Velkommen til å skrive innlegg til bloggen.

 

 

Kommentarer   

#19 Ottar Røyrbotten 07-09-2013 19:27
Kjære lesar!
Når vi no ser på den politiske situasjonen, og føl med på det som går før seg nede i Middelhavet får vi minna om denne artikkelen av Broder Aage som ligg ute på framsida:

http://www.faktuellarena.no/index.php?option=com_content&view=article&id=214:aret-som-kommer&catid=17&Itemid=67

Ottar Røyrbotten
Siter
#18 Jane Skoglund 24-01-2013 19:46
Jeg vil så gjerne fortelle her på bloggen om ting jeg har fått gjort i den siste tiden.
Først vil jeg fortelle at jeg skrev her på bloggen den 28 september 2010: "Oppklaringssak - ang. utspill i TA". Les det gjerne.
Jeg lot meg jo intervjue av Telemark Arbeiderblad i 1994 og fortalte der bare løgnhistorier om de som har denne hjemmesiden her: Faktuell Arena. Jeg har i alle år etterpå angret meg veldig på at jeg gjorde dette, og har også ønsket så inderlig å få ryddet opp i dette!
Som dere leser i mitt brev av 28 september 2010 (lengre nede på denne bloggsiden): "Oppklaringssak - ang. utspill i TA" så står jo det meste.
Jeg fikk som sagt ikke brevet mitt inn i hverken TA eller Varden den gangen, men Vest Telemark blad tok det inn.

Jeg tenkte at jeg nå ville prøve igjen å få brevet mitt inn i avisene, iallfall som et leserinnlegg, og skrev da til både TA og Varden - og Vest Telemark blad.
Og denne gangen kom det inn, som Leserinnlegg! Gjett om jeg er glad da!
Jeg skrev likt til alle 3 avisene, og det jeg skrev står under siden: FAKTA her på hjemmesiden til Faktuell Arena.
Den 30 november 2012 kom Leserinnlegget mitt inn i Varden.
I Vest Telemark blad den 12 januar.
Så var det Telemark Arbeiderblad da. I slutten av november 2012 sendte jeg brevet mitt til dem. Jeg ringte dem så uken etter for å høre om når brevet mitt kom inn i avisen deres. De sa da at de ønsket å lage en sak av dette, og virket meget interessert i dette! Jeg ble jo veldig glad da, for det var jo egentlig dette jeg ønsket - at de skulle lage en sak av det. En journalist ringte også og intervjuet meg pr. telefon, noe som gikk veldig bra.
Så plutselig får jeg en e-post fra TA om at sjefen plutselig hadde ferie i hele desember måned og at de fikk se på alt etter nyåret! Vel, tenkte jeg, her er det noe som ikke stemmer!
Rett over nyåret sendte jeg TA en e-post til der jeg refererte til at de hadde ønsket å lage en sak av mitt intervju/brev, osv.
Jeg fikk dette svaret fra journalisten i TA: "Vi har vurdert at vi ikke lager en artikkel om deg og det du angrer på. Dette er en sak så langt tilbake i tid og er et privat oppgjør, føler vi".
TA fornekter seg ikke nei! Jeg lurer på om de tenkte det var et privat oppgjør den gangen de ringte meg i 1994 for å få et intervju med meg i avisen deres!!! Og når jeg nå mange år etterpå ønsker å gjøre opp for meg ved å fortelle om at alt jeg sa den gangen i avisen deres ikke var sant, så lurer jeg på hvorfor i all verden de først sa de ønsket å lage en sak på dette og etterpå plutselig sa at dette var et "privat oppgjør"!!
Må også si en ting til. Den gangen, i 1994, burde jo også TA ha ringt til motparten, som i dette tilfelle var de som har denne hjemmesiden Faktuell Arena - for å få høre deres versjon av historien. Dette gjorde som sagt aldri TA!
Iallfall så fikk jeg den 8 januar 2013 heldigvis, og endelig brevet mitt inn som et leserinnlegg i TA - og leserinnlegget mitt fikk også en meget bra plass der! Så dette er jeg veldig glad for!
Så håper jeg at veldig mange har lest TA og så brevet mitt der nå.

