Klippet fra Vekkeropet 1/1984.

Her setter vi inn et vitnesbyrd fra en tidligere homofil alkoholiker som ble herlig løst etter å ha vært på broder Aage og venners mektige møter sommeren 1984.

aage_magneHele livet har jeg vandret i synd. Livet hadde ingen mening. Jeg var alkoholker og homofil. Drev også en periode med narkotika. Jeg har utallige opphold på alkoholklikkens 6. avdeling på Hov i Land. Men ikke noe av det hjalp. Jeg var ikke før ute fra den såkalte behandlingen før jeg var på fullt kjør igjen. Jeg var uteligger i mange år. Til slutt fikk jeg leilighet, men alt var så tomt.

Etter ni år solgte jeg leiligheten for å få penger til fyll. Fikk mange kamerater så lenge pengene varte. Lå i Frognerparken i Oslo i en sovepose om natten. Jeg garderte meg hver kveld med øl for natten, for jeg var redd for å bli edru. Dette pågikk i over 3 måneder. Så en søndag dro en kamerat og jeg til Turnhallen på møte. Edrue var vi ikke, og vi hadde med oss soveposene.

Det var nok Herren som ville det slik. Jeg husker ikke så mye av møtet, men jeg kom til meg selv i Larvik. Jeg hadde fått bli med broder Ottar hjem og var glad for det, men det var fælt å våkne fyllesyk. Jeg fikk en forferdelig angst som jeg har vært plaget med i mange år, og lå rett ut et par dager. Var fremdeles så dårlig at jeg ikke fikk i meg mat, og bena ville nesten ikke holde meg. Men vi dro en tur til Sandefjord, til broder Einar. Der fikk jeg en stor opplevelse. Tok mot til meg og ba til Jesus at han måtte fri meg fra alkoholen. I det jeg satt i bønn kjente jeg Herren var til stede. Fyllesyken og angsten forsvant fra meg. Halleluja! Amen!
Et par dager etterpå var jeg på møte på Herre (i Telemark). Der fikk jeg oppleve store ting. Jeg ble bedt for og den homofile demon som hadde herjet med meg forsvant sammen med alkoholdjevelen. Ja, jeg ble herlig løst fra Satans lenker, og fikk oppleve en herlig frelse. Så noen dager senere - 2. oktober - ble jeg døpt og åndsdøpt. Ja, jeg har fått leve med Jesus. Ja, det skjer under hver dag, og hver dag har fått en mening. Det er godt å stå frem og vitne om hva Frelseren har klart å fri meg fra. Ja, han klarer det utrolige. Ja, det er bare å be og underet skjer! Jeg takker Jesus for alt han har løst meg fra. Amen! 

Broderhilsen fra M.

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

 

 
 
 

Ansvarlige redaktører:

 
synnove

Synnøve M. Karoliussen

may-britt

May-Britt Hansen

Senter mot antisemittisme