Tirsdag, 19. desember 2023

FRA REDAKSJONEN

TEL AVIVISRAEL – Midt-Østens eneste demokratiske land – kjemper en intens forsvarskamp mot HAMAS – terrororganisasjonen som ble opprettet (1987) med ett eneste formål: Å drepe hver eneste jøde (på verst tenkelige bestialske vis) og for all fremtid fjerne landet Israel fra kartet.   

HAMAS er ikke «Palestina» (som heller ikke er et eget land) – MEN EN FULLBLODS TERROROGANISASJON som ikke er bundet opp til folkerettens bestemmelser.  De opptrer som de vil, de dreper som de vil, voldtar når de vil, skjender ungdommer, skjærer opp gravide kvinner og river ut fostrene som de vil, brenner små babyer når de vil og terroriserer gamle og skrøpelige, og sånn kan vi bare fortsettelse.  Og ikke gjør de dette bare mot jødene, men også mot sitt eget folk der de skjuler seg blant sine egne og bruker babyer og små barn som kanonføde, og nekter folket å flykte på IDFs ordre.   De tvinges til å være der de er for om mulig bli drept og Israel får skylden. 

IDF har funnet tuneller som går under sykehus og barnehager i Gaza, ja til og med direkte inn i barnerom, se videoer her: 
 

Det er ikke mulig å beskrive fullt ut hvilke demoniske grusomheter de er i stand til å utføre, men alt dette gjør norske medier hva de kan for å underrapportere.  Når det gjelder Israel derimot – som ER bundet til folkerettens bestemmelser og gjør hva de kan for å spare sivile liv – er blodhundene på vakt døgnet rundt og følger dem med argusøyne, og nåde dem om noe går galt da flyter blodet.

Folket skal ikke få se virkeligheten slik den er.  Media pøser på med så mange forvrengninger og svarte løgner om Israel som mulig for åHAMAS-Tuneller i Gaza dem til å fremstå som den store Satan.  Norge er blant verstingene i Europa når det gjelder å spre hat mot Israel, fortelles det, og det er slett ikke vanskelig å se. 

Vårt land er fanget og kneblet inn i sosialismens og religiøsitetens groteske, ufyselige favntak.  Sosialismen/kommunismen er blant de mest misunnelige og hatefulle – spesielt mot levende kristendom – infame politiske retninger man kan komme ut for!  Ja, de kunne vært søsterorganisasjonen til de mange islamske sammenslutninger!  Og det verste er at de har herjet landet vårt gjennom generasjoner.  

Oppsummert og hinsides all sunn fornuft; Hamas får all sympatien mens demokratiet Israel blir fordømt.  Hvor er logikken, balansen og normal tankegang?  Medias uhildede dekning har totalhavarert!  Det ultra-sosialistiske norske pressekorpset legger ut den røde løperen for HAMAS, PA og politiske islam, og alle sosialisthjerter gleder seg. 

Det naturlige ville jo være at man i ren refleks hadde styrtet til for å gi demokratiet Israel og jødene – som den angrepne part – sympati og støtte, og ikke minst ytre forståelse for at Israel må handle slik de gjør.

Tragisk nok vil følgene av denne feilslåtte støtten til HAMAS sette vårt eget land i stor fare, det er ikke disse stokk, stein forvrengte «Gaza-engasjerte» nordmenn i stand til å se.  Saken synes å være at de IKKE VIL at Israel skal nedkjempe HAMAS, de VIL at palestinerne skal seire over Israel.  Det går ikke an å være så naiv å tro at HAMAS kjemper en «frihetskamp», for som en «høytstående» HAMAS-leder selv sa: «Vi trenger barn og kvinners blod for at vi skal vinne mot Israel».

Ergo, det norske folk fremelsker demoniske krefter de ikke aner konsekvensene av, mens vi som ser dette ut fra bibelsk perspektiv, og som vet hva som står om tidene som er og som kommer, blir hånet og kalt rasister, nazister, hatefulle og alle de andre kjente adverbene som følger ad, og/eller at vi tror på eventyr.   Men de fleste ser jo heller ikke at nazismen er sprunget ut av falsumet islam, at Hitler hentet inspirasjon og rettledning fra stormuftiene i Egypt for så å knytte seg til det tyske arbeiderpartiet, altså til de «hengivne og elskelige» sosialistene.  Og dette partiet forlot han aldri i sitt hjerte, men tok det videre inn i Nasjonal Samling.  Så hvem er de egentlig, nazistene?  De er sosialister!

Likegyldig hva de kaller oss, det er krystallklart hvem som er den store Satan.  Det er ikke mulig å ta feil om man har klare øyne og ører og er våken for det som skjer.  Det er også ufattelig å tenke på at til og med mange som kaller seg kristne støtter de såkalte palestinerne, og kaster seg inn i kritikken mot Israel for deres kamp mot terroristene.  Det er ikke til å tro. 

Mest av alt er dette medias skyld, der de tråkker på gassen og legger stadig ny ved på bålet.   Deres ståsted, og mediene, tjener godt på dette i alle henseende, men også at de sanker folkets yndest.  Deres faste standpunkter vil koste dem og landet vårt dyrt.

Se også oppdatering fra Jerusalem Post: 

Hamas is using suicide bombers - IDF soldier - The Jerusalem Post (jpost.com)

Hamas bruker sykehus til terrorformål, innrømmer sykehusdirektør i Gaza - The Jerusalem Post (jpost.com)