25. mai 2024

MAY-BRITT HANSEN, RED

Aage Samuelsen fikk rett, igjen.  Det viser seg gang på gang – han har så sannelig ordene sine i behold.  Norge er kommet inn i en uhyre farlig utvikling.

Store EideFor de har virkelig gjort det helt store nå - den norske landssvikerregjeringen, med ulvene i fåreklær Gahr Støre og Barth Eide i spissen: «Anerkjent «Palestina» som egen stat».  Så dypt har de sunket – de logrer, henger med tunga og legger seg på ryggen for verdens desidert verste terrorister.  Det er en fatal beslutning som ikke kan komme fra annet enn en overdose av underlegenhet blandet med et hav av mindreverdighetskomplekser.   Lille Norge skal jo være med de «store gutta» og bestemme, må vite!!!  DE HAR IKKE SPURT FOLKET!

De er så høye på verdensmakt at de ikke ser egen mangel på selvinnsikt og integritet, og at de ved dette er med på å dra en gedigen ulykke over landet vårt der de pleier sitt åpenlyse «kjærlighetsforhold» til djevelens fremste disipler.  Hamas/Taliban/Hizbolla og lignende terrororganisasjoner, som står på liste over verdens ondeste, er bare så inderlig hjertelig velkomne inn i varmen til sosialist/kommunistene i det norske Arbeiderparti og deres røde støttespillere.   Det er motbydelig å være vitne til. 

Fra sine godt bevoktede kontorer i toppetasjen koker statsministeren og utenriksministeren sammen avtaler og bestemmelser som rammer nordmenn (som de hensynsløst går over hodene på) knallhardt.  De gir fullstendig blaffen i overvekten av folkets vilje.  De er neppe klar over at de langt innpå skriver under på en dødsdom over vårt demokrati, ved å trumfe gjennom et direktiv om å gi et ikke-eksisterende land de kaller «Palestina» legitimitet.  Og den falske, religiøse Norske kirke – som også er ihuga Israel- og jødehater – jubler med. 

Å joda, Aage hadde virkelig rett: Det lønner seg å bruke terror, valget er falt på løgnens far, og dens bestialske handlinger belønnes rikelig med aksept og milliarder av norske skattekroner.  Man tror nesten ikke at det er sant.

Men, det som driver dem er uhyggelige demoniske krefter, og det var de samme krefter som – så lenge Aage virket som predikant for levende kristendom i dette landet – gjorde hva de kunne for rett ut å fysisk ta hans liv.  De brukte alle midler, de var som besatte, både sosialistene, den blodrøde pressen OG de erkekirkereligiøse.  Men HVEM ER DE?  Som mener seg å ha en slik fullmakt at de kan herje med folk som det passer dem?  Det er IKKE Norges befolkning som anerkjenner «Palestina», det er den norske AP-regjeringen.  Bryr de seg egentlig om å se på meningsmålingene?  De er enormt frekke som trekker nordmenn som SKRIKER NEI inn i en slik skjebnesvanger avgjørelse.  Artikkelen fortsetter på neste side ...

Det er så man kunne ønske disse quisling-politikerne fritt leide og varig oppholdstillatelse midt i Hamas/Taliban-land, gjerne også i Iran – hos den islamske revolusjonsgarden.  Nå er jo riktignok president Ebrahin Raisi (den stakkars martyren - «slakteren fra Iran» - som drepte/torturerte mer enn 30 000 i ren mordlyst) død, som vi har forstått gikk dypt og inderlig innpå Norges utenriksminister Barth Eide, men han får trøste seg med at det ganske sikkert kommer en maken til han, eller en som om mulig er enda mer brutal.  Dit kan de ta med seg koner, døtrene sine, barnebarn og de gamle.  Det finnes tusener av videosnutter og andre sosiale innlegg som viser hvordan Hamas, revolusjonsgarden og co. behandler dem, spesielt jenter, babyer og eldre.  Det er bare ett museklikk unna.

Fant flere døde gisler i Gaza - Med Israel for fred (MIFF)

Nylig frigitte video­opptak viser Hamas i fri dressur – Document

Hele verden går imot det lille landet Israel, ingen spør lenger etter gislene, men de roper på rettferdighet for det såkalte «palestinske» folk (les: araberne).  GÅ TIL HAMAS!! SPØR DEM HVORFOR DE DREPER SINE EGNE!  At Israel gjør HVA DE KAN for å få tak i sine egne ville også ethvert annet normalt land gjøre.  Det går på ren refleks.  Gislene er ikke bare tatt, de blir terrorisert, pint og plaget hver eneste dag, av disse bestialske demoniske sadister.  Det går ikke an å presse mer ondskap inn i en menneskekropp.

Hvor mange ganger skal det skrives, sies, ropes og hyles før det går inn i sosialistens pappskaller: HAMAS OG CO KOMMER ALDRI, ALDRI, ALDRI TIL Å ANERKJENNE ISRAEL! DERES MÅL ER UTSLETTELSE AV DET JØDISKE FOLK OG LANDET ISRAEL. DET TILLATER HVERKEN ISRAEL ELLER GUD.  Få det inn i skolten.

JONAS GAHR STØRE OG ESPEN BARH EIDE: DERE SNAKKER IKKE PÅ VEGNE AV MEG (JEG ER NORSK) ELLER HUNDRETUSENER AV ANDRE NORDMENN.