Hei

Her har det skjedd litt av hvert.

Januar begynte som dere vet med 2 blodpropper i venstre øye og influensa. Influensaen forsvant jo den heldigvis. Var så hos øyelegen, og det var "uff, uff, dette ser ikke bra ut". Fælt å høre. Må bare opplyse om at jeg heldigvis ikke kan ta blodfortynnende. Tåler den ikke.

Jeg visste jeg måtte overlate absolutt alt til Herren, og jeg gjorde det. Men for en en kamp det var før jeg klarte å gjøre det. Demonene raste, for å si det mildt. Det var helt forferdelig. Og så var det fornuften da! Uff. Til slutt var jeg så sliten og lei av hele fornuften, og hadde heller ikke flere "tenk hvis" igjen, og heldigvis for det.

Har hatt problemer med å lese bibelen når min mann har vært hjemme (tåpelig), men nå blåste jeg i alt kjøtt, og gjorde det.
Vet dere hva han sa? Jo, han kom inn i stua og sa han var så glad for å se meg lese igjen. Og da satt jeg og leste bibelen altså! Fantastisk.

Jo mere jeg leste i bibelen og bladene, jo bedre ble det. Jeg hørte også på "fornuften og troen" som dere har på sidene deres.

Alt har jeg overlatt til Ham - både øyet og hodet (kålhodet) og alt. Han tok nemlig alle våre sykdommer på seg for at vi skulle gå fri. Og dette er jo fullbrakt for over 2000 år siden.
Med øyet går det altså bedre og bedre for hver dag. Det går så fremover nå at det er helt fantastisk. Og Jesus har jo helbredet meg for over 2000 år siden, så den er grei.
Har ikke kjent så veldig mye oppe i hodet av smerter heller. Han har jo tatt det også, så den er også veldig grei. Her går det i TRO altså. Har heldigvis ikke hatt noe annet valg enn å stole på Ham.

Han her hjemme syntes jeg hadde så fin musikk en dag (Jesus musikk). Han har også sagt at han merker jeg er et nytt menneske når jeg ser i bladene mine osv. osv.

Renate har ringt meg hele tiden og vært nervøs. Jeg har bedt henne lese og fortalt om TROEN. Hun ville gjerne tale i tunger nå sa hun. Vi ba en bønn og takket Herren for at det er i orden.

Store ting skjer nå og det er derfor demonene raser. La dem rase, de har jo tapt allikevel.

Dette var altså siste nytt herfra.

Dere har masse fint på sidene deres. Jeg er inne der rett som det er. Flotte åndelige ting - oppbyggende.

Jane Skoglund

 

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme