Fredag 28. desember 2018

Av May-Britt Hansen

Leif KrogstadLeif Krogstad (bildet) har utnevnt seg selv til å være «den nye Aage Samuelsen» som «driver Vekkeropet Maran Ata og Aages livsverk videre», og dette gjør han – sier han – bl.a. ved «å flytte Aages livsverk fra Hotel Dalen til Hvittingfoss».  Som Aage Samuelsens sekretær de siste årene han levde, og sekretær og styremedlem i Vekkeropet Maran Ata og Vekkeropet Dalen AS, kan jeg ikke la være å advare mot denne åpenbart forstyrrede personens frekke utspill på nett og i sine såkalte «bøker». Det finnes faktisk de som tror på de syke utlegninger han kommer med, og henger seg på ham. Mannen representerer IKKE Vekkeropet Maran Ata – han er IKKE innsatt av Gud til «å overta» etter Aage.  INGEN kan overta etter Aage Samuelsen – slik er det bare. 

På sine utallige profiler og nettsider leker han seg med «predikant-tittelen», mens han også finner det for godt å utbasunere de ondeste løgner om oss i Faktuell ARENA (Aages samboer og nærmeste medarbeidere), samtidig som han messer uhyggelige dommedagsprofetier og dømmer folk til helvete.

Alle normale mennesker, enten de er frelst eller ikke, eller kjente til Aages forkynnelse eller ikke, forstår at mannen må være det vi på godt norsk kaller «spik, spenna gal». Han skriver om seg selv at han er tvangsmedisinert og har vært under psykiatrisk behandling.  Hans oppførsel kan i beste fall sees på – i noe formildende grad – som et resultat av psyko-preparater – for slike preparater gjør uopprettelige skader på hjernen, men de høyst skadelige onde løgnene er likevel satt på trykk og spres rundt i vilden sky, - derfor denne kraftige reaksjonen.

Innspillet til disse grusomme løgnene har han hentet fra et helt annet sted enn i Vekkeropet Maran Atas virksomhet.  Det kan vi si fordi Leif Krogstad (eller Leif Wilhelm Krogstad, Leif Williams eller Leif Williamsen som han også kaller seg) var aldri med i virksomheten, langt mindre i kretsen rundt Aage Samuelsen, eller i kampen for Hotel Dalen (som han også – utrolig nok – har laget en fantasihistoriebok om).  Den eneste gang han var i nærheten av Aage, var på det siste møtet Aage holdt i Turnhallen, den 15. november 1987, - 14 dager før Aage døde.  At Krogstad setter Aages barn, bl.a. Tulla Samuelsen,

så høyt opp på pidestallen som det går an er en svært god indikasjon på hvor løgnene stammer fra (han kaller «barna» for «Aages juveler»).  Leif Krogstad kaller seg også «forfatter» - han utgir mer eller mindre tynne hefter – fulle av de ondeste løgner og fanteri man kan tenke seg, et makkverk av gjentagelser i annet hvert avsnitt.  Der mener han at han selv tror at det «var Aages samboer tok livet av Aage», og videre at «de i Faktuell Arena delte eiendelene mellom seg og tok i privat eie». At vi var noen judaser, en mafiabande som ikke kunne noe som helst og som han personlig dømmer til helvete. De «stakkars barna» er visst bare uskyldigheten selv. Han forsetter med å stadfeste at Aage «døde under mystiske omstendigheter», og at Aage personlig «skulle skylde 14 millioner etter Hotel Dalen». Videre at vi skulle ha stjålet 2 millioner fra Aage. For meg blir det en enkel oppgave å tenke seg hvilke uhyggelige krefter som har inspirert ham.  For øvrig skal jeg bare nevne at de «stakkars barna» - de av dem som fortsatt lever – i dag er pensjonister – bortsett fra den yngste i denne søskenflokken som er omkring 60 år.  

Folk kan – som motvekt – lese her på våre nettsider om hva som skjedde både FØR Aage døde, og hva som skjedde ETTER Aages bortgang. Vi anbefaler også folk å se etter hva «barna» har mottatt av saker og ting etter Aage, - for det er ikke så rent lite.  Les artikkelen her.  Les også hele den rystende historien om «renkespillet omkring Hotel Dalen» i Faktuell Arena magasinene her.  Leif Krogstad har INGEN – absolutt INGEN – kjennskap til disse tingene.  Det vi skriver derimot er selvopplevd, - vi har førstehånds kjennskap til alt hva som skjedde i hotellsaken, - og i virksomheten for øvrig.   Og – ikke minst – vi sitter med DOKUMENTASJONEN som beviser at det vi forteller er sant! 

