Jeg vil på vegne av redaksjonen rette en stor takk til alle som har støttet dette arbeidet gjennom de årene vi har drevet disse nettsidene; faktuell ARENA.  All hjelp, det være seg åndelig eller timelig har vært til stor velsignelse, og vi er sikker på at Gud vil velsigne deg som bidrar rikelig igjen.

Tilbakemeldinger som vi får fra folk flest viser at disse nettsidene har stor betydning.  - langt over det vi forstår. Nå kan alle høre Aage Samuelsen sin krystallklare forkynnelse over hele verden.

Når jeg for min del hører på de som i dag forkynner, - det være seg i TV, radio eller på et møtelokale, vil jeg si: Det er ingen som forkynner Ordet klarere enn det Broder Aage gjorde. Derfor har folk godt av å få høre.   

Vi setter stor pris på ditt bidrag enten det er åndelig eller timelig. De ordene som du skrev i e-posten, eller det brevet vi fikk, har hatt like mye, - kan hende mere å bety enn det timelige bidraget du sendte.    I redaksjonen håper vi at du som gir ditt bidrag vil fortsette med dette.  Jeg kan med rette si at alt trengs. Bare Gud vet hva som ligger foran oss.

Vi får minne om Kornelius: "Han ble frelst med hele sitt hus."  Ap.gj. kap. 10.

 

Redaksjonen

v/Ottar Røyrbotten