Jeg vil til slutt skrive her at jeg anbefaler alle som har noe uoppgjort med noen om å gjøre opp for seg! Dette er meget viktig å gjøre dere!
Hilsen fra Jane Skoglund
Siter
#17 Ottar Røyrbotten 25-11-2012 23:59
Dei siste to vekene mens Gaza konflikta var på det mest intense så var det for det meste berre eit ord som skulle bankas inn i det norske folk. Det var ordet Palestina.
Skrudde ein på dagsrevyen så var det Palestina, palestina og Palestina. Ordet går igjen og igjen.
Vrir ein over på ein annan kanal så er det ikkje betre der heller. Det tyter i eit sett, Palestina, palestina.
Såg ein i avisene så var det det same der. Palestina, Palestina. Ordet, -det skal bankas inn i det norske folk.
Er det den norrøne guden "Tor" som igjen er ute med hammaren sin vi er vitne til?
Siter
#16 Ottar Røyrbotten 01-10-2012 18:34
Dette var jammen bra. At Dagbladet har måtta beklaga det dei har skrive to dagar på rad har vel ikkje hendt før. Dette er ei mektig stadfesting på at vi i Faktuellarena har vårt på det tørre.

I Dagbladet 13. mai så ville Kenneth og Werina avskrekka andre mot å ”forsyna” seg. No er det vel synleg for folk flest at orda deira er falle tilbake på deira eige hovud.

No er løgnhistoriene deira tilbakeviste, og det er nok dei sjølve no som i framtida bør vera svært varsomme med framferda si.

Her er det igjen Synnøve og May-Britt som har fronta saka, og dei har gjort eit imponerande arbeid.
Siter
#15 Ottar Røyrbotten 22-08-2012 11:32
Kjøp av nye kampfly.

På Tv2-nyheitene sundag kveld stod Mads Gilbert fram og var uroa over at Norge kjøper nye kampfly. At Israel kom til å få goder av at Norge kjøper nye fly var moralsk forkasteleg meinte han. Sv-politikaren, han uroa seg over at det kom endå meir våpen inn i midtausten.

Ein må verkeleg undra seg litt. Når Israel sine fiendar sender kvinner og born opp på hustaka framføre eit komande bombeangrep så høyrer vi ikkje noko frå Mads Gilbert om at dette er moralsk forkasteleg. Ikkje når born blir bruka som levande skjold heller.

At Israel får goder av flykjøpet vårt uroa ikkje meg på ingen måte. Skal dei halda stand mot sine fiendar så treng dei det beste som er å få. Både Mads Gilbert og andre politikarar burde vore langt meir uroa over kor alle dei andre i Midt-austenkonf likta får tak i våpna sine, enn Israel.

Ottar Røyrbotten
Drammen
Siter
#14 Ottar Røyrbotten 28-05-2012 21:25
Dagbladet 13. mai 2012
”Krangel om Broder Aage`s arv.”


Etter å ha lese artikelen i Dagbladet 13. mai kan ein tillate seg å stilla Werina og Kenneth Samuelsen ein del spørsmål.

”Døde” menigheten med Aage Samuelsen, -kvifor er eg saman med fleire andre framleis i live?
Og kan dei sjølve sitja inne med noko som helst som Aage Samuelsen har gjeve ut i regi av Vekkeropet Maran Ata?

Når retten i si tid kom fram til ein slik konklusjon, då må det no vera dei, som må vera dei fyrste til å kvitta seg med det dei har av bøker, blad og kassettar.

Ja, slik må det vel bli om vi skal tru på dette om at menigheten ”døde” med Aage.
Siter
#13 Jane Skoglund 14-04-2012 10:59
Jeg satt og måpte da jeg leste hva Ottar Røyrbotten hadde sett på Visjon Norge!
Har jo lenge hatt mistanke om at Visjon Norge er noe på villspor når det gjelder åndelige ting, men dette var ILLE! Tenk å ikke ville be for samboeren til han som ringte inn til dem da fordi de "bare" var samboere! Har ikke hørt på maken!! Det spiller da ingen rolle om de er samboere eller gifte! Helt enig med deg Ottar Røyrbotten om at de minner om fariseerne!
Jesus ba for alle Han uansett stor eller liten, fattig eller rik osv. Pluss at Han kom ikke ned her for å dømme noen, men for å frelse sjeler til himmelen.
Dette bør også Visjon Norge ta lærdom av!
Hilsen Jane Skoglund
Siter
#12 Ottar Røyrbotten 05-04-2012 22:47
Eg såg på eit av programma som blei sendt på Visjon Norge her ein kveld. Folk som var i behov sende/ringde inn sine bønebegjær, og dei blei bede for av dei som leia programmet. Mitt vinntrykk var at dei fleste bønebegjæra blei teke i mot med glede.