At denne fanatiske løgnsprederen er inspirert av «de stakkars barn» er for meg helt åpenbart. Og «de stakkars barna» bruker løgnene hans flittig mot oss skal folk vite.  «Barna» sparer jo energi, de trenger ikke sitte hjemme å spinne løgnhistorier selv, men kan bare sitte rolig og le av all den djevelsk ondskapsfulle løgnen han serverer som «sannhet» om oss, - men som egentlig har sin opprinnelse i «de stakkars barnas» eget indre. Et mer satanisk, sleipt og ufyselig spill skal man lete lenge etter, men det passer utrolig nok som hånd i hanske inn i søskenflokkens årelange hatpropaganda-rotterace mot oss.

Vi vet ikke av noe annet enn at de fra første stund de ble kjent med oss har lagt oss for hat - helt uten årsak, - for vi har aldri gjort dem noe.  Men, de viser også en forakt og et hat mot broder Aage og det han stod for, og heller ikke han har gjort dem vondt – tvert imot. De enser ikke hvilken skade de er med på å påføre hans gjerning som den Guds mann han var.

Aage var så langt fra en bedrager som det går an, han var Norges, om ikke verdens mest fremtredende predikant, som i sin forkynnelse var superb, unik i sin åpenbaring av Guds ord.  Uten skrømt, uten redsel og uten omsvøp proklamerte han evangeliet så som det er.  Han var ingen dommedagsprofet, han var ekte vare – i dyp beundring og ærefrykt for Gud.  

At hans barn var og er av totalt motsatt kaliber er ikke Aages skyld.  De hadde nemlig også en mor, og det er hennes levesett, «moral» og forakt for kristendommen vi kjenner igjen i dem alle, så i så måte var de kun hennes barn.  Selv har jeg personlig erfart deres mors gloser på telefonen, på en måte som jeg aldri i mine levedager ville trodd jeg skulle høre (slike bannord, eller hva jeg skal kalle dem, finnes ikke i vårt vokabular), fordi jeg ikke lenger ville bruke mine egne penger på hennes «elskede barn», og nektet og bruke min egen bil og bensin på å kjøre dem hit og dit på kommando.  Jeg var dum og fulgte opp en god stund, men jeg gjorde det for Aages skyld, og fordi jeg en meget kort tid trodde dem når de sa at «alle var så fæle med dem fordi de var Aages barn». Men så etter hvert som jeg fikk egne personlige erfaringer med deres nokså negative livsstil, som slett ikke kunne unnskyldes, sluttet jeg brått med det.  Et lite eksempel: Etter flere ganger å ha levert røyken og maten som jeg stadig måtte kjøpe til dem, bruke bilen og kjøre det hjem på døren, fikk jeg til slutt ikke engang en takk, - de tok i mot «varene» og deretter fikk jeg døra rett i «fleisen».  Pengene fikk jeg ikke igjen.  Selv bodde jeg på den andre siden av byen enn der de holdt til på den tiden. Dette er ting jeg aldri ville ha sagt noe om dersom jeg ikke nå hadde vært så «fead up» av de fanatiske løgnene deres.

Vi har sagt det før, og det mener vi til fulle, de skal få igjen så «hatten passer» som det heter.

Som nevnt har jeg hatt disse typene «på nakken» i flere år FØR Aage gikk bort, og fremdeles – til dags dato – holder altså disse pensjonistene på med løgnpropagandaen sin. Når det gjelder Synnøve og Iwi, så vet jeg dessverre så altfor godt hvordan de har blitt hetset med og forfulgt av denne gjengen gjennom alle år.  Et uhyggelig hat som er så enormt at de ikke med sin beste vilje har klart å skjule det.  De har brukt absolutt alle midler til å gjøre livet så vanskelig og vondt som det går an mot disse to.  Alt fra de styggeste ondeste løgnanklager og onde utsagn, baktalelser og spredning av hatmeldinger, direkte handslag og vold og jamvel ran av eiendeler.  Hensynsløse djevelske handlinger er tatt i bruk mot dem, og de har gått sammen enten to og to, eller i flokk.  Lik sultne ulver. Jeg har ikke ord for hva jeg synes om disse handlinger. Det er så jeg tenker mange ganger at det kan ikke være et eneste menneskelig gen i dem.

Det gjenstår å se om denne Leif Krogstad – eller hva som er hans rette navn – tar tilbake de onde løgnene han sprer om oss.  Hans påstander er klart straffbare – det burde han ta kraftig innover seg.