut som om de har hatt det som sin hovedoppgave å plage oss.  Ikke at det var noe nytt og fremmed, det var bare slik at før Aage døde så brukte de ikke media i sine hatkampanjer, og de gikk som regel på skift to og to, - de byttet på å lage kvalm for både Aage og oss, - hans medarbeidere.  Da Aage døde gikk de med hele bredsiden ut offentlig.  Da var de ikke bare to og to, men alle seks samlet, og de var stolte av det.  Synnøve var den første de ville ta, dernest alle andre i virksomheten.  Vi har tatt vare på alt av avisartikler fra den tiden og frem til nå.  Og vi har mange håndskrevne trusselbrev som flere av dem har sendt oss.  Edna, Aages eldste datter, f.eks., skrev blant masse annet sykelig ondt, sitat: ”... For vær i alle fall sikker på en ting.  Dere vil ikke få fred for oss, om det så skal ta oss et helt liv å få ta knekken på deres kjeltringstreker.”  Sitat slutt.  Vi er ikke kjeltringer, og har heller aldri gjort kjeltringstreker, så er det sagt!edna 

Folk bør merke seg at det ikke var små eller uskyldige barn som herjet vilt.   På den tiden Aage døde varierte de seks i alder fra ca. 30-50 år, altså godt voksne personer.  I dag er de samme personer mellom 50-70 år, - og de fortsetter i samme spor.

Om de vil straffe noen, eller hevne seg på noen fordi de ble mobbet, så bør de kanskje bruke sin tid på å gå etter de som faktisk mobbet dem!  Aage mobbet aldri sine barn, og vi har heller aldri mobbet hans barn. 

Vi er mektig harme fordi vi enda i dag – etter nærmere 40 år med trakasseringer fra ”barna”, – fortsatt opplever det samme fra dem. Inntil nå - i den siste tiden - har vi forsøkt å unngå spetakkel ved å ikke svare på deres provokasjoner, og håpet at de ville gå lei av sine fremstøt mot oss. Det har de tydeligvis ikke gjort frem til i dag.  Så heretter må de belage seg på massive tilbakeslag ved evnt. nye angrep mot oss.

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme