Jeg hadde lyst til å skrive for å fortelle forskjellige ting som Herren har gjort. Helsen min blir bedre og bedre. Det er helt fantastisk alt sammen. Jeg pleide å ha 2-3 migreneanfall i uken! Som regel fikk migrenetablettene det vekk da, men ikke bra med tabletter i det hele tatt! Absolutt ikke. Så kom det siste ordentlige migreneanfallet den 8. desember 2011! Dere ba så for meg. Herlig.

Jeg hadde dessverre et lite migr.anfall den 31. desember. Så ble det et den 15. januar. Ellers har jeg vært bra altså. Også de hodesmertene jeg har hatt hver eneste morgen har blitt mindre og mindre, og holder nå på å bli helt borte de også. Ved Hans sår er jeg helbredet, så den er veldig grei. Merker også at Han legger alt til rette for meg på alle mulige måter. Snakk om at Gud er stor da. Den største.

Vil også fortelle om da faren min døde i fjor sommer (2011). Han var på et hjem da han led av demens fordi han hadde drukket all sin tid. Men de siste årene var han uten alkohol. Han brakk lårhalsen på sykehjemmet og havnet på sykehuset. Min søster og jeg besøkte ham der, men han bare sov når vi var der, men skjønner han ikke kan ha sovet så veldig dypt. Av en eller annen grunn ble det til at jeg fortalte min søster hvordan jeg hadde blitt frelst osv. Fortalte om Jesus og at det bare var å ta imot Ham og slike ting. Si JA til Jesus. Jeg tror nemlig faren min hørte dette her som jeg fortalte henne!

Faren min kom tilbake til sykehjemmet etter å ha ligget på sykehuset et par dager. Der fikk han lungebetennelse og fikk antibiotika for dette. Men det gikk allikevel bare nedover med ham. Etter 2 uker døde han. Vi besøkte han jo ofte, og den siste helgen vi var der var det kommet noe nytt i rommet hans. En veldig fred. Det var akkurat som om Herren var hos ham. Jeg tenkte dette var kanskje noe jeg bare innbilte meg. Min datter var der også sammen med meg der og merket akkurat det samme som jeg merket. Dette var veldig sterkt altså. Åh, det må være Herren sa vi begge to. Samtidig virket han så klar også. Til sykesøsteren (dette fikk vi greie på etter han var død) hadde han sagt at "nå kommer Han snart og henter meg". Snakk om FLOTT. Jeg forsto at han hadde tatt i mot Jesus og at han nå er i himmelen.

Ja Gud bruker oss. Kjempeherlig. Det er en spennende tid vi går i møte med alt som skjer ute i verden. Viktig å holde seg nær inntil Han.

Jane Skoglund