14. mai 2012  

Dagbladets artikkel, søndag 13. mai 2012; første orientering i saken.

Vi kan her avkrefte at vi ”selger åndsverker uten lov”.  Det har vi aldri gjort, og kommer heller aldri til å gjøre!  Enhver som går inn på vår nettbutikk kan få kjøpt kassetter som vi selv ærlig og redelig har kjøpt og betalt gjennom EMI Norsk AS.  Vi har fremdeles fakturaer som beviser det, OG betalingsdokumenter.  Det er heller ikke sant som det stod i artikkelen i Dagbladet, skrevet av journalist Per Flåthe, at May-Britt Hansen ”seinere har gått tilbake på” at materialet ble kjøpt hos EMI.  Det har hun aldri uttalt.  Men hun korrigerte journalisten da han først skrev at vi ”hadde kjøpt opp restopplaget til EMI”. Vi kjøpte intet ”restopplag”.  Vi kjøpte et større antall kassetter – nettopp fra samme EMI.   

Etter å ha krevd en korrigering av faktafeil, begått av journalisten, forventet vi en rettelse i avisen i går 14. mai d.å.  Vi kjøpte Dagbladet og fant ingen rettelser denne mandagen, så vi tenkte at vi ville vise litt tålmodighet (for øvrig noe vi er godt trenet i, etter mange års terror og trakassering fra den kanten) og vente en dag eller to til.  Men idag 15. mai fikk vi en tektstmelding fra den samme journalisten med beskjed om at det hadde stått i Dagbladet igår, på side 2 - nederst til høyre!  Og riktig nok, etter at vi sjekket avisen en gang til så fant vi det:  En bitte liten notis som henviser til artikkelen.  I følge journalisten så var det riktig plassering når de skulle gjøre rettelser.

dagbladet-retter

Ikke underlig at det var vanskelig for oss å finne, til tross for at vi visste hva vi skulle lete etter. Men, teksten på "snippen" nederst i det høyre hjørnet på side 2 er IKKE egnet til å rette opp den store skade som er påført oss i artikkelen på søndag.  De brukte nesten to fulle sider på en løgnhistorie servert av Kenneth Samuelsen og Werina Olsen, OG kynisk "flashet" avisens forside med et stort bilde av Aage, sammen med tekst.  Det sier seg selv at det er en enorm skjevhet som vi ikke vil finne oss i.  Verken fra Dagbladets side, eller av de som lyver om oss som nevnt i denne artikkelen - Kenneth Samuelsen og Werina Olsen.

Vi skal ikke forhaste oss, men ha samtaler med personer relevant i forhold til hva saken gjelder. 

Vi har mer på hjertet i sakens anledning.  Det vil komme etterhvert.

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme