16. september 2012

Søndag16. september 2012, stod omsider beklagelsen i Dagbladet hva angår de forferdelige løgnutsagnene -  fremsatt mot oss og Aage Samuelsen av Kenneth og Werina Samuelsen i samarbeid med Dagbladet - søndag den 13. mai i år. Vi har tidligere omtalt flere løgnartikler som Dagbladet har trykket - spesielt mot Aage Samuelsen, som "Dagbladets løgner om Aage Samuelsen" og "Avkrefter salg av åndsverker" - hvorav sistnevnte går på artikkelen av 13. mai 2012.

dagbladet-beklager---sndag-16.-september-2012 page_1

 

Vi er glade for at sannheten kommer frem, men Dagbladet har likevel ikke holdt ord.  De har ikke satt inn faxsimile fra 13. mai slik de lovet oss både i møte med dem og pr. epost.  Vi kommer tilbake med mer opplysninger i saken.  Red.

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme

Tre siste fra SMA-Norge.no