5. april 2011


faktuellarena-1-2010Det er til daglig meget stor interesse for våre nettsider. De siste dagene har det vært ekstra mange som søker på Tulla Samuelsen, og vi skjønner hvorfor. Vi har nylig mottatt en e-post fra henne som er så proppfull av løgn og trusler at vi forstår at Tulla (og trolig søsknene hennes) er "i farta " med et ekstra oppsving i ondskapen og anfallene sine.  Hun vil at vi skal sette det hun skriver her på nettsidene som "kommentar".  Men hvis hun er så dum at hun tror at vi lar henne bruke vår nettside til å spre sinløgn, tar hun skammelig feil. 
Det er ikke bare oss hun lyver om og gyver på. Hun kaster seg over venner og kjente også. Derfor gir vi her noen opplysninger til leserne og spesielt til de som blir belemret med eller direkte utsatt for løgnkampanjen og trakasseringene hennes:

Ingen av oss i redaksjonen er av den kunstig "fromme" religiøse sorten som bare "tåler alt", eller som sitter med hendene i fanget og "vender det andre kinnet til" når vi blir utsatt for verbale (tidligere også fysiske) voldshandlinger og ufyselige løgnutsagn. Vi har ikke flere kinn å vende til, og vi tar igjen. Dette gjelder enten det er søsknene Samuelsen som er ute med løgnpropagandaen sin - eller det er andre personer som gjør det. Uansett! Enhver som kommer med onde løgner om oss eller Aage går vi imot. Det er ikke bare vår utvilsomme rett, men også vår plikt.
Når "de", - søskenflokken, - igjen er ute på offensiven og angriper oss, forsvarer vi oss.

Det er ALLTID de som setter i gang terroren, og det er ALLTID vi som må ut og forsvare oss. Tidligere har de stilt opp i media med jammerlige ansiktsuttrykk og anklaget Synnøve for til stadighet å gå til åtak på dem med rettssaker osv., mens det i virkeligheten var deres utrolig ondskapsfulle provokasjoner som endte opp i rettssalen mer enn en gang. Det var en tid hvor det var umulig for oss å ta til motmæle i offentligheten, men slik er det ikke nå! Vi ligger ikke slått til jorden i utmattelse, sorg og sjokk slik det var den siste tiden Aage var her i verden, og i de første årene etter at han gikk bort.
Nå bruker Tulla Facebook, radio, tv, aviser og ellers den berømmelige "slarva" til å spre sine løgner som har sitt oppkomme i hennes hatefulle hjerte. Hun har selv sagt at hun hater alt det Aage står for, som ble gitt ham av Gud!! Det samme gjorde hun også mens han levde. Og vi er ikke så naive at vi tror hun vil være snillere med oss enn hun var med ham. For øvrig var/er hun ikke alene i søskenflokken om det.

Så til den frekke påstand om at vi har "stjålet materiale" : Vi har IKKE stjålet det materialet vi bruker slik Tulla og co. stadig sier, både i det private og i det offentlige rom. Det vi har å bringe til folk er vi i høyeste grad en del av, og har vært det i 45 år og vel så det. Aages barn kan aldri "arve" oss, som om vi var umælende vesener og Aages eiendom.
Vi gjør ikke noe galt, vi har alt på det tørre. Det burde Tulla og hennes søsken forstått for lenge siden. Synnøve har aldri krevd å få rettighetene til Aages åndsverker. Det har heller aldri May-Britt.

Vi anbefaler alle mennesker å lese magasinet Faktuell ARENA, der vi forteller historien om det som skjedde, spesielt i hotellsaken (Hotel Dalen). Vi starter i året 1977 og skriver historien fremover til over år 2000. Det er en rystende og forskrekkelig historie om overgrep og trakasseringer av verste slag, fra offentlige personer og privatpersoner (også Tulla og Co.) som man nesten ikke kan tro er mulig i vårt "deilige Norge" som Aage kalte det. Les utdrag i de første bladene her.