Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme

rachelBin Ladens likvidasjon ga oss en tragisk, men instruktiv mulighet til å få innblikk i verdens dobbeltmoral. Terrorister er nemlig delt i to grupper: De farlige og ekstreme fundamentalister som det er lov og plikt å ta av dage, og de moderate og fredselskende terroristene som man støtter både politisk og økonomisk, for de dreper jo bare jøder.

Vi er i motsetning til Jonas Gahr Støre ikke glade over Bin Ladens død, for døden har aldri noe med glede å gjøre.  Vi er derimot takknemlige for at Bin Ladens død har avslørt litt av det politiske hykleriet som har vokst frem omkring islamsk terror, og som vi ikke behøver å reise langt for å observere.

Da USAs president Barack Obama informerte verden om likvidasjonen av terroristen Osama Bin Laden, tok det ikke lang tid før norske og andre medier nærmest gikk ut av sitt gode skinn for å rettferdiggjøre handlingen. Gleden brøt ut ikke bare i USAs gater, men også i NRKs studio.

Vår utenriksminister Jonas Gahr Støre var blant de ivrige. Han fant nyheten om likvideringen av Bin Laden gledelig. Obama ble omfavnet som en helt fra alle kanter. Ord som krigsforbrytelse, overgrep, okkupasjon, mord, internasjonal lov og Genève-konvensjon var med ett forsvunnet fra mediebildet. Slik terminologi er øremerket for jødene.

Mens Vesten jublet over likvideringen av deres terrorist, kunne ikke IDFs Major General Yohanan Locker, militærrådgiver for statsminister Benjamin Netanyahu, reise med ham til England av frykt for at venstreradikale aktivister og Bin Ladens tilhengere i Storbritannia ville utnytte smutthullet i britisk lov til å få utstedt arrestordre på ham, angivelig for å ha vært involvert i krigsforbrytelser. Dette skjedde fordi han var ansvarlig for forsvaret av Israels borgere mot terroristene fra Hamas og PLO.
Hamas-terroristene i Gaza er (med viktig norsk hjelp) forvandlet til moderate terrorister som vi samarbeider med og beskytter. De dreper jo bare jøder, i motsetning til Bin Laden som for det meste drepte muslimer og amerikanere, og ikke gjorde forskjell på jøder og ikke-jøder: Alle som ikke holder seg til det rene islam som han sto for, skal sendes til den andre siden av elven ved at de henges i galgen, og da er nok hverken den glade Gahr Støre eller Bush og Obama unntatt. Det siste ble uttrykkelig slått fast i en preken i den moderate Al-Aqsa-moskeen i denne uken.210px-jonas_gahr_store

Jøder som trodde de hadde hjemmel i FN-paktens artikkel 51 til å forsvare Israels borgere mot angrepene fra Hamas og PLOs terrorister kan ikke reise til Britannia, i hvert fall ikke før loven blir forandret slik det ble lovet av utenriksministeren der i sin tid. Men det har han visst glemt.

Det nye ekteskapet mellom Hamas og Fatah har nå åpnet de internasjonale dørene og pengesekkene som var stengt for Hamas. Terroristene i Gaza som i hele vinter og de ti foregående år har beskutt Israel med flere bomber og granater enn Hitler brukte mot Norge i 1940, og som har tvunget titusener av jøder til å leve i frykt i bomberommene sine, er nå internasjonalt godkjent som moderate fredspartnere for Israel. Obama, Europa og Norge legger nå nytt press på Israel for å få jødene til å slutte fred med sine terrorister og mordere som dessuten åpent stiller seg på Bin Ladens side og mener at han var like moderat som de er. Den likheten er vi helt enige i og undres over hvorfor vår utenriksminister ikke oppfatter likheten og slektskapet mellom ekstreme og moderate terrorister.

Slik havnet verden i den makabre situasjon at man på den ene siden jubler over likvideringen av Al Qaidas leder samtidig som man tvinger jødene til å slutte fred med hans nære ideologiske og politiske trosfeller i Gaza. Alle vet jo at både Al Qaida og Hamas er datterselskaper av Det muslimske brorskap som vår utenriksminister nå spiser lunch med. Han og Vesten har altså reservert for seg selv en rett til å drepe sine terrorister, mens jødene skal tvinges til å erklære fred med sine om de skal unngå "folkerettens" lange arm.


www.antisemittisme.no