Så kom det eit bønebegjær der ein mann ville ha forbøn for sambuaren sin som lei av depresjon. Då blei det straks verre. Gud godtok nemleg ikkje sambuarskap. Ein stygg ting i fylgje desse som leia møtet. Veien ut av dette var for mannen berre å gå på kne og fri, gifta seg, og då skulle nok alle problema løysa seg var inntrykket eg fekk. Dette er litt av ei haldning slik eg ser det.

Eg har opp gjennom åra gått mykje på møter. Eg har sett sambuarpar fått oppleva det eine mirakelet etter det andre. Frelse, helbreding og åndsdåp.

Gud, han ser til hjertet, og når ein sambuar får oppleva å bli døypt med Den Heilage Ande og eld, då må det no vera ei endå enklare sak å fri denne sambuaren ut av depresjonane som ho er inne i.

Etter mi meining så minner dette om faresearane. Ein stad står det skrive: "I som lukker himlenes rike for menneskene!" Matt 23.13.

Det virkar som det var det som hende då mannen ville ha forbøn for sambuaren sin.
Siter
#11 Jane Skoglund 23-03-2011 18:41
Jeg så på TV2 nyhetene her en dag om en gutt fra Trondheim som nå hadde fått innplantet en microchip i hånden. Han brukte visst den til å åpne utgangsdøren sin med. Se: www.adressa.no/nyheter/trondheim/article1598481.ece
Dette her er forferdelig, da dette rett og slett er dyrets merke som det jo står om i bibelen. Broder Aage skrev også om "dyrets merke" i bladet Vekkeropet nr.5 mai 1983. En del av bladene hans kan også bestilles her igjennom Faktuell Arena.
En annen dag leste jeg en annen artikkel, også om Microchipen (dyrets merke). Det var om at i USA hadde noen av pasientene fått merket i armen. For å lese hele artikkelen, gå inn på www.digi.no/396411/implanterte-brikker-fryktes-aa-gi-kreft
For en stund siden hørte jeg at de også kunne ha brukt chip i svineinfluensav aksinen. Jeg vet ikke om dette er sant. Men hørte iallfall at dette ikke skulle vært gjort i Norge, men det var visst mistanke til å ha vært gjort forsøk på dette i et elller flere andre land. Hvilket land vet jeg ikke.
Jeg vil be dere alle som leser dette om å være oppmerksom på den snikinnføringen av microchip som de nå prøver seg på! Meget skremmende dette!
Jane Skoglund
Siter
#10 JaneSkoglund 11-02-2011 19:33
Kjære Ottar. Tusen takk for dine fantastiske ord. Ble veldig glad over å lese det du skrev.
Jo da, jeg ble døpt i Bislett bad og åndsdøpt ikke lenge etterpå, på vei hjem fra et møte. Herlig herlig.
Ja, det er sant: Jeg arbeider ærlig med saken. Gud ser heldigvis til hjertene våre.
Jeg husker deg også godt. Husker deg som en ærlig og fin mann. Spesielt husker jeg da du kom på besøk på Dalen, besøk til Synnøve og May Britt osv. Et mere gjestfritt hjem skal man lete lenge etter, som du også har skrevet.
Som du skjønner har jeg nå kommet 100% tilbake og kjemper for Herrens sak. Fantastisk å kunne gjøre det.
Hilsen igjen fra Jane
Siter

Legg til kommentar


Sikkerhetskode
Vis ny kode

Faktuell ARENA

Dette nettsted har som formål å bringe opplysninger ut til folk som aviser og blader i vårt land ikke er interessert i. Historien handler bl.a. om virksomheten Vekkeropet Maran Ata, som predikant Aage Samuelsen var stifter, frontfigur og leder for. Vi, redaktørene av disse sidene, var del og frontarbeidere i denne virksomheten gjennom mange år.
Les mer
 

 

Faktuell ARENA på Youtube

Faktuell ARENA har egen kanal på You Tube. Følg med på lenken nedenfor og se våre visninger.

http://www.youtube.com/faktuellarena

 

Senter mot antisemittisme