Mandag, 10., juni 2024

AV REDAKSJONEN I FAKTUELL ARENA 

opprinnelig22Den 29. november 1987 – fire timer før Aage Samuelsen forlot denne verden – skrev han sin aller siste artikkel.  Artikkelen ble ikke ferdig, men den gjorde likevel dypt inntrykk på leserne.  Les den her: Den skjulte kristendomsforfølgelsen i Norge (faktuellarena.no).

Gjennom sin 40-årige predikantgjerning skrev han mange artikler hvor han avslørte og advarte mot mørkerøde sosialist/kommunistiske krefters ekstreme hersketeknikk og dens ustanselige knebling av trosfriheten og ytringsfriheten her i landet.  Sosialismen er og blir antikristelig i all sin gru, og hatet mot de kristne tiltar mer og mer.  Det er ikke utopi å tenke at Norge vil komme til det punkt å gjøre som Russland; å fysisk gjøre av med de som tror på Gud.   Les også artikkelen: VAR JESUS DEN FØRSTE SOSIALIST? (faktuellarena.no)

Vi som kjenner til historien bak Aages artikler, og ikke minst hans erfaringer innenfor feltet, ser en tydelig forlengelse av hva Aage opplevde av ondskapsfull kristendomsforfølgelse fra kommunistlandet Norge, og hva det norske folk (i særdeleshet den kristne delen av befolkningen) nå opplever fra alle grener av sosialistkommunismen:  I ekspressfart tres daglig flere forbud og maktovergrep ned over våre hoder, og vi kan virkelig kjenne på betydelig innsnevring av frihet, ytringsfrihet og demokrati   De har dratt det til ytterkanten.

At de norske regjerende myndigheter har tatt Hamas, Taliban og lignende hatsvorne erklærte terrororganisasjoner inn i varmen, og lagt dem for elsk, er en av årsakene til at innfødte nordmenn får svi så ettertrykkelig.  Rødkommunistene vet også å finne de beste våpnene, det er bare å samvittighetsløst gå på ungdommen og nøre opp under og servere dem løgn og fanteri som de er eksperter i å formidle, gjerne i kommunistkanalen NRK (eksempelvis Supernytt og Dagsrevyen). 

Det er ikke til å tro, men sant likevel; ved å anerkjenne «Palestina» som stat er norske myndigheter med på å glorifisere terror og legitimere at terror er veien å gå for å fremme sin sak.  Demokratiet (som de påstår de representerer) er en saga blott. 

Alt dette har kommet spesielt tydelig frem i den pågående krigen HAMAS og Co. fører mot Israel, der Israel hårreisende feilaktig blir stemplet som angriperen. HAmas Det er både dramatisk og vondt at uskyldige liv går tapt i krigen, men dette er krig, og ikke EN ENESTE EN kan si at ikke Israel tar alle de hensyn de kan for å forhindre uskyldige tap.  Det er sant når Israel sier at HAMAS bruker sine egne som kanonføde.  Det er sant når Israel gjør verden oppmerksom på at blant alle døde er det en stor andel HAMAS-krigere som fysisk kriger mot israelerne (disse blir oppført av HAMAS som uskyldige, kvinner og barn).  At folk i det hele tatt kan tro dem er en stor gåte!  DE ER TERRORISTER, samme om de er tatt inn i varmen eller ikke!

Hvordan kan vi stanse denne hat- og voldsbølgen som nå veller frem over landet vårt med full kraft, godt ledet av de styrende myndigheter?  Aage advarte krystallklart i sin tid: Så lenge Norge motarbeider levende kristendom, ja faktisk forfølger de kristne, vil Norge ganske snart flomme over av vold, fyll og narkotika, hat, mord og alt hva som følger i hatets farvann. Nå har det skjedd – akkurat som han sa, og det tiltar.  Bare en ydmyk og helhjertet omvendelse til Gud, for så å ta imot hans enbårne sønn, Jesus Kristus, som sin Frelser kan endre dette, men det ser ut til at folk flest fremdeles tar avstand fra ham, og velger sin egen vei. Som det står i 1. Samuels bok 3, 1: «… og Herrens ord var dyrt i de dager; av syner var der lite».